- Poruka
- 148
Mislim nadam se da ti ne smeta sto sam mladji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vuk93:A planiram da sudiram prava ili mozda istoriji
Lorens Darel:ispravite me ako gresim ali od svih nabrojanih hitler je jedini dosao na vlast voljom naroda
vuk93:Brat mi studira prava i ok je doduse tesko je i mnogo da se uci
vuk93:Mislim nadam se da ti ne smeta sto sam mladji
vuk93:Dobro istorija jeste zanimljivija ali ja necu da radim u skoli za 16.000,jeste malo neskromno ali mije malo monotono da svaki dan 6 casova sa onom decurlijom
vuk93:Cini mi se da su Mao Ce Dung i Idi Amin birani voljom naroda.
crni lepotan:Anastasio Somoza
Fransoa Divalje
ko su ovi?
vuk93:Dobro istorija jeste zanimljivija ali ja necu da radim u skoli za 16.000,jeste malo neskromno ali mije malo monotono da svaki dan 6 casova sa onom decurlijom
vuk93:Volim ja izazove ali volim i pare.Nazalost od kad sam se rodio su bile krize,hiper inflacija...Zivelo se u haosu i iz njega sam naucio da postujem pare mozda i vise nego sto treba.
vuk93:Volim ja izazove ali volim i pare.Nazalost od kad sam se rodio su bile krize,hiper inflacija...Zivelo se u haosu i iz njega sam naucio da postujem pare mozda i vise nego sto treba.
Ne bih se slozio da su birani po glupim potezima.vuk93:Pa birani su iz najveci iz svog vremena verovatno pa ubistvima i glupim potezima.Meni je najludji Pol Pot a najodvratniji Josif Visarijonovic Dzungasvili Staljin.
fa mulan:Poštuj novac, ali u pravom smislu, npr. da ga ne rasipaš ....Ali danas je uglavnom tako- svi jure za novcem, retko ko za onim što voli!
vuk93:Cudo Milosevica nisu stavili covek se bas svojski trudio
Bas mi ga zao.
minos:Decko juri za onim sto voli-za novcem... :grin:
Ja bih mu rado preporucio neku istocnjacku nematerijalnu religiju kako bi ljubav prema novcu potisnuo u drugi plan... :grin: