Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Siguran sam da ima ljudi koji i za Pavelica govore da nije zlocinac, ka ti za Mladica. Vjerovatno je pokolj u Srebrenicu za tebe samo "normalna" odmazda, a siguran sam da na fudbalske utakmice stojis sa transparentom "noz, zica, Srebrenica".
Siguran sam da ima ljudi koji i za Pavelica govore da nije zlocinac, ka ti za Mladica. Vjerovatno je pokolj u Srebrenicu za tebe samo "normalna" odmazda, a siguran sam da na fudbalske utakmice stojis sa transparentom "noz, zica, Srebrenica".
bez da sam procitala sve napisano....ima tu istine sto kazes...
Pavelic je htio rijesiti se Srba, Milosevicu je to uspijelo...
samo, ako zelimo da ozbiljno i argumentirano o tome pricamo, udio Srba( iliti njihovog vodstva) u krajnjem rezultatu nije za zanemariti...
Bogami smo bogati. Trojica na listi su naši zločinci i ako gledamo procentualno imamo ih najviše posle Nemaca. Treba da se zapitamo što nam je to trebalo 90-ih godina prošlog veka.