Nakon Potopa i Nojeve barke bilo je prezivelih Atlantidjana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
UH BRE SPAVA MI SE AL MORAM DA VAM OVO NAPISEM DA VAM DAM TEMU ZA RAZMISLJANJE.
MOJA TEORIJA.
JESTE LI GLEDALI PROSLE GOD, SNIME NASA-e SA MARSA KADA SE SPUSTIO ROBOT SA KAMEROM VIDELO SE NESTO KAO DRVENI CAMAC,ZNACI DOKAZ DA SU TAMO ZIVELA INTELIGENTNA BOCA.PA ZASTO SE UVEK I BAS UVEK U SVETU KADA NEKO POMENE BICA IZ SVEMIRA UVEK KAZE MARSOVCI,VEROVATNO JE TO U PODSVESTI COVEKA JER JA SMATRAM DA JE NASA CIVILIZACIJA DOSLA SA MARSA,KAO STO JE POZNATO SUNCE SE POLAKO HLADI ZNACI PRE NEKOLIKO MILIONA GOD.NA MARSU JE BILA IDEALNA TEMPERATU PA SE TU ZIVELO A KADA JE POCELO DA ZAHLADNJUJE CIVILIZACIJA SE PRESELILA NA ZELJU A POSTO JE KOD NAS BILO ISUVISE TOPLO NAPRAVILI SU GRAD POD MOREM "ATLANTIDU" I TU ZIVELI MILIONIMA GOD U TOM PERIODU KADA SE ZELJA OHLADILA POJAVIO SE I PRVI ZIVOT NA KOPNU,DOSAO JE RED NA PRAISTORISKOG COVEKA I NA DINOSAURUSE.A KAO STO ZNAMO NEMA FOSILA COVEKA TO JEST NEMA FOSILA PRELASKA COVEKA OD PRAISTORISKOG NEANDERTALCA DO SAVREMENOG COVEKA.ZNACI POSTOJE FOSILI PRAISTORISKOG COVEKA PA SADASNJEG SAVREMEBOG.A GDE SU DINOSAURUSI,JEDNOSTAVNO OBJASNJENJE,KADA SU SE NA ZELJI STVORILI USLOVI ZA ZIVOT I KADA SE POJAVIO PRVI COVEK I DINOSAURUSI U TO VREME SU I MARSOVCI IZASLI IZ GRADA P0D VODOM "ATLANTIDA" I POSTO SU IM OVI GORE SMETALI JEDNOSTAVO SU IH ISTREBILI,A GDE JE TEHNOLOGIJA E TO JE PITANJE, MOZDA SU SE SVI POCELI KURCITI KAO SADA AMERI I RUSI PA JE IZBIO NUKLEARNI RAT PA JE SVE UNISTENO ALI JE PREZIVELA SAKA LJUDI DA NASTAVI CIVILIZACIJU.SECATE SE PRICE O TUNGUSKOJ EKSPLOZIJI KOJA SE DESILA PRE BEM LI GA KADA ALI JE BILO DAVNO,DALI JE TO MOZDA NEKA ZAOSTALA NUKLEARKA KOJA SE NEKAKO AKTIVIRALA I OBRISALA POLA AZIJE.
A EVO VAM JOS MALO TEME ZA RAZMISLJANJE,
POSTO SE OVO NASE SUNCE I DALJE POLAKO GASI I HLADI ZNACI ZA NEKI MILION GOD,CE NA ZEMLJI POSTATI TOLIKO HLADNO DA SE NECE MOCI ZIVETI A U ISTO VREME CE SE NA SLEDECOJ PLANETI VENERI STVORITI DOBRI USLOVI A DANASNJA CIVILIZACIJA CE VALJDA ZA PAR MILIONA GOD.AKO PREZIVI USTA NEVERUJEM JER CEMO SAMO SEBE POTROVATI,NAPRAVITI SVEMIRSKE BRODOVE DA ODEMO NA VENERU ILI MERKUR ILI CAK NEGDE DALJE U PIZDU MATERINU.
------------------------
EVO JOS TEME ZA RAZMISLJANJE.
SVI ZNAMO DA JE NIKOLA TESLA BIO SRBIN [sto je vazno da se upamti zbog nastavka teme]SVI ZNAMO DA JE BIO MALO LUDJI NAUCNIK I DA JE IZUMEO DOSTA STVARI ALI POSTOJE I MNOGO PLANOVA I PRORACUNA STO DANASNJA NAUKA NEMA POJMA STA BI MOGLO DA BUDE.
POGLEDAJTE PAZLJIVO FOTOGRAFIJU NIKOLE TESLE POGLEDAJTE MU CRTE LICA NASTA VAM LICI,DALI JE TO SRBIN-ZEMLJANIN ILI NEKI VANZEMALJAC KOJI JE NEKAKO ZALUTAO NA ZEMLJU.REKOH DA JE TESLA BIO SRBIN A OVAMO LICI NA VANZEMALJCA PA STA MISLITE ODAKLE JE IZREKA DA SU SRBI NEBESKI NAROD.
-----------------------------
EVO JOS JEDNO PITANJE.
MISLITE LI DA DANASNJA NAUKA SVE ZNA?
EEEEEEE GRESITE PA NEZNAJU STA SVE POSTOJI NA ZEMLJI.EVO JEDAN PROST PRIMER.
JA SAM PCELAR,ZNACI CUVAM I GAJIM PCELE.
MLADE PCELE STAROSTI 5-10 DANA [PCELE ZIVE SAMO OKO 45 DANA] IMAJU U GLAVI ZLEZDU KOJA LUCI PCELINJI MLEC [mleko]KOJIM HRANE MLADE LARVE I MATICU.LARVE SE HRANE MLECOM SAMO 3 DANA OD NJIH SE IZVODE PCELE RADILICE KOJE ZIVE SAMO OKO 45 DANA,A IMA IH I DO 80 HILJADA U JEDNOJ KOSNICI,MATICA KOJA POLEZE JAJA O U SEZONO OD MARTA DO SEPTEMBRA POLAZE PO 2 HILJADE JAJA DNEVNO JEDE SAMO CIST MLEC CELOG SVOG ZIVOTA I ZIVI 7 [ sedam ] godina.
E SADA NASI PAMETNI NAUCNICI SU ISPITALI TAJ MLEC I UTVRDILI DA ON SADRZI 80 SASTOJAKA,ZA 40 NAUKA ZNA STA JE A ZA OSTALA 40 NAUKA NEMA POJMA STA JE TO,TO CAK NEPOSTOJI U PERIODNOM SISTEMU ELEMENATA????????????????????????????????????

