Najveća brzina koju ste ikad postigli

Auu, sto, bre, kroz grad vozite toliko, zar vas nije strah da cete zgaziti nekog coveka, ili jos gore, neko dete?

Ja sam najbrze vozio moju Hondu na autoputu, i to sam samo hteo da vidim koliko moze da izvuce. Naisao sam na malo bolji pravac i nagazio. Stigao sam do 175km/h i onda se zena moja probudila i pocela da histerise i morao sam da usporim.

Inace, stvarno nema razloga za ovolikom brzinom, na autoputu vozim do 140km/h, to je sasvim dovoljno.

Auu, sto, bre, kroz grad vozite toliko, zar vas nije strah da cete zgaziti nekog coveka, ili jos gore, neko dete?

Ja sam najbrze vozio moju Hondu na autoputu, i to sam samo hteo da vidim koliko moze da izvuce. Naisao sam na malo bolji pravac i nagazio. Stigao sam do 175km/h i onda se zena moja probudila i pocela da histerise i morao sam da usporim.

Inace, stvarno nema razloga za ovolikom brzinom, na autoputu vozim do 140km/h, to je sasvim dovoljno.

Aj što on vozi tim bulevarima... Ja sam prije neki dan u sred grada ulicom sa 2 trake 110 :hahaha:

Al ovo za ženu... :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

BMW 320i 84' 180km/h
BMW 323i 98' 210km/h
Golf V 2006 1.9tdi 105hp 195 km/h

Ova tri sve na autoputu dok Renault clio II 1.9d vozio sam na magistralnom putu 175km/h e da vi vidite tih strahova kontas da se dize od asfalta nije clio za nekih velikih brzina,lagan,a putevi nisu toliko ravni pa se osjeti na toj brzini lagano podrhtavanje,sve kontas sad ce na krov :mrgreen: i od tada je proslo duze vremena,sada se krecem u nekim brzinama od 80-100km/h ne vozim brze :) Prosao me pubertet :)

A trebalo bi malo i da se pohvalimo i sa brzinom kroz grad!
Bulevarom Oslobodjenja u NS oko 200 km/h sa Asrom Turbo,trkao se sa A6 2,8 i naravno otresao ga.:D
A motorom sam bas nedavno Somborskim Bulevarom isao 240,doduse taj Bulevar je bas rasterecen od saobracaja ali je u gradu.

I onda si se jednog jutra probudio i šta je bilo dalje?
U kom bulevaru oslobodjenja si ti vozio 200 na sat majke ti. Da si reko poterao sam ga na mostu pa i da ti poverujem a u bulevaru pored onolikih semafora, saobraćaja i rupa ne da ne možeš da razviješ 200 nego i 100 da napraviš da pevaš. Drugo jedino da voziš neki maserati, lambordžini ili slično prihvatio bi da si na maloj razdaljini napravio ubrzanje od 0 do 100 ili možda 200. Astra turbo koliko god da je brza i okretna nema tu snagu da potera sa tim ubrzanjem.

v.

Ovo sto si rekao skroz stoji. Jeste lepo kad ga nagazis i kad osetis ubrzanje, kad te auto zakuca za sediste i sve to, ali ipak, ulice nisu za tako nesto. Prazan autoput jos ajd, samo ako je u dobrom stanju, za nagazivanje sluze staze da se covek tamo izivljava i da kad napravi neku glupost osim njega vise niko ne ispasta. Neko ce reci mozda i autoban u Nemackoj moze da posluzi za juracnje ali ja bi i tu ipak ogranicio na 150km/h jer preko 160 samo Bog moze da te spase, al' ni to nije problem vec sto mozes nekog drugog ni krivog ni duznog da sj. . . za ceo zivot pa zato. . .

I onda si se jednog jutra probudio i šta je bilo dalje?
U kom bulevaru oslobodjenja si ti vozio 200 na sat majke ti. Da si reko poterao sam ga na mostu pa i da ti poverujem a u bulevaru pored onolikih semafora, saobraćaja i rupa ne da ne možeš da razviješ 200 nego i 100 da napraviš da pevaš. Drugo jedino da voziš neki maserati, lambordžini ili slično prihvatio bi da si na maloj razdaljini napravio ubrzanje od 0 do 100 ili možda 200. Astra turbo koliko god da je brza i okretna nema tu snagu da potera sa tim ubrzanjem.

v.

