Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Није тај Роловић био неки посебан цвет честитости. Масовни убица. Колико знам, српска дијаспора је платила усташе да га убију. Но то је друга тема. Ја мислим да они тамо славе и Хркача, ( оног што је посставио бомбу у биоскоп " 20 октобар.".
a tko je bio...da nije možda bio josip broz...i da...ne izmišljaj...a hrkača koliko mi je poznato nitko ne slavi jer je učinio kukavički čin

hrvati nemaju problem sa terorizmom ni ustašama...u Vodicama pokraj šibenika podigli spomenik ubojici ambasadora rolovića a zvati hrvata ustašom je znak patriotizma za njega i uzvišena počast.
To tako ide. Jednom terorist, drugome junak. Recimo, Gavrilo Princip je za pola Europe terorist, a Srbima je junak. Što je taj Rolović bio bolji od nadvojvode Ferdinanda?

Pa i idemo, šta je problem? Ne znam zašto mislite da se svi mi u Srbiji samo bavimo Hrvatskom...možemo ovde na forumu da se zezamo inače, baš nas briga šta se radi kod vas
Ako me nešto interesuje, popričam sa kolegama iz Hrvatske i dobijem prave info.
Pa nema problema. Svatko u svojoj državi nek radi što hoće. Vama se na mora sviđati što mi radimo, nama što vi radite.

HDZ-ovac: Na prosvjedima zazivaju Miloša Obilića, kosovske mitove i "vaskrslu Srbiju"​

https://www.index.hr/mobile/vijesti...28.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

Није тај Роловић био неки посебан цвет честитости. Масовни убица. Колико знам, српска дијаспора је платила усташе да га убију. Но то је друга тема. Ја мислим да они тамо славе и Хркача, ( оног што је посставио бомбу у биоскоп " 20 октобар.".
U Hrvatskoj nitko uopće i ne zna za taj vaš "bioskop". To je unutarnja tema za vas u Srbiji.

Kao.što rekoh, budala ima i tamo i vamo. S tim da jedne budale samo ponavljaju reči koje je jedan predsednik države uputio narodu te države, tako da mi budale nisu ni krive mnogo.
те будале и воде рају
шта пишете све за вучића а он води државу :hahaha:
сада је време кад паметни ћуте а будале галаме

Павелић и остала жгадија су били кукавице. Ви сте кукавице. Држава вам настала на геноциду.
A "hrabri" četnici završiše na Bleiburgu, kamo nisu bježali kao kukavice, nego su se opušteno i mirno tamo dovezli u limuzinama, i to tek tako zato što su mogli, a ne zato što su bježali. Ajde, trole, mantaj nekog drugog! Biž' ća! :lol:

Kakvom genocidu? :huh:

A "hrabri" četnici završiše na Bleiburgu, kamo nisu bježali kao kukavice, nego su se opušteno i mirno tamo dovezli u limuzinama, i to tek tako zato što su mogli, a ne zato što su bježali. Ajde, trole, mantaj nekog drugog! Biž' ća! :lol:

Kakvom genocidu? :huh:
600 хиљада плус Јасеновац
Плус етничко чишћење Крајине и слично
Геноцидна Држава Хрватска

Jesmo, jesmo!
Zar niste pričali kako su blokaderi toplo dočekani u Hrvatskoj
i da je vreme netrpeljivosti prošlo?

I to baš ti, čini mi se!
I pričala sam da su studenti proglašeni za nacionaliste, to si prevideo? Je li shvataš razliku između podrške nekoj ideji i nacionalnoj pripadnosti?

ustaše su nacisti...u ww2 italijanski fašisti su spašavali srpsku nejač od ustaškog noža...klanje 41. je nastalo tek nakon što su italijani napustili prostor korduna,banije i bosanske krajine i prepustili prostor hrvatskoj vlasti...ustaški logor na pagu je zatvoren tek nakon što su italijani preuzeli vlast na otoku pagu...mnogi srbi što su ispuzali iz jama spašeni su od italijanskih fašističkih lječnika koji im je šio vratove...meni je zanimljivo da nakon neuspješnog erilskog napada na pljevlja 41 ili 42...italijani fašisti su pokupili ranjene gerilce sa ratišta i zalječili ih i poslali ih u logore u italiju...nisu ih dotukli na licu mjesta.
veliš fašisti su spašavali srpsku nejač od ustaša a dovodili kamionima u hrv sela četnike da sade ljubičice, baš zbunjujuće.

https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Pokolj_u_Gatima_1._listopada_1942.

Back