vasapepi:
JESTE LI GLEDALI PROSLE GOD, SNIME NASA-e SA MARSA KADA SE SPUSTIO ROBOT SA KAMEROM VIDELO SE NESTO KAO DRVENI CAMAC,ZNACI DOKAZ DA SU TAMO ZIVELA INTELIGENTNA BOCA.PA ZASTO SE UVEK I BAS UVEK U SVETU KADA NEKO POMENE BICA IZ SVEMIRA UVEK KAZE MARSOVCI,VEROVATNO JE TO U PODSVESTI COVEKA JER JA SMATRAM DA JE NASA CIVILIZACIJA DOSLA SA MARSA,KAO STO JE POZNATO SUNCE SE POLAKO HLADI ZNACI PRE NEKOLIKO MILIONA GOD.
Kazemo Marsovci jer je to izraz u narodu, a ne zato sto mi je to rekao deda da bi ja preneo svojim potomcima poreklo porodice.
A vidim danas ne mozemo da letimo dalje od Meseca
vasapepi:
NA MARSU JE BILA IDEALNA TEMPERATU PA SE TU ZIVELO A KADA JE POCELO DA ZAHLADNJUJE CIVILIZACIJA SE PRESELILA NA ZELJU A POSTO JE KOD NAS BILO ISUVISE TOPLO NAPRAVILI SU GRAD POD MOREM "ATLANTIDU" I TU ZIVELI MILIONIMA GOD
U jeb*o te sad ga odvali i to dobro. Atlantida uopste nije podvodni grad, ona se pominje kao kopno koje je bilo nad vodom, a potom potonulo pod istu. I ne zna se konkretno ni gde se nalazila ni da li je uopste postojala.
vasapepi:
U TOM PERIODU KADA SE ZELJA OHLADILA POJAVIO SE I PRVI ZIVOT NA KOPNU,DOSAO JE RED NA PRAISTORISKOG COVEKA I NA DINOSAURUSE.
Znaci mi smo dosli s Marsa i onda se vratili na nivo amebe i bicara. Pa sam sebe ukopa.
vasapepi:
A GDE SU DINOSAURUSI,JEDNOSTAVNO OBJASNJENJE,KADA SU SE NA ZELJI STVORILI USLOVI ZA ZIVOT I KADA SE POJAVIO PRVI COVEK I DINOSAURUSI U TO VREME SU I MARSOVCI IZASLI IZ GRADA P0D VODOM "ATLANTIDA" I POSTO SU IM OVI GORE SMETALI JEDNOSTAVO SU IH ISTREBILI,A GDE JE TEHNOLOGIJA E TO JE PITANJE, MOZDA SU SE SVI POCELI * KAO SADA AMERI I RUSI PA JE IZBIO NUKLEARNI RAT PA JE SVE UNISTENO
Dinosauruse je unistili ledeno doba. a ti "Marsovci" ako su slozno ziveli na Marsu i uspeli da se prebace na Zemlju i nastave da zive pod vodom zasto bi se svi unistili radi vlasti na Zemlji?
vasapepi:
ALI JE PREZIVELA SAKA LJUDI DA NASTAVI CIVILIZACIJU.SECATE SE PRICE O TUNGUSKOJ EKSPLOZIJI KOJA SE DESILA PRE BEM LI GA KADA ALI JE BILO DAVNO,DALI JE TO MOZDA NEKA ZAOSTALA NUKLEARKA KOJA SE NEKAKO AKTIVIRALA I OBRISALA POLA AZIJE.
Tunguska explozija bese 1920 (ili 20god. ranije, a 1920 su isli naucni timovi da ispitaju sta se desilo). Sta se zaista desilo jos se ne zna, samo se nagadja. Od meteora, do vanzemaljaca..
vasapepi:
SVI ZNAMO DA JE NIKOLA TESLA BIO SRBIN [sto je vazno da se upamti zbog nastavka teme]
Opet gresis, poreklom je bio Rumun (cak mislim da je on bio rumunsko turskog porekla) rodjen u Hrvatskoj, a mi ga pripisasmo za Srbina.
vasapepi:
POGLEDAJTE PAZLJIVO FOTOGRAFIJU NIKOLE TESLE POGLEDAJTE MU CRTE LICA NASTA VAM LICI,DALI JE TO SRBIN-ZEMLJANIN ILI NEKI VANZEMALJAC KOJI JE NEKAKO ZALUTAO NA ZEMLJU.REKOH DA JE TESLA BIO SRBIN A OVAMO LICI NA VANZEMALJCA PA STA MISLITE ODAKLE JE IZREKA DA SU SRBI NEBESKI NAROD.
Odakle ti to majke ti? Covek je bio natrposecni inteligenatn, bavio se fizikom i to je to. Na svetu se ne mogu naci dva identicna coveka (pa ni jednojajcani blizanci) i sta je cudno tu ako je on imao malo drugacije crte lica od tvojih?

