Najveći bol!

Da li si ikada vozio bicikl i noga ti skliznula sa pedale i celom tezinom si seo na sipku ispod , to je najveca bol koju sam ja iskusio , mislio sam da sam smrskao oba oraha ( vise puta tokom detinjstva , i dalje se jasno secam ) :D
Ima i ono:
Najveća bol je, kad ti lanac od bicikla, zakači jajca. No, šala na stranu.
To, što si opisao, i jeste, užasavajuća bol. Nisam doživeo, ali, mogu da
predpostavim.

Povreda kicme,lumbalnog dela.Bolovi ne prestaju vie od 20 godina.Ponekad se smanje,ali ne prestaju.
Da li vezbas misice u lumbalnom delu ? Ja sam zakacio povredu na treningu , secam se tacno meseca , Septembar 2012 i bolovi su bili nenormalni , nisam mogao da hodam duze od 20-30 minuta bez da odmorim , i to u dvadesetim godinama , bio kod milion kiroprakticara i snimio kicmu i rekli mi da ce najverovatnije morati operacija.
Ja uzeo da dizem teske tegove i da vezbam donji deo ledja i bol nestao za nedelju dana u Avgustu 2019 , sedam godina bola nestalo za nedelju dana , i dalje nema bola jer ne prekidam treninge , cim napravim malo duzu pauzu bol krene da se vraca.

Da li vezbas misice u lumbalnom delu ? Ja sam zakacio povredu na treningu , secam se tacno meseca , Septembar 2012 i bolovi su bili nenormalni , nisam mogao da hodam duze od 20-30 minuta bez da odmorim , i to u dvadesetim godinama , bio kod milion kiroprakticara i snimio kicmu i rekli mi da ce najverovatnije morati operacija.
Ja uzeo da dizem teske tegove i da vezbam donji deo ledja i bol nestao za nedelju dana u Avgustu 2019 , sedam godina bola nestalo za nedelju dana , i dalje nema bola jer ne prekidam treninge , cim napravim malo duzu pauzu bol krene da se vraca.
Ne smem da radim nikakve vezbe,posto mi je ukljesten nerv konstantno i kako su mi rekli,tako saom mogu da ga otkinem i da zavrsim u kolicima.Strogo mirovanje.

Nakon 12 operacija raznih zglobova i koščica (pri jednoj su mi se 2 dana organi vracali na mesto), najveca fizicka bol je bol u bešici pri nemogucnosti mokrenja zbog loseg katetera.
Moje iskustvo, nekome je mozda nesto drugo, meni to.
Nisu mi strani teski lekovi protiv bolova, znam za bol, ovo mi je bez premca.
Zubni zivac, carski rez, dislokacije... Maciji kasalj!

Back