Nalog

jednom davno trazio sam na netu neku informaciju i tako natrcah na temu, pa sam imao nesto da pitam i otvorim nalog. Raspricah se sa Paulom koja mi je odgovorila sve sto sam hteo da saznam. Posle malo pogledam okolo. Primetim da je dobar forum. Pa poceh da navracam tako s vreme na vreme. Ostalo je legenda.

Koristim forume decenijama. Na razne teme. I ne samo forume. Po mom misljenju to je vrlo dobar nacin komunikacije sa dosta ljudi. Krstarica mi nije bila nepoznata kako se posle ispostavilo. Bio sam na Krstarici kad je to bio IRC chat i kad forum gotovo nije ni postojao. A i znao sam neke ljude tu.. Pa mi nekako bi drago sto se to odrzalo jer u medjuvremenu ja nisam bio prisutan/

Anonimnost foruma je vazna stvar i mnogi sistemi grese sto ne obezbedjuju anonimnost. Naravno ljudi su razni. Sa raznim idejama i to je mozda vece bogatstvo cak i ako se sa nekim bas i ne slazemo u stavovima. Zapravo to neslaganje je najvaznije, jer tako mozemo da sagledamo istu stvar iz necijeg drugog ugla, sto sami sa sobom mozda i ne bismo mogli.

Hvala svima koje sam upoznao ovde!

Da ubijam dosadu.

Da vidim da li i koliko postoje ljudi koji razmisljaju slicno ko ja i dele iste stavove.

Da se opustim i donekle umanjim osecaj usamljenosti i eventualno razmenim s nekim koju rec.

Da postavim neko pitanje na neki problem oko tehnike, kupovine, gde nesto moze, kad moze, kako i zasto bez da koristim Google i chatgpt jer nekad mi je potreban specifican odgovor iz prve ruke direktno od stvarne osobe koja ima vec iskustva sa necim sto me zanima.

Kao nadam se da cu mozda usput da upoznam neku zanimljivu osobu slicnih interesovanja za malo jaci razgovor, diskusiju i na pp ali to tesko ide plus je forum ostario ja evo uskoro 37 a 90% mozda i vise clanova su stariji od mene i to po 10, 15 pa i vise godina a mladjih jedva da ima da dolaze.Dosta njih su i napustili forum i to bas oni sa kojima sam imao neku pp komunikaciju.Tako da ta nada umire.

Jer volim Krstaricu i forumaše (većinu).
Došla sam slučajno bez namjere da se zadržim ali stvarno topao i prijateljski doček me je zadržao i održao tu gdje jesam.
Nasmejao me post.. :zkez:

Moj slučaj: došla sam namerno, skroz rešena da se baaaaaš zadržim.. topao i prijateljski doček nisam imala.. ali nije to toliko bitno.. promenila sam se ovde..

Back