Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tvoje mišljenje i indicije na nešto nisu ni bitne a još manje točne.

Простудирао сам и погледао пар вести из хрватске, а упутила ме Агафја.

Укапирао сам појаву жеђи за крвљу и контролисани логор звани НДХ 2 из ЕУ

Простудирао сам и погледао пар вести из хрватске, а упутила ме Агафја.

Укапирао сам појаву жеђи за крвљу и контролисани логор звани НДХ 2 из ЕУ
Mislio sam da vi tvrdite da je Hrvatska nastala tek '91., tako da iskreno ne znam o ništa o NDH2.
Znam samo da si fobičan i voliš pretjerivati :D

Mislim da je veći problem taj što ti svuda oko sebe vidiš povampirene ustaše.. boluješ od fobije ili?

Не ви сте дивни грађани Хрватске, што би рекао ваш Лордан Зафрановић, "...али не знам шта им се одједном догоди и то скоро целом народу ...!

Хрвати су на опажању - не Усташе !

Ovde se ne radi o tome da li je neka muzika lošeg kvaliteta, nego o tome da ti upoređuješ pevače koji u svojim pesmama nemaju ratne i nacionalističke tematike, sa pevačem koji ih ima i koji je zabranjen u većem delu Evrope.
Pitala me @limunada da li podržavam koncert MPTa. Eto, moj odgovor je da bih ga zabranio. Kao i gomilu drugih, to je stvar higijene.

Nije problem u Hrvatima,vec u nama.
Mi cim udjemo u razgovor sa Hrvatima i pripadnicima zapadne Crkve ,mi smo donji.Previse su lukavi za nas.
Evo ti primjer.
Hrvatska sa zapadom obeca nesta Aliji da povuce potpis i da pocne rat u BiH,jer Hrvatskoj odgovara otvaranje tog rata.Za rat se vrlo lako okrovi srpska strana,jer vidi cuda zapadni mediji guraju zapadnu politiku.Cim je poceo rat Hrvati srednje Bosne se suprostavljaju muslimanima i zblizavaju se sa Srbima.Pocinje rat ozmedju muslimana i Hrvata.Pogodi koga podrzavaju Srbi?Dolazi kraj rata i Hrvati ponovo sa muslimanima na krilima oluje uzimaju dobar dio Krajine i ugrozavaju cak i Prijedor i Banja Luku.Sada opet imaju bolje odnose u BiH sa Srbima nego sa muslimanima.
A zamisli koliko je trebalo lukavštine pa da Talijane izbacimo sa cijele istočne obale, pa i one u kojima Hrvata baš i nije bilo (zapadna obala Istre). Vidim po nekim njihovim komentarima na YT, da im ni danas nije jasno.
Zato, nemojte ulaziti u puno rasprava sa nama. Nama nisu više važni teritoriji, nego ljudi. Da mi je otkriti koji se to moj predak pokatoličio, spomenik bi mu digao.

Pitala me @limunada da li podržavam koncert MPTa. Eto, moj odgovor je da bih ga zabranio. Kao i gomilu drugih, to je stvar higijene.
A dobro, vidim da ovdje na krstarici prevladavaju ljevičarski anti Thompson Hrvati autoritarnih pogleda. Ja sam s druge strane kao predstavnik krupnog kapitala, desno orijentiran, pa se svaki moj post u odnosu na Srbe odnosi na to kako su u Hrvatskoj sigurni, kako se u Hrvatskoj lijepo živi i kako su dobrodošli ovdje živjeti i raditi. Vidi se to i u mom prethodnom postu: "Nama nisu više važni teritoriji, nego ljudi".
P.S. Ja vjerujem da su se mnogobrojni srpski ugostiteljski radnici na Thompsonovom koncertu osjećali sasvim dobro, kao i oni srpski djelatnici koji su sastavljali pozornicu i light show, upravljali dronovima i sl.

Ah da, najveći fašistički skup u 80 godina… jer ništa ne vrišti fašizam kao masa ljudi koja pjeva zabranjene pjesme u državi koja ih, gle čuda,nije zabranila.

