Nalog

jednom davno trazio sam na netu neku informaciju i tako natrcah na temu, pa sam imao nesto da pitam i otvorim nalog. Raspricah se sa Paulom koja mi je odgovorila sve sto sam hteo da saznam. Posle malo pogledam okolo. Primetim da je dobar forum. Pa poceh da navracam tako s vreme na vreme. Ostalo je legenda.

Koristim forume decenijama. Na razne teme. I ne samo forume. Po mom misljenju to je vrlo dobar nacin komunikacije sa dosta ljudi. Krstarica mi nije bila nepoznata kako se posle ispostavilo. Bio sam na Krstarici kad je to bio IRC chat i kad forum gotovo nije ni postojao. A i znao sam neke ljude tu.. Pa mi nekako bi drago sto se to odrzalo jer u medjuvremenu ja nisam bio prisutan/

Anonimnost foruma je vazna stvar i mnogi sistemi grese sto ne obezbedjuju anonimnost. Naravno ljudi su razni. Sa raznim idejama i to je mozda vece bogatstvo cak i ako se sa nekim bas i ne slazemo u stavovima. Zapravo to neslaganje je najvaznije, jer tako mozemo da sagledamo istu stvar iz necijeg drugog ugla, sto sami sa sobom mozda i ne bismo mogli.

Hvala svima koje sam upoznao ovde!

Da ubijam dosadu.

Da vidim da li i koliko postoje ljudi koji razmisljaju slicno ko ja i dele iste stavove.

Da se opustim i donekle umanjim osecaj usamljenosti i eventualno razmenim s nekim koju rec.

Da postavim neko pitanje na neki problem oko tehnike, kupovine, gde nesto moze, kad moze, kako i zasto bez da koristim Google i chatgpt jer nekad mi je potreban specifican odgovor iz prve ruke direktno od stvarne osobe koja ima vec iskustva sa necim sto me zanima.

Kao nadam se da cu mozda usput da upoznam neku zanimljivu osobu slicnih interesovanja za malo jaci razgovor, diskusiju i na pp ali to tesko ide plus je forum ostario ja evo uskoro 37 a 90% mozda i vise clanova su stariji od mene i to po 10, 15 pa i vise godina a mladjih jedva da ima da dolaze.Dosta njih su i napustili forum i to bas oni sa kojima sam imao neku pp komunikaciju.Tako da ta nada umire.

Jer volim Krstaricu i forumaše (većinu).
Došla sam slučajno bez namjere da se zadržim ali stvarno topao i prijateljski doček me je zadržao i održao tu gdje jesam.
Nasmejao me post.. :zkez:

Moj slučaj: došla sam namerno, skroz rešena da se baaaaaš zadržim.. topao i prijateljski doček nisam imala.. ali nije to toliko bitno.. promenila sam se ovde..

Da obnovimo temu :lol:

Sada me je inspirisao jedan komentar starijeg clana da ovde dodje da nadje nesto za “kres”-njegov izraz :lol:

Zasto ste ovde?

Menjalo se vremenom.

Prvo sam htela da upoznam nove ljude (realno) u svom životu, pa da mi ovo bude način. I upoznala sam baš dosta. To je bitno jer kad ti život postane kuća -posao i obaveze i smanji se krug ljudi koje znaš, onda je svako proširenje vrlo korisno.

Zatim tu je i potreba da nešto pišem.. uvek sam pisala kako ima neta komentare, ranije na Blicu, B92, dok se nisu prodali SNSu, komentarisala vesti i slično, to mi je bilo značajno.

Onda sam upoznala par frajera ;), to je takođe bilo od koristi, a naposletku sad, pošto sam upoznala sve koje sam htela i bila u mogućnosti, sad je uglavnom ostalo to da dođem da pišem u pauzama, osmotrim šta pišu dragi mi ljudi, i opet se bacim na poslove. I uživam da otvaram razne teme, posebno na osnovu instagram rilsova ;)

Nisi bila ovde u vreme o kom pisem.
Forum nije isti.