vasapepi:
MISLITE LI DA DANASNJA NAUKA SVE ZNA?
Naravno da ne zna. Da se sve zna, nauka ne bi ni postojala.

E brate jedino si tu 100 posto u pravu da danasnja nauka nezna sve.
evo ti jedan primer vec sam o tome pisao ne nekoj stranici foruma neznam tacno gde.
ja sam pcelar,znaci bavim se pcelarstvom.
ukratko:
postoje pcele radilice [neplodne zenke] oko 60-80 hiljada komada u kosnici. postoje trutovi [muzjaci] 2-3 hiljade po kosnici i postoji samo jedna matica plodna zenka koja poleze jaja.
pcela radilica ima vreme inkubacije 21 dan dok se ne izleze iz jajeta,larve,lutke i na kraju je pcela koja zivi samo 45 dana.
trut ima isti put ali mu traje 24 dana i kada se izleze zivi 6 meseci veci je duplo od radilice.matica se izleze za 16 dana a i ona je duplo veca od radilice.
e sad ide ono zanimljivo:
radilice i trutovi u prva 3 dana od jajeta do larve jedu mlec [pcelinje mleko] a posle jedu med i polenov prah i zive 45 dana odnosno trut 6 meseci.
matica od prvog dana jajeta pa do kraja zivota jede samo cist mlec i zivi punih 7 godina i od marta do oktobra polaze oko 2000 jajeta dnevno.
e taj mlec je cudna stvar i jako korisna i lekovita stvar i za ljude.
danasnja nauka je ispitivala mlec i ustanovila da ima 80 sastojaka u njemu,za 40 se zna sta je a za 40 nauka nema pojma sta je to. tih 40 sastojaka NEPOSTOJE U PERIODNOM SISTEMU ELEMENATA.
????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Кулиража:
Au, ti insekti su cudo.
Po zvanicnim zakonima fizike leptiri (a i jos neki insekti) ne bi uopste mogli da lete (u obzir se uzima brzina mahanja krila....)
Ima nešto novo o tome, ne kosi se sa zakonima fizike, samo fizičari-biolozi nisu obraćali pažnju na bitne faktore. U stvari leptiri stvaraju vrtloge vazduha iza sebe dok lete, što na neki način generiše uzgon (a kako mi dinamika fluida nije jača strana, ovde ću se zaustaviti).

