Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
gigule:
zato što je mlad, nadobudan i nevaspitan ...
a ovde nema moderatora...
Sada i tebi dokazujem da mogu pristojno da se izrazavam: ovo je tema o najjacim znakovima zodijaka, ako si vec dosao ovde napisi tvoje misljenje o tom znaku (o kom ti mislis da je najjaci), ne da me vredjas (posto ce moja uvek biti zadnja u tom slucaju!)...
P.S. Ti dokazi kako si pristojan, tako sto ces na lep nacin odgovoriti na ovu temu!

Apollo:
Linda Goodman je Ovan....
I ja znam da je Lina Ovan. Ne znam otkud light-blue informacija da je Linda Vodolija.

Inače, kad sam knjige Linde Gudman uzela da čitam, nisam mogla da se odlučim koji bi ona mogla biti znak jer je za svaki znak toliko toga lepog rekla, a one lošije osobine lepo uklopila u tu priču, da sam mislila da je upravo onaj znak o kojem tog trenutka čitam.

Svaka joj čast!!!

Lucky Luck:
Dobro pope, ne pratim svo zbivanje na temi, ali vidim da je uspeshno okrenuo sve protiv sebe, pritom ga ljudi ne ignorishu, nego dobrovoljno dolaze na temu da se zivciraju. Ako to nije talasanje...

Добро, мислио си да је усталасао Астологију. То јесте.
Не знам ко је већи магарац, он што нас пали или ми што се примамо, што ти кажеш, долазимо добровољно на дозу живцирања.

kristina_ko:
iako sam skorpija u podznaku ne mislim da je skorpija naj naj
u ostalom,koliko ja znam,koliko ja znam skorpije se karakterisu kao najnegativniji znak,mada se ja sa njima super slazem!!!!!
Ne postoji najnegativniji znak! Negativni znaci su zemljani i vodeni (Bik, Rak, Devica, Skorpija, Jarac i Ribe).
Mislila si verovatno na to da su Skorpije sklone misticizmu, mracnim stvarima i pitanjima zivota i smrti, tu su najjaci...

Dave:
Ne postoji najnegativniji znak! Negativni znaci su zemljani i vodeni (Bik, Rak, Devica, Skorpija, Jarac i Ribe).
Mislila si verovatno na to da su Skorpije sklone misticizmu, mracnim stvarima i pitanjima zivota i smrti, tu su najjaci...

uvidela sa dejv da umes i normalno da komuniciras..pa bih te molila da mi objasnis kako su to zemljani i vodeni znaci negativni:roll:

SINDI:
uvidela sa dejv da umes i normalno da komuniciras..pa bih te molila da mi objasnis kako su to zemljani i vodeni znaci negativni:roll:
Nisu u bukvalnom smislu negativni. Negativno znaci to da su vise receptivni nego aktivni, a pozitivni znaci zodijaka (vazdusni i vatreni) su pozitivni, odnosno aktivni.
P.S. Negativni, pozitivni............ tako pisu astrolozi, ne znaci da su jedni zli a drugi dobri.

Back