Sigruno da nisam bila. Na ovom forumu sam bila davno od jeseni 2003 do 2004, i to iskljuivo na Religiji, jer me tada zanimalo da razrešim tu neka pitanja, pa pošto su bili ljudi iz raznih crkava i denominacija, čitala sam, i kada sam skapirala sve učesnike onda sam izgubila volju i prestala, čak sam i upoznala dve osobe, jednog pravoslavca i jednog protestanta, pa smo se naširoko uživo ispričali.

Pokušala sam 2009, ali mi bilo dosadno, i onda sam došla 2020, nakon što sam završila veliku stvar u svojoj karijeri, pa da se opustim i ono što sam već navela.

Ali, nisam mislila na prošlost, već na sad. Prošlost je prošla, ljudi su sad takvi kakvi su, ne vredi misliti kako je bilo.

Ali, nisam mislila na prošlost, već na sad. Prošlost je prošla, ljudi su sad takvi kakvi su, ne vredi misliti kako je bilo.

Uvek treba pamtiti. Secati se. Niko nije rekao ziveti u proslosti.
Moja opaska na kako je bilo je vise nostalgicne prirode.

To mogu potvrditi samo oni koji su nekada bili tu, sada ih ima nekoliko..

Ja dođoh u vreme korone i ostadoh. A ostadoh jer mi forum razbio neke stereotipe koje sam imala. Hvala mu na tome
:mrgreen:
Sećam se tvog 'nesnađenog' dolaska i borbenosti. Ostala si samo borbena. :lol:

I ja sam se ponovo aktivirala u vreme korone.
Imam utisak da se sve promenilo, drukčije je, a možda sam se i ja promenila.

Ovo je poslednje mesto gde će ostati trag da me je nekada bilo u etru.

Ja sam došao na forum pre 16 godina da se zabavljam sa smešnim video klipovima i video klipovima oko kola, bio kratko aktivan pa se ove godine vratio da osvestim ljude u svemu. I zato što sam u žalosti i dosadno mi je i želim da ukažem na nepravdu, poroke, lenjost i egoizam. I da ostane to moje negde zapisano. Mada sam i sad jako kratko na forumu, jer su skoro sve teme ispucane i jako, jako sam se razočarao nivoom svesti na forumu pa sam odustao od ubeđivanja. Kao da živimo na različitim planetama u različitim vremenima, 10.000 godina razlike. Ma nemerljivo. Ili sam ja ipak stvarno iz druge dimenzije.

Imam utisak da se sve promenilo, drukčije je, a možda sam se i ja promenila.
Normalno da smo se promenili, samo zapazam tu dozu podsmeha, zluradosti sada, toga nije bilo.
Mozda je i do vremena u kom zivimo. Mada, nikada nije ni bilo zdrave atmosfere u ovoj zemlji, za nasih generacija.

Ja sam došao na forum pre 16 godina da se zabavljam sa smešnim video klipovima i video klipovima oko kola, bio kratko aktivan pa se ove godine vratio da osvestim ljude u svemu. I zato što sam u žalosti i dosadno mi je i želim da ukažem na nepravdu, poroke, lenjost i egoizam. I da ostane to moje negde zapisano. Mada sam i sad jako kratko na forumu, jer su skoro sve teme ispucane i jako, jako sam se razočarao nivoom svesti na forumu pa sam odustao od ubeđivanja. Kao da živimo na različitim planetama u različitim vremenima, 10.000 godina razlike. Ma nemerljivo. Ili sam ja ipak stvarno iz druge dimenzije.
navići ćeš se :)

mada sada mi polako postaje i nevoljna navika :(
I kod je slicna situacija, iako sam dugo clan, nisam bio aktivan na samom forumu, tek nesto vise od godinu dana, prvih 7-8 meseci mi je bilo zadovoljstvo, zatim je to jednostavno postala navika, a u zadnje vreme i nevoljka navika-interesantno je koliko je navika mocna stvar , mada ne vidim da je tu krivica drugih- tj jednostavno polako dolazi do zasicenosti.

Back