[quote="Кулиража
Tunguska explozija bese 1920 (ili 20god. ranije, a 1920 su isli naucni timovi da ispitaju sta se desilo). Sta se zaista desilo jos se ne zna, samo se nagadja. Od meteora, do vanzemaljaca..
quote]
Tunguska eksplozija je bila 1908.,ljudi su videli bljesak na citavoj planeti, mnogi iz Sibira su oslepeli tom prilikom. Nije mogla biti nuklearka koju su ostavili Atlantidjani, jer nije eksplodirala na zemlji, nego najverovatnije u vazduhu(ako je to uopste i bila nuklearka).

Anonymous:
Tunguska eksplozija je bila 1908.,ljudi su videli bljesak na citavoj planeti, mnogi iz Sibira su oslepeli tom prilikom. Nije mogla biti nuklearka koju su ostavili Atlantidjani, jer nije eksplodirala na zemlji, nego najverovatnije u vazduhu(ako je to uopste i bila nuklearka).

Ljudi su videli bljesak na čitavoj planeti... hehe... jesu đavola! Zašto onda o tome nema zvaničnih podataka u arhivama bilo koje države (uključujuči i našu)? (Da i ne pominjem da, ako je i bio bljesak, nikako ga ne bi mogla videti cela planeta nego najviše polovina...) O oslepelim Sibircima neću ni da pričam, sva sreća te su Rusi tada već imali medicinsku dokumentaciju tako da ti ni to ne pije vodu.

A drugo... da je u Tungusci bila nuklearka tamo bi danas bilo rezidualne radijacije, kao što nema.

I konačno... ovi što propagiraju da je to bila Atlantiđanska bomba ili štagod... neka mi objasne samo zašto bi jedna navodna ultrauznapredovala, navodno odavno izumrla civilizacija se tek tako pojavila 8000 godina posle navodnog potopa da bi 1908 bacila bilo kakvu bombu bogu iza tregera, u najnenaseljeniji kraj zemaljske kugle.

Prilikom Tunguske explozije je jedan covek polomio ruku i jos jedan lakse povredjen (za ovog drugog nisam siguran), a ostalima nije falila ni dlaka s glave (pitam se zasto?).
Jedina steta je bila sto je unisteno hektara i hektara sume.
E sad gde ti bas pade na pamet nuklearka :?
'45 je cimnula na Nagasaki i Hirosimu i jos uvek se osecaju i jos dugo ce se osecati posledice iste.
A da je cimnula tako gadna nuklearka '08 (30god. ranije) pola Rusije bi bre bilo deformisano (znate onaj fazon: uciteljica u Cernobilu postavlja zadatak i kaze :"Ko zna neka mahne levom glavom").
Tako da to ipak ostaje misterija.
Jedino realno objasnjenje bi bilo da je meteorit, medjutim on bi napravio malo poveci krater koji koliko me secanje sluzi nije pronadjen

:D kad smo već kod nuklearki,znate li da je prvo cepanje atoma napravljeno 1925-te god. a prvi radio je napravljen 1926, a prvi tv tek 1928 kažu nisu znali kako da pošalju sliku kroz etar, a zamislite koja glupost prvi zamrzivač i frižider napravljen je tek 1948-me god.
nuklearka u danasnjim uslovima moze da se napravi u bilo kojoj mašinskoj radionici,moze je napravti svaki majstor koji ume da radi na strugu i glodalici,uranijum ili plutonijum i nije tako tesko nabaviti.ceo problem je proizvesti tešku vodu "H3O"
jer za proizvodnju nuklearke je potrebno oko 2 tone teske vode da bi se sa njom preradio uranijum a tesku vodu je veoma tesko proizvesti.jedna poveca fabrika specijalizovana za proizvodnju teske vode moze da napravi tek nekoliko litara mesecno.

solunac:
Кулиража:
Ma da ceo svet vodi poreklo od nas.
Svi sada zvani SLOVENI ili SLAVENI a to je po SLOVU- SLOVENI i po SLAVI - SLAVENI su bili nekada S R B I a oni su i sada, samo sto su promenili ime svoga roda, a neki to i danas rade kao BOSNJACI pa CNOGORCI -HRVATI a imaju tendenciju i da budu VOJVODJANI i ko zna sta sve jos. A vi sto se podsmevate,? informisite se o sanskritskom pismu i VEDAMA- tamo su lingvisti nasli da postoje 50% reci koje Srbi i dan danas koriste, a VEDE su stare preko 4000 god. A ima i RG vede opisuju bojeve price ili pesme, a dali vam je poznata nasa rec: rgnuti ili rknuti recimo rgnuo ga u stomak ili rgniga itd.