Ali zanimljivo kako vam Thompsonov koncert automatski znači fašizam, dok par stotina tisuća ljudi na mitinzima za ratne zločince, uz šajkače, kokarde i gusle.. to je srpsko narodno veselje?

Uostalom, bolje da vam Thompson smeta nego da se suočite s vlastitim skupovima... gdje je više Ratka nego razuma.
Najveći,definitivno.Vi slavite ustaštvo a mi junake.

tompson je u njemačkoj zabranjen. u austriji isto. austrija je također zabranila ono ustaško-četničko orgijanje po blajburgu. mislim i diljem evrope da je zabranjen. i ja se nadam kad već mi sami ne možemo riješiti to ustaševanje i nacizam da će evropa urigirati...ali prema svemu sudeći ništa od toga. nadam se da oćemo jednoga dana...
Neko to podržava iz EU.Na primeru Ukrajine smo videli koliko je EU lažljiva i primenjuje pravila kako njima odgovara.Oni se vode time (na švabe mislim) počinili smo genocid nad Romima,Jevrejima i ostalima,priznali smo to i nikom ništa jer smo priznali.E,pa ne ide to tako.Bili su sila,odlučivali su jedno vreme o pitanjima bitnim za EU,a nije im trebalo omogućiti to iz gore navedenog razloga.Arhive su sada dostupne i lako može da se vidi ko je kome praštao i ko je koga podržavao u tim zločinima.Činjenica je da desnica u Evropi ponovo raste a to znači sukobe.
1751883615767.png

Eto, pametnom dosta :D
Pametnom da.Sa tobom će biti muke,koliko vidim.
Da se podsetimo na događaj iz bliske prošlosti pod imenom Oluja.U tom događaju su HRVATI izvršili etničko čišćenje SRBA na svojoj teritoriji.EU ćutala,a Hrvati taj događaj slave.I još primljeni u EU.
Sada smo imali događaj gde 500000 pomahnitalih kliču isti pozdrav koji su ustaše koristile ubijajući na svirepe načine Srbe,Jevreje,Rome.EU ćuti.
O čemu ti pričaš?

Pametnom da.Sa tobom će biti muke,koliko vidim.
Da se podsetimo na događaj iz bliske prošlosti pod imenom Oluja.U tom događaju su HRVATI izvršili etničko čišćenje SRBA na svojoj teritoriji.EU ćutala,a Hrvati taj događaj slave.I još primljeni u EU.
Sada smo imali događaj gde 500000 pomahnitalih kliču isti pozdrav koji su ustaše koristile ubijajući na svirepe načine Srbe,Jevreje,Rome.EU ćuti.
O čemu ti pričaš?
Čišćenje je započelo s etničkim čišćenjem Hrvata kojih je protjerano više od 200.000 s prostora RSK.
Vi o tome šutite i pravite se glupi.

Ja to gledam ovako, iliti kako gleda EU i ostatak svijeta.
Poraženi su separatisti na teritoriju druge države, a otišli su po naredbi vrha koji im je rekao da bježe.

Ne samo pjesma,nego citava ikonografija.
Ne znam zasto se pravis blesav na ocigledne stvari.Imas i spisak i tekstove pjesama na netu.
Velicanje ustasluka i progona Srba.
Velika sramota za jednu drzavu.
Aha sad ipak nije pjesma nego ikonografija?
To što neki idioti koji ne znaju svoju povijest dođu na koncert s ikonografijom koja nije dozvoljena, to ne znači da je ikonografija (službena na koncertu ili kroz spotove) loša ili nedozvoljena?

Ponavljam, navedi mi tekst pjesmama koje su pjevane u subotu na koncertu (pošto je to tema ovog threada) i reci mi koja od njih ima veze s ustaštvom.
Do tad, pričaj i dalje u prazno.

A kad smo kod sramote, prvo počistite svoje dvorište i prestanite ratne zločince i koljače zvati "herojima", do tad vas nitko pa ni EU a ni ostatak normalnog svijeta neće shvatiti ozbiljno, kao što vas eto i sad ne shvaćaju.

