Opet si predugacak,pa cu bez citiranja

Mars oznacava genetiku i nasljedni faktor,Mars je i hrabrost, a ljudi se radjaju hrabri,ne mogu da to postanu vremenom,MArs je i instikt,a humor u velikoj mjeri ovisi i od trenutnog sagledavanja situacije,pa cak i onog instiktivnog.
Samo Mars? Dobro da Mesec tu tebi ne igra bitnu ulogu. Joj, svasta
Ljudi se radjaju hrabri? Ok, ovo mi nema nikakvog smisla. Ja mislim da ti pokusavas da previse potenciras taj Mars 1 kuca Jarac, i onda sve sto pises i govoris
o sebi moras da koristis upravo te simbole, ali ono sto nekako mi se cini da ne kapiras jeste da je to domen
tvog shvatanja realnosti o astrologiji, sto je samo po sebi veoma konfliktno s obzirom da Jarac predstavlja ovozemaljsko i opipljivo, a Astrologija predstavlja nesto gde su Saturn, kao i Jarac, odnosno Mars i Ovan
samo segmenti jedne
daleko vece slike. Ovo ti je imperativno da naucis.
Tu je takodje i veoma evidentan simbol
nametljivosti i
zelje za dominacijom koja je takodje odlika Marsa u Asc, a pogotovo kada je u pitanju Jarac jer to onda kod osobe cini da se ugleda na druge figure
sa visom titulom, ali ne i sa realnijim pogledom na zivot.
Ovakav Mars zeli da se pokaze i dokaze, te kako krene napred, saplete se o simbol Jarca kojem se nikuda ne zuri i koji ne zeli da bilo gde skace uprkos jakoj simbolici Marsa u 1 kuci, odnosno previse optimisticnog Asc/Jupiter odnosa koji smatra da uspeva cak i kada uspeh nije zagarantovan.
Vec sam rekao da je logicno da vlada i mozgom,pa sam ti naveo i nekolicinu primjera koji potvrdjuju sto sam rekao. NAjveci sahista svih vremena KAsparov je Ovan Jarac(oba znaka znaci jakog Marsa)
A znas li ti koliko je meni planeta protiv tvog Asc-a?

Sah je Blizanac. Prva i osnovna simbolika je dualitet, crno i belo, kao i matematicki sklad, a to je opet domen simbola brojeva, slova. Slova su uvek domen Blizanca, odnosno skole, odnosno knjige, odnosno pisma, odnosno jezika, odnosno komunikacije, odnosno samih ruku. Sah se igra iskljucivo rukama (Blizanac) i potencira se sto manje vremena (malo vremena nije Saturn vec Blizanac), sto dalje daje odnos izmedju samog Merkura kao glavnog i osnovnog uzrocnika za celu semu s igrom poznatija kao "sah" za koju se smatra da potice iz Indije. Indijci su veoma poznati po svojim matematicarima kao i hakerima sto je u oba slucajeva simbol Merkura.
E sada, Kasparov ima Uran na 1 stepenu Device, znaka koji vlada dnevnim Merkurom, u 8 kuci, najhladniji razum koji postoji ti je ovde prikazan, a Sah je
intelektualna igra sto u oba slucajeva simbolise tipican Merkur. Sa Asc u Strelcu, Marsom na 9 stepenu Lava, Plutonom u svojoj kuci, to sve daje dubokoumne poteze koja dolazi iz ruske (Vodolija) tradicije (Saturn), a nikako ishitrene (Mars) poteze. Ono sto mu Mars donosi je
slava (Lav), a svoju zivotnu slavu (MC Vaga) dobija zahvaljujuci konstruktivnoj (Bik) igri (Blizanac, Vaga), Merkur 7 stepen Vaga. I da se stavi jedan dobar pecat, Jupiter celu simboliku Trece Kuce i Drugog stepena osnazi do kraja upravo u 3 kuci (cladar Strelac Asc) na 2 stepenu. Da ti se osnazi i simbolika Venere, kao tipicnog simbola Vage (MC), nalazi se upravo u 3 Kuci, simbol Merkura, iliti "da se zaradi igrajuci"
Excentricni Uran koji vlada vanvremenskim prostorom (citaj mitologiju malo) znaci "vlada" excentricnim,genijalnim idejama,ne moze da da bude primarni vladar mozga,jer ideje koje predstavlja ne moze da razumije svaki covjek,ili ako hoces svaciji Merkur ,koji je primaran,jer svaki covjek razmislja,pa zavisno od aspekata koje pravi Merkur zavisi i koliko(Frojd je npr imao Me 120 Ur,ja imam Me 60 egzaltirani Ur u 11 toj)
Ja da citam mitologiju, a ti pricas da su simboli glupost

e svasta cu da procitam. Dakle ipak ti je Uran u 11 kuci, lepo, lepo. Steta sto je opozicija Jupiteru te nagovestava hvalisavca takodje

U kombinaciji sa Asc u Strelcu dobijas nekoga ko sebe smatra da je bogom dan : P Nisam li u pravu?
Uran zoista dolazi nakon Merkura, ali samo u
domenu simbolike, a ne tog prakticnog sto pokusavas da proizvedes naglasavajuci da simbolizam ne radi u 99% slucajeva...
SAturn predstavlja granicu izmedju sudbine i slobodne volje,po tradicionalnoj astrologiji (sjecas se da Uran nije bio ni otkriven),je sam SAturn i predstavljao taj pecat za "slobodnu volju"SAturn je taj profesor,autoritet koji nas tjera da kao na faxu ponavljamo lekcije,dok ih ne savladamo,a zatim nas nagradjuje,
Fakultet je 9 kuca, profesor je, dakle, Strelac. Nesto ti ne valja ta racunica

