- Poruka
- 20.850
Не рекламирајте их бре више!!!Jeli bundy nesto mi se mnogo premisljas SRS ili SNS?![]()

Помислиће да сте озбиљни!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не рекламирајте их бре више!!!Jeli bundy nesto mi se mnogo premisljas SRS ili SNS?![]()
ma da tako je fin i krasan da prosto dodje coveku da ga u bastu posadi ,umesto zumbula
Kum koji ostavi kuma u corci je klasican primer ljigavca........mgoli bi u napr. srpsko-engleski rechnik da ga navedu kao primer kao detaljniji opis te rechi.......![]()
pa pazi i Vucic i Elena imaju pobednicke preformanse za blowjobJeli bundy nesto mi se mnogo premisljas SRS ili SNS?![]()
Nisam se nadao da ćeš me nasmejati, ali uspeo si.Hvala vam braco Englezi - rece Grobar, zar to nije bajno i sjajno, evo kontam da sada i Ceda puca od muke i zavisti sto Englezi sada imaju novog drugara.
![]()
Nece, Hilari je drzavni sekretar SAD ,ono vrh funkcija u medjunarodnoj politici ,ne sastaje se ona sa takvima ,Grobara ce primiti neki 3 sekretar od zamenika pomocnika shefa odela za Balkan ,ili tako nka druga bitna funkckija u skladu sa nemerljivim uticajem Tome Solje na svetsku politiku .Nisam se nadao da ćeš me nasmejati, ali uspeo si.![]()
Grobar će i pred Hilari Klinton mahatiako bude isplativo.
Nece, Hilari je drzavni sekretar SAD ,ono vrh funkcija u medjunarodnoj politici ,ne sastaje se ona sa takvima ,Grobara ce primiti neki 3. sekretar od zamenika pomocnika shefa odela za Balkan ,ili tako nka druga bitna funkcija u skaladu sa nemerljivim uticajem Tome Solje na svetsku politiku .
Nije on amater, nije ništa gori od Srećka Šojića.![]()
A šta hvali Šojiću?
Ne simpatisem Tomu odkada je napustio grobarski zanat,
ali mislim da trenutno ide ka pozicioniranju u modernu evropsku desnicarsku opciju.
Pa ko voli neka izvoli.
Ako nekad na nekim izborima u drugi krug uđe SRS i DS, za koga će da glasaju SNS pristalice?
I ako nekad na nekim izborima u drugi krug uđe SNS i DS, za koga će da glasaju SRS pristalice?
Kom će se jatu pripojiti?Al' će da se lomi srce u junaka, a?
![]()
Ako nekad na nekim izborima u drugi krug uđe SRS i DS, za koga će da glasaju SNS pristalice?
I ako nekad na nekim izborima u drugi krug uđe SNS i DS, za koga će da glasaju SRS pristalice?
Kom će se jatu pripojiti?Al' će da se lomi srce u junaka, a?
![]()
Дедер ти неку "песмицу".............ниси ти за ове ..........паметне ствари!!!Zar moraju uopste da izadju na glasanje?!
Koliko ja znam, legalno pravo svakog gradjanina je i da ne izadje na izbore.