Ja bih voleo da se i srbi i muslimani i hrvati otrezne , srbi da ne podrzavaju jajare ko sto je Dodik, tj da na vreme seku to , jer ja kad dodjem u RS i cujem sta se desava , to je kriminal, a zastita je zato sto je Dodik patriota, e do mog qujca patriota...
Muslimani imali tri struje, jedna za razvoj, druga osvetnicka, treca neka nova sad nastala od dolaza ovih silnih izbeglica., ili kako da ih nazovem , afgana...sauda...
Sa ovom prvom strujom mozes da radis, i biznis i mir....sa drugom rade najvise lopovi i kriminalci , to sam video , a lozi se blentava raja, koji mnogo imaju psihickih problema...bar taj muslimanski deo.raje...a ovi treci sto su u skorije vreme nastali , tu to trebaju muslimani da pociste....to su ti ekvivaleenti Seselja medju srbima....ratni huskaci i posast..
Hrvate manje znam, osim problematicne oko Metkovica, tamo su uvek bili problematicni , em bogato em blentavi kao da im ih neko pravio na Velezu a ne pored Neretve..
Znaci ja bih radije da svako cisti svoje i onda nema jajara kao Dodika, nema Alijinih sinova ili sta su vec, a nema ni ovih podmuklih iz Metkovica i Makarske...
Ali i u Srbiji sam gledao kako budalast narod, koji je ovako kulturan pocinje da uzdize Vucica i njegovo kad lupim sakom o sto svi pametni mora da ustuknu...
I sta ces...gledas pobedu budalastine...