limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 37.659
Pa eti...ima Skadarlija,Kalemegdan i Knez Mihajlova :-)
U nekim gradovima nema nista,ali bas nista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислиш ли конкретно на Будимпешту или владичин хан.Pa eti...ima Skadarlija,Kalemegdan i Knez Mihajlova :-)
Мени је центар Зрењанина јако лијеп. Има цркве различитих стилова што не видјех нигдје друго у Србији (гдје сам била). Куриозитет ми је Мртви мост.Kroz Zrenjanin sam prolazio nista posebno
Србиње није град него касаба. Има доста занимљиву оријенталну архитектуру која је већином пропала. Да се рестаурирају грађевине, био би град-музеј, свједок турске владавине на нашим просторима.Foca ili Srbinje,ruzan grad ne svidja mi se uopste kao neka varos.
Како Улцињ? Има трђаву. Има плаже. Има шеталиште уз море. Да у њега треба улагати, треба и то доста. Ал' га никако не бих сврстала у ружне.podgorica, ulcinj i sutomore je nešto najružnije što je ljudska ruka stvorila
Мени је Темишвар оставио позитиван утисак, јер има јако лијепу архитектуру. Парк ружа. Ријека. Католичка црква. Православна црква. Тргови. Дечебалов споменик. Туриста баш има шта да види.Temisvar... uzas jedan
i Blagoevgrad u Bugarskoj... tuga
Да, али то је минус за Рим. Ја сам био шокиран не само том прљавштином, него и што су неки квартови попут Esquilino сива руина као гето, да не спомињем како је ружно што им уместо канти за смеће виси кеса на обручу, а и смеће им се гомила, тако да сам виђао да Италијани опуштено седе у кафићу на метар два од гомиле смећа ван контејнера.Mnogi ovde brkaju atmosferu i duh grada i recimo,cistocu i uredjenost fasada.
Rim je npr.poprilicno prljav grad,ali to mu uopste ne smeta da bude jedan od interesantnijih i ljepsih.
Нико у РС нема жељу да рестаурира Србиње, због већ познатих верских подела, које су касније постале и националне.Србиње није град него касаба. Има доста занимљиву оријенталну архитектуру која је већином пропала. Да се рестаурирају грађевине, био би град-музеј, свједок турске владавине на нашим просторима.
Ја сам Темишвар оставио за случај када будем путовао неким LC из тог града, узећу једну ноћ, направити излет и онда на аеродром, ако не будем стигао, лако могу наставити после повратног лета.Мени је Темишвар оставио позитиван утисак, јер има јако лијепу архитектуру. Парк ружа. Ријека. Католичка црква. Православна црква. Тргови. Дечебалов споменик. Туриста баш има шта да види.
Да треба улагати, треба доста. Има зграда у критичном стању.
Mislim.Ali kucam iz telefona.Мислиш, Кошице?