Najveci dozivljeni blam !!!

donamileva:
prisustvovala sam sceni:
izlazi dežurni hirurg iz svoje sobe za odmor u kojoj je u trenucima predaha (stvarno nije bilo posla) kao odmarao, odnosno vodio neobaveznu (možda čak i usko stručnu) konverzaciju sa jednom medicinskom sestrom. Ulazi u ambulantu gde je bilo poviše njegovih kolega (ne i pacijenata) i jedan mu kaže, e obriši karmin pošto je dotični dežurni stvarno imao nešto na licu. Međutim, tip momentalno spušta ruku na šlic i pita gde bre, nisam ništa video.
.
Haha, ovo je stvarno dobro!!!! :lol:

...desilo se u komsiluku....vratila se zena sa posla a muz je pozdravi i ode da se tusira..posle 5 minuta nazvao je (sa mobilnog koji je poneo u kupatilo) na fixni i kao:
-sreco ajde dodji da se tusiramo zajedno?
zena mu tu odgovori:
-ma ne mogu vratio se ovaj moj idiot sa posla!

dalje bi, vec kako obicaji nalazu: razvod,alimentacija,ona iz kuce i tako....

-HUGH HEFNER:
...desilo se u komsiluku....vratila se zena sa posla a muz je pozdravi i ode da se tusira..posle 5 minuta nazvao je (sa mobilnog koji je poneo u kupatilo) na fixni i kao:
-sreco ajde dodji da se tusiramo zajedno?
zena mu tu odgovori:
-ma ne mogu vratio se ovaj moj idiot sa posla!

dalje bi, vec kako obicaji nalazu: razvod,alimentacija,ona iz kuce i tako....
eto šta se desi kada se za 75 dinara mesečno kod pošte ne aktivira identifikacija poziva na fiksni telefon.

Moj naaaajveći blam:

Proslo leto!
Zove me najbolja drugarica sva besna da me potseti da se nismo ko zna koliko videle i da bi stvarno bio red.....rezervisala je sto u restoranu, docice ona i jos jedna drugarica i MORAM da dodjem inace cu biti bivena! :)

Ok, ja prihvatim, nije mi bilo jasno sto se ljuti, al' ajde....i dodje vece...ja se tu, lepo, napirlitam, krenem, dodjem u restoram, njih dve vec sede...dodje konobar, narucimo veceru i za pocetak flasu vina....stigne ta vecera, nesto nisam gladna, ali' vino pijem uredno!

Kad smo popile to vino, narucimo jos jednu flasu, pa jos jednu!
Ne podnosim alkohol, a jos na prazan stomak...katastrofa...

Zavsrsimo mi tu veceru...kaze meni moja naj-drugarica, da svratim kod nje da mi da neke knjizice...naravno, pristanem...ona, inace zivi na Dorcolu, jedna od paralelnih ulicica s Dusanovom!
Pokupim ja to sto treba, onako nazujena, krenem da se spustam ka Bajlonijevoj pijaci na taxi...

Napolju vrelo, a ja u nekoj leprsavoj haljinici, idem i ne gledam gde i kuda idem....
Kljucna scena se desava na uglu Dobracine i Gospodar Jevremoje...zapinjem za nesto , letim i letim i letim i padnem celom duzinom i to pravac nekom tipu , ali bukvalno pred noge!
On je isao Gospodar Jevremovom i taman, covek, stigao do coska....
Naravno, sta je tu najveci blam: najveci blam je upravo cinjenica da mi se haljina zavrnula i prebacila skoro preko glave!

Mislim, covek je sve video, onako iz blizine...
Naravno, mene vec sramota na kvadrat, on se smeje, koliko moze u sebi, ali ne uspeva i na kraju vrhunac ! , lik uzme i namesti mi haljinu ili ti prekrije mi guzu...ljubi ga majka pazljiva!

Mislim....pomogao mi je da ustanem, bio je sav kulturan i fin, ponudio se i da me otprati dokle treba...cak smo se i upoznali...ja sam sva bila oguljena....jao i dan danas me je sramota kad se setim!

Hm, bilo je svega, al kad smo vec kod golih dupeta... Imala sam predavanje iz filozofije, i negde na polovini izadjem u WC,i mada je nepisano pravilo da se ne vraca kad se jednom izadje, ja onako bezveze reshim da se vratim. Ulazim, profesor me gleda popreko sto mu remetim predavanje, a ceo kabinet bulji u mene, neki se smeju, neki mi kao nesto pokazuju ocima, neki pokusavaju da skontaju o cemu se radi, ja ne kapiram nista... Gledam blentavo u one ljude...nthng... Kad ce profesor, inace dekan: "Koleginice, bio bih vam zahvalan kad bi ste spustili suknju...i sledeci put glumili ludilo na drugom mestu." Nisam mogla da verujem da sam upasala suknju u gacice, i da to nisam primetila hodajuci kroz ceo hodnik...bruka, sramota...

Back