- Poruka
- 1.741
Najstarija Biblija pronadjena u Jerusalemu - u njoj Isus nije Bog niti je razapet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gluposti. kakva najstarija...
Ja pročitao u brzini-po Bambiju...Hvala Allahu evandjelje po Barnabi je sacuvano i po svom sadrzaju radi se o obimnoj knjizi koja obradjuje veoma bitna teoloska pitanja.
http://www.mlivo.com/evandeljeindzilpobarnabi.pdf
Evandjelje po Barnabi (download)
Isus Hrist je .sasvim sigurno,dobro poznavao vedske zapise!
Njegovo tumačenje ide korak napred u svemu od Tore,tako da
tvrdi da su Jevreji deca božija...Otud i ,iskrivljeno ,shvatanje da je on
sin božiji...
Inače,posle svojih tridesetak godina,se prestao baviti religijom i bio je,kao što sam
već opisao,vođa pozorišne družine,a tzv.apostoli-glumci njegovog pozorišta...
Tada su tragedije bile u "modi( uticaj Atine) i događaj u vreme pashe je bio
pozorišna predstava-tragedija...
Kao i danas,vešti političari (jevreji) su znali kako da upotrebe taj događaj i uvale
Rimu gubitničku religiju koja će oslabiti rimsku državu...
Čudo ,kako su se varvari najbolje "primili" na ovu luzersku religiju...![]()
Ovo je dokaz da je Barnabino evandjelje prezivjelo pokusaj unistenja. Hvala Bogu dosao sam dio prijevoda Barnabinog evandjelja na bosanskom jeziku i bas sam se fino osjecao kad sam citao tu knjigu.
od čega si se osećao fino,od neverja,do žudnje da nemaš večni život?! čudan osećaj.odakle samo dolazi?! od kog duha? budući da samo dva duha su na zemlji,jedan je Božji kojim smo živi i koji nam nudi i više večni život,i drugi kojega radi smo jopš u fazi smrti i starenja nakon pada u edemu i koji budući zna da je bez šanse da izbegne konačni kraj ognjenog jezera,žudi još ljudi zaradovati tgakom kraju da nemaju život! ne bih da mi zajmiš taku radost. budi radostan sa sličnima,ima vas puno na kraju vremena kako je Božji duh i prorekao daće biti.Ovo je dokaz da je Barnabino evandjelje prezivjelo pokusaj unistenja. Hvala Bogu dosao sam dio prijevoda Barnabinog evandjelja na bosanskom jeziku i bas sam se fino osjecao kad sam citao tu knjigu.
A šta ako su sve izmislili masoni?![]()
Zašto masoni?
Ja bih prije rekao da je Tito i njegova partija koja je postojala prije Mojsija.
Po vedskim zapisima si i ti sin božiji,ali i žaba i slon i konj,a i trava zaborava...Naravno da je znao kada je Sin Boziji od koga je sve naucio i jevandjelje pisao svojim zivotom![]()
Imaš gafova i u zvaničnim evandjeljima kao da pisac nije znao uopće ni gdje je Judeja ni Galileja.Barnabino Jevandjelje je iz 13. veka i postoji samo na spanskom i italianskom. Najstariji spisci koji su nadjeni od zvanicne biblije su krajem 1. veka.
Toliko o tome da je najstariji.
Sta se tice tacnosti, smesno je da neko ko navodno zivi u Judeji ne zna da Jerusalem ne moze da se dodje za brodom.
Imaš gafova i u zvaničnim evandjeljima kao da pisac nije znao uopće ni gdje je Judeja ni Galileja.
Tvoj askurđel askurđela je bio mason i živeo pre Mojzesa...
Slobodni zidari su iz vremena Mesopotamije...Gradili Babilon i viseće vrtove...A i Mojzes nema veze s njima...
Josip,Jošuin otac je bio mason i to od vodećih u Nazaretu...I izgradio taj grad...
Nije istorija jevreja samo u Bibliji (Tori)-ima toga i u Talmudu (Uglavnom usmenom i većini vas nedostupnom)...
Veština gradnje pripada njima-pogledaj tačnost piramida...
Ne toliko kao kod barnabe. Inace ja nisam vernik, nego kazem iz ciste naucne perspektive.
Barnabino Jevandjelje je iz 13. veka i postoji samo na spanskom i italianskom. Najstariji spisci koji su nadjeni od zvanicne biblije su krajem 1. veka.
Sta se tice tacnosti, smesno je da neko ko navodno zivi u Judeji ne zna da Jerusalem ne moze da se dodje za brodom.
]Barnabino Jevandjelje je iz 13. veka i postoji samo na spanskom i italianskom. Najstariji spisci koji su nadjeni od zvanicne biblije su krajem 1. veka.
[/SIZE].
Inace ove zamjerke se sigurno procitao u wikipediji sto se odmah da zakljuciti da je to stav nekih krscanskih svecenika koji ne zele prihvatiti to evandjelje.