Gost
meni se jako dopalo kako je tema atlantide obrađena u stripu o martiju misteriji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam to citao.Anonymous:meni se jako dopalo kako je tema atlantide obrađena u stripu o martiju misteriji.
Kazemo Marsovci jer je to izraz u narodu, a ne zato sto mi je to rekao deda da bi ja preneo svojim potomcima poreklo porodice.vasapepi:JESTE LI GLEDALI PROSLE GOD, SNIME NASA-e SA MARSA KADA SE SPUSTIO ROBOT SA KAMEROM VIDELO SE NESTO KAO DRVENI CAMAC,ZNACI DOKAZ DA SU TAMO ZIVELA INTELIGENTNA BOCA.PA ZASTO SE UVEK I BAS UVEK U SVETU KADA NEKO POMENE BICA IZ SVEMIRA UVEK KAZE MARSOVCI,VEROVATNO JE TO U PODSVESTI COVEKA JER JA SMATRAM DA JE NASA CIVILIZACIJA DOSLA SA MARSA,KAO STO JE POZNATO SUNCE SE POLAKO HLADI ZNACI PRE NEKOLIKO MILIONA GOD.
U jeb*o te sad ga odvali i to dobro. Atlantida uopste nije podvodni grad, ona se pominje kao kopno koje je bilo nad vodom, a potom potonulo pod istu. I ne zna se konkretno ni gde se nalazila ni da li je uopste postojala.vasapepi:NA MARSU JE BILA IDEALNA TEMPERATU PA SE TU ZIVELO A KADA JE POCELO DA ZAHLADNJUJE CIVILIZACIJA SE PRESELILA NA ZELJU A POSTO JE KOD NAS BILO ISUVISE TOPLO NAPRAVILI SU GRAD POD MOREM "ATLANTIDU" I TU ZIVELI MILIONIMA GOD
Znaci mi smo dosli s Marsa i onda se vratili na nivo amebe i bicara. Pa sam sebe ukopa.vasapepi:U TOM PERIODU KADA SE ZELJA OHLADILA POJAVIO SE I PRVI ZIVOT NA KOPNU,DOSAO JE RED NA PRAISTORISKOG COVEKA I NA DINOSAURUSE.
Dinosauruse je unistili ledeno doba. a ti "Marsovci" ako su slozno ziveli na Marsu i uspeli da se prebace na Zemlju i nastave da zive pod vodom zasto bi se svi unistili radi vlasti na Zemlji?vasapepi:A GDE SU DINOSAURUSI,JEDNOSTAVNO OBJASNJENJE,KADA SU SE NA ZELJI STVORILI USLOVI ZA ZIVOT I KADA SE POJAVIO PRVI COVEK I DINOSAURUSI U TO VREME SU I MARSOVCI IZASLI IZ GRADA P0D VODOM "ATLANTIDA" I POSTO SU IM OVI GORE SMETALI JEDNOSTAVO SU IH ISTREBILI,A GDE JE TEHNOLOGIJA E TO JE PITANJE, MOZDA SU SE SVI POCELI * KAO SADA AMERI I RUSI PA JE IZBIO NUKLEARNI RAT PA JE SVE UNISTENO
Tunguska explozija bese 1920 (ili 20god. ranije, a 1920 su isli naucni timovi da ispitaju sta se desilo). Sta se zaista desilo jos se ne zna, samo se nagadja. Od meteora, do vanzemaljaca..vasapepi:ALI JE PREZIVELA SAKA LJUDI DA NASTAVI CIVILIZACIJU.SECATE SE PRICE O TUNGUSKOJ EKSPLOZIJI KOJA SE DESILA PRE BEM LI GA KADA ALI JE BILO DAVNO,DALI JE TO MOZDA NEKA ZAOSTALA NUKLEARKA KOJA SE NEKAKO AKTIVIRALA I OBRISALA POLA AZIJE.
Opet gresis, poreklom je bio Rumun (cak mislim da je on bio rumunsko turskog porekla) rodjen u Hrvatskoj, a mi ga pripisasmo za Srbina.vasapepi:SVI ZNAMO DA JE NIKOLA TESLA BIO SRBIN [sto je vazno da se upamti zbog nastavka teme]
Odakle ti to majke ti? Covek je bio natrposecni inteligenatn, bavio se fizikom i to je to. Na svetu se ne mogu naci dva identicna coveka (pa ni jednojajcani blizanci) i sta je cudno tu ako je on imao malo drugacije crte lica od tvojih?vasapepi:POGLEDAJTE PAZLJIVO FOTOGRAFIJU NIKOLE TESLE POGLEDAJTE MU CRTE LICA NASTA VAM LICI,DALI JE TO SRBIN-ZEMLJANIN ILI NEKI VANZEMALJAC KOJI JE NEKAKO ZALUTAO NA ZEMLJU.REKOH DA JE TESLA BIO SRBIN A OVAMO LICI NA VANZEMALJCA PA STA MISLITE ODAKLE JE IZREKA DA SU SRBI NEBESKI NAROD.
