totsi
Ističe se
- Poruka
- 3.000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
баш тако
само се ти тјеши и правдај проусташки пир од суботеSada kada je očito da postoji nepromostivo poimanje Thompsona s obje strane granice, neka netko ovdje objasni kako je koncert od prošloga vikenda nekome u Srbiji osobno utjecao na život, generalno kvalitetu života, inflaciju i slično?
само се ти тјеши и правдај проусташки пир од суботе
само нам помажу да их дистанцирамо
и они слијепи код очију примили су поруку тог концерта и чињеницу од пола милиона која кличе СПРЕМНИ
и урла стићи ће вас наша рука и у србији
етоNakon Šalji Slobo salate, bit će mesa, klat ćemo Hrvate, koga briga kaj vam smetaju Thompsonove pjesme. Patite.
може ли без фразетина,није ово пијаца и цјена просечне потрошачке корпе у србији !Sada kada je očito da postoji nepremostivo poimanje Thompsona s obje strane granice, neka netko ovdje objasni kako je koncert od prošloga vikenda nekome u Srbiji osobno utjecao na život, generalno kvalitetu života, inflaciju i slično?
ako su usraše najveća hrvatska sramota onda su i četnici srpska najveća sramota.Nakon Šalji Slobo salate, bit će mesa, klat ćemo Hrvate, koga briga kaj vam smetaju Thompsonove pjesme. Patite.
може ли без фразетина,није ово пијаца и цјена просечне потрошачке корпе у србији !
не спамуј којештаријама
па од вас смо добили што смо и очекивалиA što ste klali pljačkali i palili po Hrvatskoj? I kaj ste očekivali, jednu ljubavnu?
https://apps.index.hr/static/data/Thompson-JasenovaciGradiskaStara.mp3Ja spamiram? Ja sam tu napisao ni pet poruka. Vi gospodine šit-postate.
Dakle, ti misliš da Srbija se nije u stanju braniti od Hrvatske i zato noćima na spavaš?
Ili sam ja nešto krivo shvatio. A sve zbog jedne pjesme iz rata.
добро то је типична титина симетријаako su usraše najveća hrvatska sramota onda su i četnici srpska najveća sramota.
немој лагати, пјевао је то по трговима у хрватској као и по дворанамаAli to je pjevano u Kanadi pred 20 godina. I nikada nije Thompson pjevao u Hrvatskoj.
немој лагати, пјевао је то по трговима у хрватској као и по дворанама
сам је приѕнао ено имаш горе пост, има и на његовом сајту признање
ај не дави
dakle, sad je u redu što bolesnik tompson pjeva ove poremećene stihove koje samopsihijatriskipacijent može da pjeva?
kad je točno počela mržnja, kojim povodom, između hrvatskih i srpskih na nacionalista? vjerojatno se koji povjesničar uhvatio u koštac?
paprije te pjesme nakojuse pozivas pravdajuci tompsona kojipjeva ustaske pjesme i pavelicu, bilo je i pjesama sa hr strane...O yebote, cijela konstrukcija ti počiva na lažima, izmišljotinama i propagandi i onda na kraju slavodobitno pitaš jel u redu iako si i sam najvjerojatnije 91 pjevao slobo šalji salate bit će mesa klat ćemo hrvate.
a jel i ovo bilo zbog slobodane salji nam salate ?O yebote, cijela konstrukcija ti počiva na lažima, izmišljotinama i propagandi i onda na kraju slavodobitno pitaš jel u redu iako si i sam najvjerojatnije 91 pjevao slobo šalji salate bit će mesa klat ćemo hrvate.
To vam je zbog Radića i istrage naše i vaše.a jel i ovo bilo zbog slobodane salji nam salate ?
nije li radic ubijen jer je hteo da rasparcava drzavu kojusu srpski borci krvavom mukom i ogromnim zrtvama stvorili ?To vam je zbog Radića i istrage naše i vaše.
Upravo to. Vi ste nas doživljavali kao plijen. A mi nismo plijen nego predatornije li radic ubijen jer je hteo da rasparcava drzavu kojusu srpski borci krvavom mukom i ogromnim zrtvama stvorili ?
kakav predatorUpravo to. Vi ste nas doživljavali kao plijen. A mi nismo plijen nego predator![]()
kojestarijeJel znaš da je Hitler htio pripojiti Hrvatsku Mađarskoj, ali Mađari nisu to htjeli jer su nas upoznali i tako je na kraju stvorena NDH.![]()