Pa kad nisi imao ne mozes tako da pricas napamet.
Čipovana Astra ima ubrzanje ispod 7 s i isao sam sigurno toliko i to bas na mestu gde je Roda slupao svoj crveni Viper.
Uzgred receno,nisi cito da sam ranije psao da sam sa tom astrom mogao da se flekam i sa motorima od 600 kubika a za koliko motor navuce 200 je sledece pitanje za tebe.:per:

Ovo sto si rekao skroz stoji. Jeste lepo kad ga nagazis i kad osetis ubrzanje, kad te auto zakuca za sediste i sve to, ali ipak, ulice nisu za tako nesto. Prazan autoput jos ajd, samo ako je u dobrom stanju, za nagazivanje sluze staze da se covek tamo izivljava i da kad napravi neku glupost osim njega vise niko ne ispasta. Neko ce reci mozda i autoban u Nemackoj moze da posluzi za juracnje ali ja bi i tu ipak ogranicio na 150km/h jer preko 160 samo Bog moze da te spase, al' ni to nije problem vec sto mozes nekog drugog ni krivog ni duznog da sj. . . za ceo zivot pa zato. . .

A sto onda koji moj se prave kola sa sve vise i vise konja.Nekad nedostiznih 200 ks je sad maltene u dizelima i benzincima od 1600 kubika. Fora je sto ljudi hoce da idu kao motor ali da su na 4 tocka. Extremno skupiu vec i idu tako ali dokle vise kad su ogranicenja smesna.
I na tom auto putu se ne sme brze od 120 a to Yugo sa sve cetri gura kad hoces.
Ja bih pre rekao da je daleko lepsi osecaj kad imas jak auto ali pritom se mora imati mozak i znati gde i kada da ga stisnes.

A sto onda koji moj se prave kola sa sve vise i vise konja.Nekad nedostiznih 200 ks je sad maltene u dizelima i benzincima od 1600 kubika. Fora je sto ljudi hoce da idu kao motor ali da su na 4 tocka. Extremno skupiu vec i idu tako ali dokle vise kad su ogranicenja smesna.
I na tom auto putu se ne sme brze od 120 a to Yugo sa sve cetri gura kad hoces.
Ja bih pre rekao da je daleko lepsi osecaj kad imas jak auto ali pritom se mora imati mozak i znati gde i kada da ga stisnes.

Problem je sto puno mamine i tatine dece to nema i onda sednu za auto sto ima performanse da zaboli glava naprave neku glupost i zbog toga neko drugi ispasta. Neki jadnicak u Jugu ili fici ili peglici. Kontas? Ako bi proizvodjaci mogli da nameste auto koji je i pri brzini od 300 km/h bezbedan kao i na 30 za ljude van tog auta, OK. Teraj 300 ne branim, ali problem je sto taj auto ipak nije toliko bezbedan na toj brzini i onda sa time ugrozavas i druge. Zato kazem staza pa aj da se pravimo vazni i da vidimo ko je bolji, kad oboje imamo kavez u autu, kad nema pesaka, kad nema nikog u fici i peglici i kad sem nas dvoje vise niko ne moze da nastrada, a ne na put kad cemo mi sedeti u ladji i u slucaju sudara mi necemo ni osetiti a tamo nekog ni krivog ni duznog poslati na onaj svet, ipak nije fer ;)

Mene je tako taki neki sa raspadnutim autom usled svoje tehnicke neispravnosti raspalio a ujedno i jos jedan auto tako da mislim da su oni veca opasnost tako spori nego ja tako brz ali sa odlicnim kocnicama i svojim umecem koje se steklo na takvim brzim kolima a ovi nikad nece ni znati da voze ko svet dok voze te lesine od kola jer osecaj se ne moze steci na losem autu kad ovaj ne radi ono sto ti hoces.:)

Pa kad nisi imao ne mozes tako da pricas napamet.
Čipovana Astra ima ubrzanje ispod 7 s i isao sam sigurno toliko i to bas na mestu gde je Roda slupao svoj crveni Viper.
Uzgred receno,nisi cito da sam ranije psao da sam sa tom astrom mogao da se flekam i sa motorima od 600 kubika a za koliko motor navuce 200 je sledece pitanje za tebe.:per:

Naravno kao i uvek pročitaju šta im volja i na to odgovore a ostalo ništa.
Ponoviću ti u kom Bulevaru oslobodjenja koji ima semafora koliko ima i koji ima u svako doba dana saobraćaja, u kome u zadnje vreme imaš skoro uvek jednu policijsku patrolu i na kraju bulevar na kome ima dosta rupa koje ugrožavaju bezbednu vožnju pri većim brzinama od recimo 60-70 km na sat ti vozio 200 km na sat. Znači možda ubediš nekoga iz Nekog sela sa juga Srbije da si vozio 200 na sat u bulevaru jer on možda nikad nije bio u NS ali mene nećeš, da si napisao 120 ili 140 rekao bih ajde može, ali da si vozio 200 verujem da bi ti u roku od par sati na vratima bila patrola policije da te pokupi. Ah da zaboravio sam da ti kažem da je bulevar pokriven kamerama tako da nemoj da mi objašnjavaš da je moguće jer nije.

v.

Back