Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.330
По твом писању не би реко.ja posecujem koncerte Baje malog knidze![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
По твом писању не би реко.ja posecujem koncerte Baje malog knidze![]()
U sjevernoj Dalmaciji oklen sam ja brakovi između pravoslavaca i katolika su puno stariji od Jugoslavije i vjekovima su bili normalna stvar. Zato što se radilo o narodima istog mentaliteta, životnih navika itd, samo im je konfesija bila različita. Taj Tompson je iz užeg kraja u kome je bilo puno mješanja, vrlo moguće da je imao babu ili prababu pravoslavku.neki brakovi iz bivse juge su bas bili izmedju srba i hrvata i opstajali su
nije tacno moj otac je srbin i ozenio je hrvaticu i vodi se Srbin ko i jaJesu.
Srbin ozeni Hrvaticu i postane Hrvat.
Srpkinja se uda za Hrvata i postane Hrvatica.U 90%slucajeva.Imam i u rodbini takvog rodjaka.Zivi u Zagrebu i predstavlja se da je Hrvat.
Србин није обавезно постајо Хрват у браку са Хрватицом,али дјеца у већини случајева.Jesu.
Srbin ozeni Hrvaticu i postane Hrvat.
Srpkinja se uda za Hrvata i postane Hrvatica.U 90%slucajeva.Imam i u rodbini takvog rodjaka.Zivi u Zagrebu i predstavlja se da je Hrvat.
Вучеш у материну страну,видљиво је из авиона.nije tacno moj otac je srbin i ozenio je hrvaticu i vodi se Srbin ko i ja
Napisao sam u 90% slucajeva.nije tacno moj otac je srbin i ozenio je hrvaticu i vodi se Srbin ko i ja
Ne zanima me četničko mišljenje!
i taj tomson vuce srpske koreneU sjevernoj Dalmaciji oklen sam ja brakovi između pravoslavaca i katolika su puno stariji od Jugoslavije i vjekovima su bili normalna stvar. Zato što se radilo o narodima istog mentaliteta, životnih navika itd, samo im je konfesija bila različita. Taj Tompson je iz užeg kraja u kome je bilo puno mješanja, vrlo moguće da je imao babu ili prababu pravoslavku.
Ко и ти.i taj tomson vuce srpske korene
U redu mi je da brani i majcinu stranu.Sada kada je to napisao mogu da ga razumijem.Вучеш у материну страну,видљиво је из авиона.
To svakako.i taj tomson vuce srpske korene
i taj tomson vuce srpske korene
Nismo mogli ni u ovcari, bar jaRazlika u tome što na Jasenovac ni u teoriji nismo mogli utjecati ni ti ni ja niti imamo ikakve veze s time, pa ni odgovornost.
ne, ja sam srbin i tako sam vaspitan u pravoslavnom duhuВучеш у материну страну,видљиво је из авиона.
Fašizam je jedna svakako neprihvatljiva ali u osnovi može da se kaže benigna ideologija i geografski ograničena na Italiju.Hrvati ne mogu biti fašisti.Fašisti mogu biti Italijani ili građani Italije.Neverovatno je da Evropska unija i dalje ćuti dok se u srcu jedne članice EU na hiljade ljudi pozdravlja fašističkim pozdravom "Za dom spremni", što je pandan "Hajl Hitler".
Tokom koncerta Marka Perkovića Tompsona pušten je govor Franje Tuđmana, a pesma "Oluja" počinje i završava upravo njegovim rečima. U istom trenutku na nebu iznad Hrvatske dronovima je bila ispisana reč "Oluja" – kao jasna poruka šta i koga slave.
Tompson je svoj zloglasni hit "Boj na Čavoglave" otvorio povikom: "Za dom…", na šta je Hipodrom odgovorio u glas: "Spremni". Dovoljno da se pošalje slika o tome šta se zaista promoviše: ekstremizam, netolerancija i mržnja prema srpskom narodu...link
Ovim samo dodatno potkopavaš svoj kredibilitet.ja posecujem koncerte Baje malog knidze![]()
Troluj, troluj.i taj tomson vuce srpske korene
Troluješ.ne, ja sam srbin i tako sam vaspitan u pravoslavnom duhu
Ustaše nisu bile fašisti nego klero-nacisti. Imali su rasistički element kao i pravi njemački nacisti, ali i klerikakni koji pravi nacisti nisu imali.Fašizam je jedna svakako neprihvatljiva ali u osnovi može da se kaže benigna ideologija i geografski ograničena na Italiju.Hrvati ne mogu biti fašisti.Fašisti mogu biti Italijani ili građani Italije.
Možemo pojednostaviti definiciju a da ni najmanje ne izgubi na tačnosti ako kažemo da su ustaše Hrvati.Ustaše nisu bile fašisti nego klero-nacisti. Imali su rasistički element kao i pravi njemački nacisti, ali i klerikakni koji pravi nacisti nisu imali.
Hrvati i BiH muslimani su bili ustaše u WW2. Sad se muslimani kao ograđuju od toga, ali se pojavljuju otvorene ustaše Crnogorci koji se ugledaju po svemu na Hrvate.Možemo pojednostaviti definiciju a da ni najmanje ne izgubi na tačnosti ako kažemo da su ustaše Hrvati.
Наполитанке су најгоре.Ни на небу,ни на земљи.U redu mi je da brani i majcinu stranu.Sada kada je to napisao mogu da ga razumijem.
Није тачно у потпуности.40% усташа су били муслимани.Možemo pojednostaviti definiciju a da ni najmanje ne izgubi na tačnosti ako kažemo da su ustaše Hrvati.
Hrbin.Наполитанке су најгоре.Ни на небу,ни на земљи.