Sa Asc u Strelcu ti ces imati neodoljivu potrebu da
poducavas druge, tj da delis
savete cak i ukoliko ih niko ne zatrazi, a pogotovo s Mars prva kuca sto ti je ono "E, ima da bude kako ja kazem i nikako drugacije"

ili "slusaj mene ako znas sta ti je dobro".
Ne moze Saturn koji vlada 10 poljem nikako da bude kocnica,jer 90% onih najslavnijih ljudi ima nesto "znacajno" u SAturnovom znaku,SAturnovom polju (MCu),ili im Saturn igra bitnu ulogu u karti (provjeravaj malo prakticne primjere ostavi se astro simbolike koja nekada nema veze sa zdravim razumom)
Tranzitni Saturn preko Sunca osobe je uvek poteskoca, zavisno od polja. Saturn preko 10 kuce donosi zivotne probleme, narusava ugled. Saturn preko 8 donosi stare dugove. Saturn preko 6 najgore bolesti. Saturn preko 3 probleme s drustvom, bracom, ucenjem, Saturn preko prve povrede na glavi, posekotine, opasnost za oci, Saturn preko druge finansijski gubitak. Saturn preko pete gubitak dece, pobacaj. Ako zelis da mi preuvelicavas Saturn kao jednu planetu koja
daruje, uprkos svemu sta je najevidentnije o
sabbath planeti, necemu sto simbolizuje crno crnilo, moraces da se daleko vise potrudis.
U SAturnovom znaku Sunce pocinje da si dize sa dna horizonta,u Jupiterovom pada(sa Strijelcem se dan krati do krajnjih granica,da nema JArca i SAturna otisli bi u vjecni mrak,nikada proljece nebi docekali),sto znaci da snaga Saturna jaca vremenom(kao sto se Sunce u JArcu polako dize,zimski solsticij)
Drugim recima, Saturn simbolise usporenost i kocenje, pad, poteskoce, nesto malo, gubitke kao i najgoru mogucu planetu pored Plutona, a Jupiter se uvek gleda kao spas, oslobodjenje, nadahnuce. Hijerarhiju Kucnog sistema ne mozes primenjivati na hijerarhiju
elemenata, ovo je takdoje imperativno da se nauci, s obzirom da su stvari u astrologiji, po uzoru na elemente upravo, daleko koncizniji i upotrebljiviji nego li postulacije o egzaltiranim planetama i primerima na poznatim ljudima. Ako te icemu upravo taj Saturn treba nauciti to je da
nista ne zavisi od samo jednog aspekta, cak i ukoliko se smatra egzaltiranim, s obzirom da se uvek posmatra veci plan iliti ceo Natal radi pravilne analize.
Znak JArca je dao najveci broj slavnih ljudi,i onih koji su davali smjernice covjecanstvu,da ih sada ne nabrajam,trebala bi mi 2 dana,Saturn ne moze kocnica nikako da bude.
Kojom si ovo statistikom nacinio

? 'Ajd, ipak ti nabroj taj
najveci broj slavnih ljudi.
Slava 
upravo ono o cemu pisem, previse potenciras samom sebi taj Mars u Jarcu te ti je u tom slucaju potrebno da ga stalno naglasavas kao nesto
wow i
najjace.
Ok tebi je Spacey,sto ne znaci da vecini nije Carey
Pa i Jelena Karleusa je poznatija ovde nego li Joe Satriani, ali to ne znaci i da joj je muzika kvalitetnija tako da ne vidim tvoju logiku kako je slava bilo kakav faktor po pitanju kvaliteta.
Evo i jedan lijepi text o SAturnu,da ga malo bolje shvatis
Joj, sta sve necu procitati

Saturn spasioc

Tipicna stena koja hoce da postane nebo, a Jarac kao neko ko se postepeno uzdize na socijalnoj lestvici. To nije simbol postojanosti, nego izrazite zelje za pozicijom i socijalnim polozajem u danasnjem drustvu. To nije pozicija koja zeli da nauci sve, niti da poducava druge, to je pozicija koja se ljubomorno cuva od drugih i koja zeli da posmatra svoj
rad kroz godine. To ti je kornjaca u prici o Kornjaci i Zecu, a tebi daje nemir i podeljenu licnost. Jedan Asc u Strelcu koji hoce da zagrli svet, a drugi Mars u Jarcu koji samo hoce da ostvaruje licne ambicije.
Molim te, mani me sa tim "bolje da shvatim", ocito je da se simbolika mora drzati veoma visoko kada je rec o astrologiji s obzirom da su metafore jedini nacin da se ista i tumaci, a to sto neko zeli da uzdize simbol Saturna u nebesa kao neshvacenog emosa mi je veoma smesno.

Ako je iko shvacen to je definitivno Saturn.
Sto se Slave tice, zivotni uspeh jeste MC, ali da ostvaris
slavu treba ti malo pomoc Naroda (Mesec) i recimo malo Lava u toj 10 kuci tako da Saturn u 10 kuci ne donosi Slavu, donosi poteskoce da se ta slava ostvari. Primera radi.
Astrologija ne moze dokazati svoje hipoteze,pa se zato ne uci u skoli,i spada u grupu pseudonauka
A sto se ovoga tice, astrologija se moze dokazati, odnosno moguce je sagledati upravo rezultat, ali mehanizam iza astrologije nije poznat. Ako imas malo postovanja prema astrologiji neces je nazivati pseudonaukom s obzirom da se tim terminom podrazumeva da je nesto netacno, a predstavlja se naucnom sferom.

To jest, ukoliko sebe smatras poznavaocem astrologije.
Ajd sad laku noc i smiri malo taj Mars 1 kuca

posto je komicno.