Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.224
Види се.ne, ja sam srbin i tako sam vaspitan u pravoslavnom duhu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Види се.ne, ja sam srbin i tako sam vaspitan u pravoslavnom duhu
Наполитанке су најгоре.Ни на небу,ни на земљи.
Momak se izjasnjava kao Srbin i ne treba ga prozivati.Hrbin.
Може се изјашњават како хоће,али постови које пише не пашу уз изјашњавање.Не подудара се.Momak se izjasnjava kao Srbin i ne treba ga prozivati.
Imamo problem kao narod sto lako guramo ljude od sebe.Ako se izjasnjava kao Srbin treba i Japanca prihvatiti da je Srbin.Sve nas je manje i nasim greskama kroz istoriju.
Indoktrinacija sa Peščanika, N1 i Nove S.Може се изјашњават како хоће,али постови које пише не пашу уз изјашњавање.Не подудара се.
A ti si Holms, Šerlok Holms? Ajde bre manite se brojanja krvnih zrnaca preko tastatureМоже се изјашњават како хоће,али постови које пише не пашу уз изјашњавање.Не подудара се.
Malopre čitam post jedne besne Međimurke, koja je ogorčena jer ih pevač nigde ne pominje, kao da nisu deo Hrvatske. Jesu li to neke vaše međuregionalne čarke?
Ne sme se, pravi domoljuBi NE pominju Istru i Međimurje, to prosto nije politički korektno, da se ne bi postavljala neugodna pitanja oko Pavelićevog držanja glede mađarske okupacije Međumirja i vazalnog odnosa prema Musoliniju koji je, osim što je držao Istru još zaposeo i Dalmaciju.Malopre čitam post jedne besne Međimurke, koja je ogorčena jer ih pevač nigde ne pominje, kao da nisu deo Hrvatske. Jesu li to neke vaše međuregionalne čarke?
Mora biti,kad su Hrvatima omiljena tema ustase.Koliko poruka ovde, znači i dalje je Srbima Hrvatska omiljena tema.
i sad koliko retardiran moraš bit da štuješ lik i djelo ante pavelića a taj te proda. da se pitalo njega sad bi parlali talijanski i živili u italiji...ili međimurci u mađarskoj.Ne sme se, pravi domoljuBi NE pominju Istru i Međimurje, to prosto nije politički korektno, da se ne bi postavljala neugodna pitanja oko Pavelićevog držanja glede mađarske okupacije Međumirja i vazalnog odnosa prema Musoliniju koji je, osim što je držao Istru još zaposeo i Dalmaciju.
Kako pomenuti nešto što bi potkopalo ugled NDH?
@tots1?
NisuMalopre čitam post jedne besne Međimurke, koja je ogorčena jer ih pevač nigde ne pominje, kao da nisu deo Hrvatske. Jesu li to neke vaše međuregionalne čarke?
Više je Srbima to omiljena tema.Mora biti,kad su Hrvatima omiljena tema ustase.
To svakako.
Krajem 19-og i početkom 20-og vjeka u Dalmaciji je bilo oko 100.000 Srba katolika.
Oko Jasenovca nema nikakvih tajni, a genocid je ionako samo politički termin a ne faktografija. Kakvo huškanje na Srbe, da nas ne kolju možda po cestama? Šta si ti napravio da to spriječiš?Nisi kriv naravno, ali za sadašnju politiku neprizvavanja genocida i huškanja ustaša na srbe jesi kriv, jer ništa nisi uradio....
Ako mene pitaš, ja bi zabranio i MPTa, i Prijović, i Cecu i Sašu Matića i sve slične zagađivače. I kakve veze to ima, pa nisam ja benčmark.Ali zato sad u praksi mozes da ne podrzavas ustaske koncerte.
Podrzavas li,nisam upratila?
A gle, to što ti tada nisi bio rođen, ne znači da ne bi klao u Jasenovcu.Gospon seljo, to što nisi klao samo znači da nisi bio rodjen, ali ne znači da ne bi klao pod komandom SASovih trenažera....još ne ideš na obuku?
