Datsun Cherry
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ga i jedan Mitsubishi:Zna Superbird,on ga je postavio- njegov red za mystery car
Meni se cini da je neki Mitsubishi.
bez razmisljanja:
![]()
Radije bi vozio polovnog juga, nego to stvorenje.
Ima 33ks, max brzina 100km/h (ako mu duva vetar u ledja), visok 160cm, a sirok 150, mekano vesanje, sto znaci da se moze prevrnuti od sale.
Mislim da gresis. Jer pazi nov auto za 2000 evra. . . Ne trosi puno, nije velik. Za sve ove sto voze nase predotrajale krntije dobar bi bio. Moj tata kad je cuo da tako nesto postoji poceo je da masta o njemu non-stop. Samo vice da mu je jedan takav. Upravo iz tih razloga: ne trosi puno, nije skup (ovo je mozda i najvaznije), a nov je. Mada kvalitet dolazi u sumnju, ali kad pogledas kakvi su nasi stojadini i jugo. . . Verovatno ni on nije nista gori. . .Ma cak i da se kod nas pocne jednog dana prodavati ne bi ga skoro niko kupio, mozda bi ga kupio neki gej ili razmazena zenska kojoj su mali autici "slatki". :???: Niko normalan ga ne bi kupio.
![]()
Mislim da gresis. Jer pazi nov auto za 2000 evra. . . Ne trosi puno, nije velik. Za sve ove sto voze nase predotrajale krntije dobar bi bio. Moj tata kad je cuo da tako nesto postoji poceo je da masta o njemu non-stop. Samo vice da mu je jedan takav. Upravo iz tih razloga: ne trosi puno, nije skup (ovo je mozda i najvaznije), a nov je. Mada kvalitet dolazi u sumnju, ali kad pogledas kakvi su nasi stojadini i jugo. . . Verovatno ni on nije nista gori. . .
da,al 70na sat maxi.... moj cale oce naruci..reko nea sanse sine...to ***** ne da vozim
ko je kome cale:shock:
hbt stvarno g..o,pa secam seima 15 godina kada smo maruti zvali skuter na cetir tocka a onaj indijac tata se jos ponosi...
ja pomislio neki autic u rangu propalog lupa npr.
dok se ne napravi limuzina sa relativno jakim motorom recimo 1.6za 4.000€ to nije to,i da prodje sve crash testove
@baranin,oko juga i fiata 101 pricaj sa italijanima,imas ih po gradu ako se br tako moze nazvati,sta vec sve ne valjate..
Mislim da gresis. Jer pazi nov auto za 2000 evra. . . Ne trosi puno, nije velik. Za sve ove sto voze nase predotrajale krntije dobar bi bio. Moj tata kad je cuo da tako nesto postoji poceo je da masta o njemu non-stop. Samo vice da mu je jedan takav. Upravo iz tih razloga: ne trosi puno, nije skup (ovo je mozda i najvaznije), a nov je. Mada kvalitet dolazi u sumnju, ali kad pogledas kakvi su nasi stojadini i jugo. . . Verovatno ni on nije nista gori. . .