bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.692
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што немам профил на друштвеним мрежама.Vrlo kratko pitanje:
Zasto imate profil na Krstarici?
nemam na drugim socijalnim mrezama , ovde ponekada zna biti zanimljivo, nikoga ne poznajem licno , ali moze lepo da se caskaVrlo kratko pitanje:
A mi sada treba da pitamo kojeg posla?Zbog posla
Naravno da ne. Jer ne bih ni odgovorilaA mi sada treba da pitamo kojeg posla?
E, nećemo.
Zavisnik od distrakcije.Vrlo kratko pitanje:
Iz dosade ,da vidim kako jos stvari funkcionisu dole i pomogao mi je puno zbog jezika, ne druzim se sa nasim ljudima na zapadu ili veoma maloVrlo kratko pitanje:
Profil ili nalog?Vrlo kratko pitanje:
Volim da se družim sa narodom.Vrlo kratko pitanje:
Ne ume između ostalog zbog nadobudnog i ignorantskog odnosa administracije prema forumašima.Štaviše, verujem da forumi doživljavaju renesansu među z generacijom, šteta što križa ne ume da se ubaci na taj voz
Volim. Pre sam visila po chat room-ovima nego što se pojavila bilo koja društvena mreža, tj. od trenutka otkad imam lični mobilni telefon. Ušlo mi je u krv i dopada mi se što imam "rezervni plan"kad mi se sa nekim i o nečemu priča, a nigde nikog na vidiku...Vrlo kratko pitanje:
Svrati do Politike i sve će ti biti jasno, žuraja 24hVrlo kratko pitanje:
Obrisase ti onu sasvim novu temu od nocasSvrati do Politike i sve će ti biti jasno, žuraja 24h
Pumpam egoizam, učim od drugih
Mene nije sramota za koga sam glasao, njih valjda jeste pa su sad ljubomorniObrisase ti onu sasvim novu temu od nocas
Dobro, necemo ovde o tome, vec tamoMene nije sramota za koga sam glasao, njih valjda jeste pa su sad ljubomorni
Tako pola njih vikalo "SNS izgubio izbore na NBGD - pobedio moj Šapić" a krk Šapić u SNS
Pa za koga si majstore onda glasao?
Kakav si ti uliguzForum mi je dobra stvar za opustiti se, plus što Krstarica nije sterilna, ima blagu moderaturu pa ne frcaju kartoni za najsitniji bezobrazluk ili trolez.
Predsednik bi bio ponosanKakav si ti uliguz