Znači sad vas regrutuju uz muziku....a ti ne razumeš ustaški jezik?
Не,него им је омиљена тема Срби.Mora biti,kad su Hrvatima omiljena tema ustase.
i sad koliko retardiran moraš bit da štuješ lik i djelo ante pavelića a taj te proda. da se pitalo njega sad bi parlali talijanski i živili u italiji...ili međimurci u mađarskoj.
kolika kontradiktornosti
ne možeš vjerovati koliko glupi mogu biti.
vlast ne čini ništa da to spriječi, edukacija je očito preslaba jer je očigledno da se neke stvari iz povijesti treba jače naglašavati. i onda imamo to šta imamo. bože sačuvaj.
…
Ako mi dozvolite jedna mala ispravka posto jeu pitanju "Najveci nacisticki skup.......".Neverovatno je da Evropska unija i dalje ćuti dok se u srcu jedne članice EU na hiljade ljudi pozdravlja fašističkim pozdravom "Za dom spremni", što je pandan "Hajl Hitler".
Tokom koncerta Marka Perkovića Tompsona pušten je govor Franje Tuđmana, a pesma "Oluja" počinje i završava upravo njegovim rečima. U istom trenutku na nebu iznad Hrvatske dronovima je bila ispisana reč "Oluja" – kao jasna poruka šta i koga slave.
Tompson je svoj zloglasni hit "Boj na Čavoglave" otvorio povikom: "Za dom…", na šta je Hipodrom odgovorio u glas: "Spremni". Dovoljno da se pošalje slika o tome šta se zaista promoviše: ekstremizam, netolerancija i mržnja prema srpskom narodu...link
Ahahahahh lik poredi Sašu Matića i ThompsonaAko mene pitaš, ja bi zabranio i MPTa, i Prijović, i Cecu i Sašu Matića i sve slične zagađivače. I kakve veze to ima, pa nisam ja benčmark.
Što nikako ne znači da nisu odgovorni i pred Bogom i pred ljudima za industrijsko,sistematsko ubijanje po logorima širom Evrope.Tu nema reseta.njemačka je priznala sve svoje zločine, kancelar brandt je kleknuo pred spomenikom žrtava nacizma. ispoštovali su odštete
i započeli novo poglavlje.
https://scontent.fzag5-1.fna.fbcdn....q66pdRYBBNS3Z8jHwmsZbv0F-3qDPXjtw&oe=6870CC43
A da, meni je to jednako loše.Ahahahahh lik poredi Sašu Matića i Thompsona![]()
Aha, ti bi da netko bude odgovoran za grijehe svojih predaka? Ne funkcionira to tako.Što nikako ne znači da nisu odgovorni i pred Bogom i pred ljudima za industrijsko,sistematsko ubijanje po logorima širom Evrope.Tu nema reseta.
Odštete su ispoštovali delimično.Zadnjih godina vidimo da opet burgijaju i zabijaju nos gde mu nije mesto.Eto,priznali su Hrvatsku kao nezavisnu državu a Hrvatska izvršila etničko čišćenje.Nema osude iz Nemačke za taj koncert u Hrvatskoj koji veliča ustaštvo i fašizam,zašto,ako su švabe okrenule novi list?!
Ista je to banda,pa pogledaj koliko podržavaju ukrajinske neonaciste na vlasti.Neće se oni toga odreći tek tako,to im je u krvi.EU ti je čudna,nadnacionalna tvorevina.
Smešno poređenje, verovatno studenti ni ne znaju ko je Baja.
Ovde se ne radi o tome da li je neka muzika lošeg kvaliteta, nego o tome da ti upoređuješ pevače koji u svojim pesmama nemaju ratne i nacionalističke tematike, sa pevačem koji ih ima i koji je zabranjen u većem delu Evrope.A da, meni je to jednako loše.
Ali ponavljam, kakve veze imaju moje preferencije?