Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lanfear:
Vidi, vidi... neko nas i kapira... Oh, sada mi je lakshe, znam da cu jednog dana otici sa ovoga svijeta uz blazeno saznanje da me je neko ipak razumio :roll: :sarcasm:

To za Bikove ne mogu da tvrdim, nisam dovoljno kompetentna (a opet, generalizacija... ne znam), ali shto se ovoga iznad tiche, pa... to sam i rekla, manje-vishe :wink:.

Nisi ti toliko losh.

Peace.

A ondak dođe STRELAC i pobije svu gamad i domaće životinje!

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Drugari,
Stvarno ste preterali...Tema nije o dokazivanju najjaceg i najsnaznijeg znaka VREDJANJEM, vec argumetnima. Svako ima svoje misljenje i to je sasvim normalno i u redu! Ja smatram da je to moj znak, pa sta?! Jel' zbog toga treba da vredjam i ponizavam ostale? Stvarno vas ne razumem...
Dave, ti se brzo naljutis i uvredis i odgovaras sa MNOGO "niskim" recima, a to dovoljno govori o tome koliko si JAK (kao jedan Bik)...
Apollo i ti podrzavas ovakve bljuvotine?! ...
Pope, svaka cast za prihvatanje uvrede, vidi se da ovo kapiras kao "zezanje", ali ne podrzavaj onako bezvredne reci!

Do kuckanja:D

10destiny:
Drugari,
Stvarno ste preterali...Tema nije o dokazivanju najjaceg i najsnaznijeg znaka VREDJANJEM, vec argumetnima. Svako ima svoje misljenje i to je sasvim normalno i u redu! Ja smatram da je to moj znak, pa sta?! Jel' zbog toga treba da vredjam i ponizavam ostale? Stvarno vas ne razumem...
Dave, ti se brzo naljutis i uvredis i odgovaras sa MNOGO "niskim" recima, a to dovoljno govori o tome koliko si JAK (kao jedan Bik)...
Apollo i ti podrzavas ovakve bljuvotine?! ...
Pope, svaka cast za prihvatanje uvrede, vidi se da ovo kapiras kao "zezanje", ali ne podrzavaj onako bezvredne reci!

Do kuckanja:D
Tvoj znak nije najjaci (ako si Ovan), na lep nacin sam obrazlozio Bakiju75 (koji je imao isto misljenje o Ovnovima, naravno na ovoj temi)......
Imate prava na svoja misljenja, ali hocu da kazete zasto to mislite!!!

Back