supi Zainteresovan član Poruka 144 17.05.2010. u 22:28 - најстарији женски лоби #1 реално су то ловокрадице и наравно, напаћене длакаве феминисткиње. ?
supi Zainteresovan član Poruka 144 17.05.2010. u 22:29 - најстарији женски лоби #2 ми кад смо на факсу радили феминизам цео амфитеатар је повраћао, толико смо повраћали да је почело да се излива на улице.
ми кад смо на факсу радили феминизам цео амфитеатар је повраћао, толико смо повраћали да је почело да се излива на улице.
Brajan Koen Buduća legenda Poruka 39.619 17.05.2010. u 22:31 - најстарији женски лоби #3 hehehehe, Maja do jaja
ludopileglodjekosku Buduća legenda Poruka 27.557 17.05.2010. u 22:33 - најстарији женски лоби #4 supi: ми кад смо на факсу радили феминизам цео амфитеатар је повраћао, толико смо повраћали да је почело да се излива на улице. Kliknite za proširenje... Drago mi je i milo zbog vas. Mi kad smo učili o feminizmu, rešile smo da poskidamo bruseve i spalimo ih ispred faksa....
supi: ми кад смо на факсу радили феминизам цео амфитеатар је повраћао, толико смо повраћали да је почело да се излива на улице. Kliknite za proširenje... Drago mi je i milo zbog vas. Mi kad smo učili o feminizmu, rešile smo da poskidamo bruseve i spalimo ih ispred faksa....