totsi
Ističe se
- Poruka
- 2.925
krkan do krkana...Zbog prisustvovanja koncertu na kojem je bilo pola miliona ljudi?
Duhovit si.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
krkan do krkana...Zbog prisustvovanja koncertu na kojem je bilo pola miliona ljudi?
Duhovit si.
Nije lijepo da gost u Hr tako govori o Hrvatima.krkan do krkana...
usraše za mene nisu hrvatiNije lijepo da gost u Hr tako govori o Hrvatima.
Brzo mislim, brzo govorim, brzo pišemTek sad vidim tvoj upis, bila si brža.
I di je problem? Nemaš pravo biti krkan ako igraš rukomet?krkan do krkana...
nemaš. javna si osoba i kao takva se ostavi veličanja nacizma ili ustaštva u javnosti jer daješ loš primjer.I di je problem? Nemaš pravo biti krkan ako igraš rukomet?
Samo se komunističkom okotu bez držve priviđaju ustaše? Nije vam lako..nebitni ste.usraše za mene nisu hrvatinego umobolesni krkani
![]()
Samo se komunističkom okotu bez držve priviđaju ustaše? Nije vam lako..nebitni ste.
Pda, idemo opravdavati fažisam i davati otkaze zato jer je netko bio na koncertu koji ti se ne sviđadovoljno je šta je bio na tom ustaško-nacističkom skupu ...
Kaže se rimokatoličanstvo a ne katoličanstvo.Sumnjivo je to što pišeš .Eto na primer Hrvati rimokatolici napuniše fojbe Italijanima rimokatolicima.Šta je u tome opštečovečansko ?Jer su i protestantizam i ortodoksizam zaključani u uske okvire nacija, dok je kazoličanstvo opštečovečansko.
Kaže se rimokatoličanstvo a ne katoličanstvo.Sumnjivo je to što pišeš .Eto na primer Hrvati rimokatolici napuniše fojbe Italijanima rimokatolicima.Šta je u tome opštečovečansko ?
Najveći katolički blagdan je Uskrs, a ne BožićNjegov rodjendan ti je bio najveci blagdan- Bozic,
a 29. novembar Krsna Slava.
Pred Njegovom slikom si palio kandilo,
i kosu si iscupao kada se On tog majskog dana vratio sa desne strane Tvorca.
A sada si eXpert za komparativnu religiju.
![]()
Najveći katolički blagdan je Uskrs, a ne Božić
KiM-e, ne seri !Njegov rodjendan ti je bio najveci blagdan- Bozic,
a 29. novembar Krsna Slava.
Pred Njegovom slikom si palio kandilo,
i kosu si iscupao kada se On tog majskog dana vratio sa desne strane Tvorca.
A sada si eXpert za komparativnu religiju.
![]()
Violić!!??Ivošević..... YUdbokomunističko goveda kmeče