name's Nikolić ,Tomislav Nikolić (007)

Nisam se nadao da ćeš me nasmejati, ali uspeo si. :super:
:D
Grobar će i pred Hilari Klinton mahati :gace::brus: ako bude isplativo.
Nece, Hilari je drzavni sekretar SAD ,ono vrh funkcija u medjunarodnoj politici ,ne sastaje se ona sa takvima ,Grobara ce primiti neki 3 sekretar od zamenika pomocnika shefa odela za Balkan ,ili tako nka druga bitna funkckija u skladu sa nemerljivim uticajem Tome Solje na svetsku politiku .

Poslednja izmena:
Nece, Hilari je drzavni sekretar SAD ,ono vrh funkcija u medjunarodnoj politici ,ne sastaje se ona sa takvima ,Grobara ce primiti neki 3. sekretar od zamenika pomocnika shefa odela za Balkan ,ili tako nka druga bitna funkcija u skaladu sa nemerljivim uticajem Tome Solje na svetsku politiku .

Vidiš to si dobro zapazio. :ok: Moja greška, tačno je, nema šanse ni da prismrdi Klintonovoj. Ali nema veze, bitno da im se umuva kada zatreba, kad proceni da će biti vajde od toga. Nije on amater, nije ništa gori od Srećka Šojića. :D

Ne simpatisem Tomu odkada je napustio grobarski zanat,

ali mislim da trenutno ide ka pozicioniranju u modernu evropsku desnicarsku opciju.

Pa ko voli neka izvoli.

Е нек'си нам ти рек'о................па нек' иде све у три лепе ПМ!!!:whistling: :whistling::whistling: :whistling:

Помилуј, просветли и усмери нас................................... .оооооооооооо.........................Велики Драгоше!!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf: :hahaha:

f_TomaPrem_b3573bf.jpg

Пази му му "осмех".......комплет горње зубало се види...........класичан............ ШОШОНАЦ!!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf: :hahaha::rotf:

Када већ знаш..............натакни му једно кече..........па да буде у оригиналу!!!:hahaha::rotf::hahaha::rotf:

Ako nekad na nekim izborima u drugi krug uđe SRS i DS, za koga će da glasaju SNS pristalice?
I ako nekad na nekim izborima u drugi krug uđe SNS i DS, za koga će da glasaju SRS pristalice?

Kom će se jatu pripojiti? :lol: Al' će da se lomi srce u junaka, a? :D

Zar moraju uopste da izadju na glasanje?!
Koliko ja znam, legalno pravo svakog gradjanina je i da ne izadje na izbore.

Back