Naravno da ne zna. Da se sve zna, nauka ne bi ni postojala.vasapepi:MISLITE LI DA DANASNJA NAUKA SVE ZNA?
elendil:Sta se desilo sa njima.Da li postoje negde i danas?
Ima nešto novo o tome, ne kosi se sa zakonima fizike, samo fizičari-biolozi nisu obraćali pažnju na bitne faktore. U stvari leptiri stvaraju vrtloge vazduha iza sebe dok lete, što na neki način generiše uzgon (a kako mi dinamika fluida nije jača strana, ovde ću se zaustaviti).Кулиража:Au, ti insekti su cudo.
Po zvanicnim zakonima fizike leptiri (a i jos neki insekti) ne bi uopste mogli da lete (u obzir se uzima brzina mahanja krila....)
elendil:Slavinskog sam odavno,odavno citao i stvarno se od njegovih knjiga moze odlepiti.A Pako Raban u knjizi apokalipsa iz ere u eru daje dosta zanimljivih inf.o Atlantidi.
Anonymous:Tunguska eksplozija je bila 1908.,ljudi su videli bljesak na citavoj planeti, mnogi iz Sibira su oslepeli tom prilikom. Nije mogla biti nuklearka koju su ostavili Atlantidjani, jer nije eksplodirala na zemlji, nego najverovatnije u vazduhu(ako je to uopste i bila nuklearka).

Da nije možda D2O?
darkster:Ma da. Mašinbravar može da napravi atomsku bombu. To si verovatno pročitao na istom mestu gde i ono da mleč sadrži 40 nauci neponatih sastojaka kojih "nema u periodnom sistemu".![]()
![]()
solunac:Svi sada zvani SLOVENI ili SLAVENI a to je po SLOVU- SLOVENI i po SLAVI - SLAVENI su bili nekada S R B I a oni su i sada, samo sto su promenili ime svoga roda, a neki to i danas rade kao BOSNJACI pa CNOGORCI -HRVATI a imaju tendenciju i da budu VOJVODJANI i ko zna sta sve jos. A vi sto se podsmevate,? informisite se o sanskritskom pismu i VEDAMA- tamo su lingvisti nasli da postoje 50% reci koje Srbi i dan danas koriste, a VEDE su stare preko 4000 god. A ima i RG vede opisuju bojeve price ili pesme, a dali vam je poznata nasa rec: rgnuti ili rknuti recimo rgnuo ga u stomak ili rgniga itd.Кулиража:Ma da ceo svet vodi poreklo od nas.
dragandubonjac:solunac:Svi sada zvani SLOVENI ili SLAVENI a to je po SLOVU- SLOVENI i po SLAVI - SLAVENI su bili nekada S R B I a oni su i sada, samo sto su promenili ime svoga roda, a neki to i danas rade kao BOSNJACI pa CNOGORCI -HRVATI a imaju tendenciju i da budu VOJVODJANI i ko zna sta sve jos. A vi sto se podsmevate,? informisite se o sanskritskom pismu i VEDAMA- tamo su lingvisti nasli da postoje 50% reci koje Srbi i dan danas koriste, a VEDE su stare preko 4000 god. A ima i RG vede opisuju bojeve price ili pesme, a dali vam je poznata nasa rec: rgnuti ili rknuti recimo rgnuo ga u stomak ili rgniga itd.Кулиража:Ma da ceo svet vodi poreklo od nas.
kuliraz-o posto vidim da mesas babe i zabe da ti lecka objasnim (pojasnim) pazi ovako .
mislim da se slazemo ,a i nauka je dokazala da su srbi na balkansko püoluostrvo dosli sa kavkaza a da su se tamo odvojili od sebi slicnih koji sada naseljavaju poljsku cesku slovacku i rusiju dakle od starih slavena iliti slovena ,reci kako hoces to je isto, dakle nije svet nasto od srba al jeste od nasih zajednickih predaka.
i jedno pitanje za tebe kad se tako fino smejes drugima dali znas postojbinu starih slavena ????? ajd majketi odgovori!!!!!!

darkster:Ohoho... ovo sam ispustio. teška voda je ni manje ni više nego H3O...![]()
Da nije možda D2O?