Najskladniji par koji znate, koji znaci?

Takođe mislim da ta kombinacija nije dobra. Ja sam Devica i imao sam priliku da upoznam devojku u znaku Jarac a bila je i šansa za vezu. Na kraju ništa nije bilo među nama jer su razlike poprilične. Ona kao devojka Jarac je vredna, posao i zarada su joj na prvom mestu, veliki je materijalista, ali ne i sponzoruša, znači ona zarađuje. Kod nje u stanu je sve ekstremno čisto i pedantno, pod konac što bi se reklo, što je i dobro, ali po meni previše i da se grubo izrazim, po "fašističkom" sistemu, rad, red i disciplina. Humor i ironija joj nisu jača strana, za bilo kakvu vrstu umetnosti je antitalenat. Dok smo mi muške Device ležerniji i opušteniji, skromniji, novac gledamo samo kao nužno zlo, umetničke smo duše, uglavnom muzičari, zadovoljni smo i sa malim stvarima. Jedino u čemu smo se složili je da smo protiv poroka, duvan, alkohol, kocka, droga itd. U suštini jako smo malo tema imali za razgovor.
Pre bih rekla da je ona podznak devica ili ima neke licne planete tamo,posto kazes da joj je u kuci sve sredjeno pod konac.A tebi je samo moguce Sunce u devici a licne planete,neka naravno u strelcu ili blizancima. Moje neko misljenje po tvom pisanju u ovom postu. :manikir:

Pre bih rekla da je ona podznak devica ili ima neke licne planete tamo,posto kazes da joj je u kuci sve sredjeno pod konac.A tebi je samo moguce Sunce u devici a licne planete,neka naravno u strelcu ili blizancima. Moje neko misljenje po tvom pisanju u ovom postu. :manikir:
Ona je Lav u podznaku. Bar sam ja tako izračunao na Podznak kalkulatoru na netu. :) jer, jednom prilikom je na fejsu napisala u koliko sati je rođena.

Back