Evo jos malo o tom kvadratu, da ne bude da sam otisla kad je najzanimljivije
Mrzeli su me skoro svi profesori u gimnaziji, iako sam bila dobar djak. Izvesna profesorka mi je napravila pakao od zivota(Jarcica inace) ne preterujem u opisima. Nakon zavrsetka gimnazije ispostavilo se da je to zbog toga sto sam joj zapala za oko, a imala je afinitet ka istom polu.
To je jedna od manifestacija ovog kvadrata kad Saturn dolazi iz sedme a Sunce sam ja, tj sama moja pojava ljudima koji su predstavljeni Saturnom u mojoj karti je prosto prst u oku.
Ali kao sto rekoh nisam ja Saturn, ne znam da li me je ovaj Lav spasao ili kako, ali prosto nema odustajanja od zivota kakvog zelim.
Inace sam primetila da ljudi koji rano ostanu bez majke najcesce imaju Mesec u Vodoliji, iako bi se reklo da Mesec u Skorpiji i u Jarcu prednjace u tome. Ali bas mnogo ovakvih slucajeva sam videla, gde majke uopste nema u zivotu na ovaj ili na onaj nacin kad je ovaj Mesec umesan.
Ja bih baš rekla da je kod tebe ta izdržljivost Saturn, Saturn se kod tebe baš oseti, ali i Vodolija.
Ne oseti se Lav.
Samo što ti to tako gledaš, da te Lav spašava.
Ja ne. Ja baš mislim da je kod tebe to saturnovsko lepo i da te ono štiti u životu, ta rezervisanost...