kuliraz-o posto vidim da mesas babe i zabe da ti lecka objasnim (pojasnim) pazi ovako .

mislim da se slazemo ,a i nauka je dokazala da su srbi na balkansko püoluostrvo dosli sa kavkaza a da su se tamo odvojili od sebi slicnih koji sada naseljavaju poljsku cesku slovacku i rusiju dakle od starih slavena iliti slovena ,reci kako hoces to je isto, dakle nije svet nasto od srba al jeste od nasih zajednickih predaka.
i jedno pitanje za tebe kad se tako fino smejes drugima dali znas postojbinu starih slavena ????? ajd majketi odgovori!!!!!!

dragandubonjac:
solunac:
Кулиража:
Ma da ceo svet vodi poreklo od nas.
Svi sada zvani SLOVENI ili SLAVENI a to je po SLOVU- SLOVENI i po SLAVI - SLAVENI su bili nekada S R B I a oni su i sada, samo sto su promenili ime svoga roda, a neki to i danas rade kao BOSNJACI pa CNOGORCI -HRVATI a imaju tendenciju i da budu VOJVODJANI i ko zna sta sve jos. A vi sto se podsmevate,? informisite se o sanskritskom pismu i VEDAMA- tamo su lingvisti nasli da postoje 50% reci koje Srbi i dan danas koriste, a VEDE su stare preko 4000 god. A ima i RG vede opisuju bojeve price ili pesme, a dali vam je poznata nasa rec: rgnuti ili rknuti recimo rgnuo ga u stomak ili rgniga itd.

kuliraz-o posto vidim da mesas babe i zabe da ti lecka objasnim (pojasnim) pazi ovako .

mislim da se slazemo ,a i nauka je dokazala da su srbi na balkansko püoluostrvo dosli sa kavkaza a da su se tamo odvojili od sebi slicnih koji sada naseljavaju poljsku cesku slovacku i rusiju dakle od starih slavena iliti slovena ,reci kako hoces to je isto, dakle nije svet nasto od srba al jeste od nasih zajednickih predaka.
i jedno pitanje za tebe kad se tako fino smejes drugima dali znas postojbinu starih slavena ????? ajd majketi odgovori!!!!!!

Od nauchne fantastike preko Atlantidjana, do istorije, geografije...
Nego, znate li da TVR Serbera ima 880 KS a samo 1000 kg :D :idea:

darkster:
Ohoho... ovo sam ispustio. teška voda je ni manje ni više nego H3O... :lol: :lol: Da nije možda D2O?

pa prijatelju pogledaj neki film ili nedji neku literaturu il se malo raspitaj nuklearka je jedna glupa sprava sastavljena od jednog čeličnog cilindra u koji su smestene dve podkriticne mase od po 6 kilograma sto je minimum da bi doslo do eksplozije u tom cilindru se nalazi čelični klip a ispred njega malo jači plastični eksploziv.princip aktiviranja je sledeći,plastični eksploziv se aktivira sabije velikom brzinom i sa velikim pritiskom prvu podkritičnu masu koja udara u drugu podkritičnu masu i dolazi do nuklearne reakcije to jes do cepanja atoma,ceo problem je u preradi uranijuma ili plutonijuma sa teškom vodom,obična voda ima formulu H2o { ha dva o } a teska voda ima formulu H30 [ ha tri o } a mogao bi da odes poneki put na casove fizike i hemije a ne da redovno bezis iz skole.
a sto se tice za MATIČNU MLEČ to nisam ja izmislio već je neko pametan ispitivao,a za tvoje veće obrazovanje svrati do prve knjizare i kupi neku knjigu o pčelarstvu u svakoj kljizi ti piše isto.
a mozeš da odeš i da se raspitaš kod nekog pčelara ili u neko udruženje pčelara,neznam odakle si ako si iz beograda otidni do molerove ulice broj 13 tamo ti je savez pčelarskih organizacije srbije a evo ti i njihov sajt www.spos.org.yu a za tvoje obaveštenje iz jedne košnice može da se u toku jednog leta uzme tek desetak grama MATIČNE MLEČI a kinezi su najveći proizvodjači u svetu,prošle godine su ubrali oko 750 tona MLEČA.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back