- Poruka
- 25.031
Smrt dragih nam ljudi i te kako boli. Znaci jeste bol, a od nas zavisi da li ce bol prerasti u patnju. Bol boli pa prodje, ostane lepo secanje, a patnja traje.jel to bol ili patnja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smrt dragih nam ljudi i te kako boli. Znaci jeste bol, a od nas zavisi da li ce bol prerasti u patnju. Bol boli pa prodje, ostane lepo secanje, a patnja traje.jel to bol ili patnja?
U mene je otac umroSmrt roditelja.
Drugi su ih upamtili bar koliko toliko za života. Ja se svojih sjećam kao kroz maglu.
Fb znaju me ljudi..twiter nist gluplje ne vidje..instagram..niko se ne dopisuje.Ovo mi odgovara najvise.Samo ti piši...
Ti i tebi slični treba da dobijete nekakve nagrade od Krstarice... Vi ste udarnici koji je održavate![]()
![]()
![]()
Pa nije ni bitno ko sta misliOvdje mogu napisati svoje misljenje..niko nezna kako izgledam.
Nije bitno..ali ako je ko poznat imat ce razlog da tracaPa nije ni bitno ko sta misli
Preosjetljiva samSta te briga
Ma jesam neke proslaSve je to nebitno kad prodje covek ozbiljne zivotne probleme
Koja sedmica je to bila?Gubljenje nerođene kćeri...kratko nakon što sam doznala da je kćer..
Kraj 13te nedeljeKoja sedmica je to bila?
Pa velikoKraj 13te nedelje
Ne bi manje bolelo i da je bilo manjePa veliko
Pa i ja sam..u 8 sedmiciNe bi manje bolelo i da je bilo manje
Žao mi jePa i ja sam..u 8 sedmici
Najgore sto sam dobila laznu trudnocu poslije..od stresaNe bi manje bolelo i da je bilo manje
Imas li sada dijete?Gubljenje nerođene kćeri...kratko nakon što sam doznala da je kćer..