Čišćenje je započelo s etničkim čišćenjem Hrvata kojih je protjerano više od 200.000 s prostora RSK.
Vi o tome šutite i pravite se glupi.

Ja to gledam ovako, iliti kako gleda EU i ostatak svijeta.
Poraženi su separatisti na teritoriju druge države, a otišli su po naredbi vrha koji im je rekao da bježe.
1751884616429.png
1751884666595.png
Levo je bivša RSK a desno je Hrvatska.Kako su Srbi mogli da proteraju Hrvate kada se i RSK nalazila u Hrvatskoj?!Proterali ih iz Hrvatske u Hrvatsku? :D
Koliko ja vidim iz priloženog Hrvatska je proterala Srbe sa svoje teritorije.To se zove etničko čišćenje.Inače,nisu bili separatisti jer su živeli u Hrvatskoj,radili,imali zemlju,kuće,stanove...Bili su punopravni građani.E,to vam je vaša EU oprostila,zažmurila na sve vaše zločine,primila vas u svoje redove i sada vam koliko vidim,toleriše povampirenje ustaštva.Toliko o EU standardima. Pljuc.

Pogledajte prilog 1752967Pogledajte prilog 1752968 Levo je bivša RSK a desno je Hrvatska.Kako su Srbi mogli da proteraju Hrvate kada se i RSK nalazila u Hrvatskoj?!Proterali ih iz Hrvatske u Hrvatsku? :D
Koliko ja vidim iz priloženog Hrvatska je proterala Srbe sa svoje teritorije.To se zove etničko čišćenje.Inače,nisu bili separatisti jer su živeli u Hrvatskoj,radili,imali zemlju,kuće,stanove...Bili su punopravni građani.E,to vam je vaša EU oprostila,zažmurila na sve vaše zločine,primila vas u svoje redove i sada vam koliko vidim,toleriše povampirenje ustaštva.Toliko o EU standardima. Pljuc.
Protjerali ste Hrvate koji su živjeli na području takozvane RSK.
Uostalom kažem, "čiščenje" se temelji na tome što su otišli sami, iliti odlukom vaše komande.. Nitko im nije držao pušku nad glavom i tjerao ih, već su se sami pokupili i otišli :D

Oko za oko, zub za zub ;)

Protjerali ste Hrvate koji su živjeli na području takozvane RSK.
Uostalom kažem, "čiščenje" se temelji na tome što su otišli sami, iliti odlukom vaše komande.. Nitko im nije držao pušku nad glavom i tjerao ih, već su se sami pokupili i otišli :D

Oko za oko, zub za zub ;)
Auuu kako si ti zadojen mržnjom.Pa ti ne shvataš osnovne stvari čoveče.Pa šta slavite onda ako su Srbi otišli sami?!Bajke su na drugom pdf-u.

A gle, to što ti tada nisi bio rođen, ne znači da ne bi klao u Jasenovcu.
Vidiš, odgovoran sam za Jasenovac kao i ti, samo to ti malo sporije shvaćaš.
Ja razumem da ne priznaješ da znaš ustaški jezik i da pripadaš genocidnom narodu, ali ne razumem da ti nije jasno da sad cela srbija zna da se spremate za novi rat protiv srba i da su spremini da vas ponovo potuku do nogu.....neće biti ni blajburga ni australije....

:mrgreen:

Nema većih lopina, korupcionaša i prevaranata od Grka, Bugara, Rumuna, Rusa, Ukrajinaca..... a u taj klub nažalost spada i Srbija.

Katolici su za njih male mace , pogotovo je korupcija slabo zastupljena u Austriji, Bavarskoj, Irskoj, Belgiji.....
Jesu li ono katolici oteli južnu i srednju Ameriku starosjediocima, a njih nasilno pokatoličili pa tako izrabljivali robovskim radovima u rudnicima i na plantažama da su ovi masovno umirali?

Back