- Poruka
- 1.904
Ja cu prvi
Ona Skorpija
On Bik
Ona Skorpija
On Bik
A taj 2 posto?98% se razveli pa nije vredno pomena
aaa...ti ?Ja bik
Ja bik
Dobra kombinacijaona riba ja ovan..
Jeste samo ako Ovnu par planeta pobjegne u Ribe ili Ribi u Ovna, sto je cest slucaj jer se radi o susjednim znakovima.Dobra kombinacija
znam parove koji su 40+ godina u braku i stalno nasmejani a da nisu kao ti tvoji...generalno bikovi i blizanci su nepodnosljive kominacije..a kako znam, pa ybg znamNajskladniju vezu koju znam je ona Bik, Mjesec , Venera i Mars u Ovnu, on Blizanac, Mars, Venera takodjer u Ovnu, on je ascedent Bik, njoj ne znam podznak.Od 1994 su zajedno, nemaju djece.
Ovo je par koji se nikada nije vjencao, ono veza bez papira , jos uvijek su u dugometraznoj vezi, nemaju ni djece, prisustvovao sam njihovom prvom poznanstvu, jer mi je Blizanac drug, njen otac se dugo protivio toj vezi, jer je ona bila ucenica generacije, sa velikim zivotnim ambicijama, a moj drug klosar sa zanatom i nekim sitnim kriminalnim sklonostima.znam parove koji su 40+ godina u braku i stalno nasmejani a da nisu kao ti tvoji...generalno bikovi i blizanci su nepodnosljive kominacije..a kako znam, pa ybg znam![]()
Bik i Blizanac su susjedni znaci, cesto im se izmjesaju planete i mogu savrseno da se slazu, znam najmanje 10 veza izmedju ta dva znaka.Ovo je par koji se nikada nije vjencao, ono veza bez papira , jos uvijek su u dugometraznoj vezi, nemaju ni djece, prisustvovao sam njihovom prvom poznanstvu, jer mi je Blizanac drug, njen otac se dugo protivio toj vezi, jer je ona bila ucenica generacije, sa velikim zivotnim ambicijama, a moj drug klosar sa zanatom i nekim sitnim kriminalnim sklonostima.
Sta treba, da nabrajam svoje i roditelje svojih drugova koji su zajedno citav zivot, i da nabrojim onaj par u kojem je jedan od partnera najduze zivio![]()
a jel treba da ti pisem o mom i cerkinom odnosuOvo je par koji se nikada nije vjencao, ono veza bez papira , jos uvijek su u dugometraznoj vezi, nemaju ni djece, prisustvovao sam njihovom prvom poznanstvu, jer mi je Blizanac drug, njen otac se dugo protivio toj vezi, jer je ona bila ucenica generacije, sa velikim zivotnim ambicijama, a moj drug klosar sa zanatom i nekim sitnim kriminalnim sklonostima.
Sta treba, da nabrajam svoje i roditelje svojih drugova koji su zajedno citav zivot, i da nabrojim onaj par u kojem je jedan od partnera najduze zivio![]()
A ne znam koliko si nastran, pa pisi sta hoces,a jel treba da ti pisem o mom i cerkinom odnosu
il jos olje o njenom odnosu sa majkom..daj bre...odrasli smo ljudi valjda, oboje znamo da papir trpi sve i da nema pravila i zakonitosti
🤩me, myself & I
Normalno,...gledam svakom u bob!a ti pa znas kakav im je zivot kada su sami![]()
Što tebe to tangira?ne jednom cuo, pa kako, pa zasto, pa sto su se rastali
a bili su divaaaannn parrr...puni ljubavi oboje
a ono q...
reko ja, mnogi vole da cackaju i analiziraju
tudji zivot
umesto da brinu svoju brigu