gost 222415
Elita
- Poruka
- 15.706
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auu, sto, bre, kroz grad vozite toliko, zar vas nije strah da cete zgaziti nekog coveka, ili jos gore, neko dete?
Ja sam najbrze vozio moju Hondu na autoputu, i to sam samo hteo da vidim koliko moze da izvuce. Naisao sam na malo bolji pravac i nagazio. Stigao sam do 175km/h i onda se zena moja probudila i pocela da histerise i morao sam da usporim.
Inace, stvarno nema razloga za ovolikom brzinom, na autoputu vozim do 140km/h, to je sasvim dovoljno.

hemi nemoj me razocarati sada. calibra turbo let sa 212 konja. po katalogu 274km/h. Mozes u probnu voznju kad hoces.
i od tada je proslo duze vremena,sada se krecem u nekim brzinama od 80-100km/h ne vozim brze
Prosao me pubertet 
A trebalo bi malo i da se pohvalimo i sa brzinom kroz grad!
Bulevarom Oslobodjenja u NS oko 200 km/h sa Asrom Turbo,trkao se sa A6 2,8 i naravno otresao ga.
A motorom sam bas nedavno Somborskim Bulevarom isao 240,doduse taj Bulevar je bas rasterecen od saobracaja ali je u gradu.
Mercedes za Actros ima u ponudi motor od 580 konja.
M A N GTX-GTS 680 ks
Auu, sto, bre, kroz grad vozite toliko, zar vas nije strah da cete zgaziti nekog coveka, ili jos gore, neko dete?
Ja sam najbrze vozio moju Hondu na autoputu, i to sam samo hteo da vidim koliko moze da izvuce. Naisao sam na malo bolji pravac i nagazio. Stigao sam do 175km/h i onda se zena moja probudila i pocela da histerise i morao sam da usporim.
Inace, stvarno nema razloga za ovolikom brzinom, na autoputu vozim do 140km/h, to je sasvim dovoljno.
I onda si se jednog jutra probudio i šta je bilo dalje?
U kom bulevaru oslobodjenja si ti vozio 200 na sat majke ti. Da si reko poterao sam ga na mostu pa i da ti poverujem a u bulevaru pored onolikih semafora, saobraćaja i rupa ne da ne možeš da razviješ 200 nego i 100 da napraviš da pevaš. Drugo jedino da voziš neki maserati, lambordžini ili slično prihvatio bi da si na maloj razdaljini napravio ubrzanje od 0 do 100 ili možda 200. Astra turbo koliko god da je brza i okretna nema tu snagu da potera sa tim ubrzanjem.
v.

Ovo sto si rekao skroz stoji. Jeste lepo kad ga nagazis i kad osetis ubrzanje, kad te auto zakuca za sediste i sve to, ali ipak, ulice nisu za tako nesto. Prazan autoput jos ajd, samo ako je u dobrom stanju, za nagazivanje sluze staze da se covek tamo izivljava i da kad napravi neku glupost osim njega vise niko ne ispasta. Neko ce reci mozda i autoban u Nemackoj moze da posluzi za juracnje ali ja bi i tu ipak ogranicio na 150km/h jer preko 160 samo Bog moze da te spase, al' ni to nije problem vec sto mozes nekog drugog ni krivog ni duznog da sj. . . za ceo zivot pa zato. . .
A sto onda koji moj se prave kola sa sve vise i vise konja.Nekad nedostiznih 200 ks je sad maltene u dizelima i benzincima od 1600 kubika. Fora je sto ljudi hoce da idu kao motor ali da su na 4 tocka. Extremno skupiu vec i idu tako ali dokle vise kad su ogranicenja smesna.
I na tom auto putu se ne sme brze od 120 a to Yugo sa sve cetri gura kad hoces.
Ja bih pre rekao da je daleko lepsi osecaj kad imas jak auto ali pritom se mora imati mozak i znati gde i kada da ga stisnes.

Pa kad nisi imao ne mozes tako da pricas napamet.
Čipovana Astra ima ubrzanje ispod 7 s i isao sam sigurno toliko i to bas na mestu gde je Roda slupao svoj crveni Viper.
Uzgred receno,nisi cito da sam ranije psao da sam sa tom astrom mogao da se flekam i sa motorima od 600 kubika a za koliko motor navuce 200 je sledece pitanje za tebe.![]()

1000kmh il-96![]()
motor se ne muci,nije u max obrtaja ali jednostavno nema snage...Max kadeta 1.3 na plin vozio 160 i ne moze visemotor se ne muci,nije u max obrtaja ali jednostavno nema snage...