Najveći fašistički skup u poslednjih 80 godina

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Inače sičam se tamo početka 2000-tih ovo je bio samo takav hit u svakom kafiću, disku, klubu..je bi se čaše razbijale

Ta mi je pjesma ranije bila ok, ali danas više nije. Jednostavno se mijenja perspektiva gledanja. Recimo, tada je bila živa uspomena na srpsku pobunu i terorističku "RSK" usred hrvatske zemlje pa mi je to sve skupa zvučalo ok, ali danas nakon što su svi ti krajevi već desetljećima vraćeni i u sastavu matične zemlje, sada mi pari kao da mi pjevamo o paljenju vlastite zemlje do Knina, što mi je nebulozno. Ne znam, sad mi je čudna. :think:

Jadranka Kosor ne odobrava.
smeće najveće...latinska posla...otela srbima stan ...sinove bivšeg pokojnog vlasnika tj. braću izbacila na ulicu - jedan se razbolio i samoubio drugi završio kao beskučnik...sa ratnim zločincem igrala nogomet i otvarala utakmicu na maksimiru...za nju je max luburić moralna vertikala jer sa koljačem bar znaš na čemu si.

boli EU ona stvar..EU ce jos malo da propagira katolicanstvo..ustvari u jednu ruku vec i promovisu..hrvatska i tompson sa ovim koncertom ne brane toliko ustastvo, koliko katolicke hriscanske vrijednosti..zato eu nece nista uraditi po pitanju toga..
Plenki je dobar prijatelj s Ursulicom :heart: :lol: , Macronom i ostalim hotshot facama iz EU. Mogu mu reći samo uz smiješak "Zločko jedan, što ti to tamo radiš?" i onda bi otišli skupa na ručak. To ti je benefit kada se pridružiš klubu moćnih i utjecajnih. Onda si dio ekipe. To su ti privilegije članstva u elitnim organizacijama. :mrgreen:

Neverovatno je da Evropska unija i dalje ćuti dok se u srcu jedne članice EU na hiljade ljudi pozdravlja fašističkim pozdravom "Za dom spremni", što je pandan "Hajl Hitler".
Tokom koncerta Marka Perkovića Tompsona pušten je govor Franje Tuđmana, a pesma "Oluja" počinje i završava upravo njegovim rečima. U istom trenutku na nebu iznad Hrvatske dronovima je bila ispisana reč "Oluja" – kao jasna poruka šta i koga slave.

Tompson je svoj zloglasni hit "Boj na Čavoglave" otvorio povikom: "Za dom…", na šta je Hipodrom odgovorio u glas: "Spremni". Dovoljno da se pošalje slika o tome šta se zaista promoviše: ekstremizam, netolerancija i mržnja prema srpskom narodu...link

Е сад да видимо ту Унију како ће да одговори на ово. Да знамо просто где смо кренули и с' ким имамо посла.

Као после "спонтаног" снс митинга. И Хрватска има свој снсовце. :namcor:
Загреб.png

Plenki je dobar prijatelj s Ursulicom :heart: :lol: , Macronom i ostalim hotshot facama iz EU. Mogu mu reći samo uz smiješak "Zločko jedan, što ti to tamo radiš?" i onda bi otišli skupa na ručak. To ti je benefit kada se pridružiš klubu moćnih i utjecajnih. Onda si dio ekipe.
sva sreca pa ce taj mocni/uticajni klub da pukne jednog dana..kako je zapisaTo da ce postati mocan, tako isto je zapisaTo da ce propasti..

Neverovatno je da Evropska unija i dalje ćuti dok se u srcu jedne članice EU na hiljade ljudi pozdravlja fašističkim pozdravom "Za dom spremni", što je pandan "Hajl Hitler".
Tokom koncerta Marka Perkovića Tompsona pušten je govor Franje Tuđmana, a pesma "Oluja" počinje i završava upravo njegovim rečima. U istom trenutku na nebu iznad Hrvatske dronovima je bila ispisana reč "Oluja" – kao jasna poruka šta i koga slave.

Tompson je svoj zloglasni hit "Boj na Čavoglave" otvorio povikom: "Za dom…", na šta je Hipodrom odgovorio u glas: "Spremni". Dovoljno da se pošalje slika o tome šta se zaista promoviše: ekstremizam, netolerancija i mržnja prema srpskom narodu...link
Tako je bilo i u onom ratu.
Ustastvo jaca u hrvatskoj.
U srbiji jaca autosovinizam.Sve caci na vrbe.
Radba snaga spremna za.otceplhenhe vojvodine.

Tako je bilo i u onom ratu.
Ustastvo jaca u hrvatskoj.
U srbiji jaca autosovinizam.Sve caci na vrbe.
Radba snaga spremna za.otceplhenhe vojvodine.
Svi blokaderi su ustaše , teroristi studenti su naci i fašisti ,reče predsednik države Srbije za srpski narod, prepisaše svi ćaci i nazvaše srpski narod tako. Lepo.

Back