Najruzniji automobili

Zna Superbird,on ga je postavio- njegov red za mystery car:D
Meni se cini da je neki Mitsubishi.
Evo ga i jedan Mitsubishi:

Dscf0222.jpg

Mitsubishi Minica

Ma cak i da se kod nas pocne jednog dana prodavati ne bi ga skoro niko kupio, mozda bi ga kupio neki gej ili razmazena zenska kojoj su mali autici "slatki". :???: Niko normalan ga ne bi kupio.
112_0801_01l+tata_nano+standard_front_three_quarter.jpg
Mislim da gresis. Jer pazi nov auto za 2000 evra. . . Ne trosi puno, nije velik. Za sve ove sto voze nase predotrajale krntije dobar bi bio. Moj tata kad je cuo da tako nesto postoji poceo je da masta o njemu non-stop. Samo vice da mu je jedan takav. Upravo iz tih razloga: ne trosi puno, nije skup (ovo je mozda i najvaznije), a nov je. Mada kvalitet dolazi u sumnju, ali kad pogledas kakvi su nasi stojadini i jugo. . . Verovatno ni on nije nista gori. . .

Mislim da gresis. Jer pazi nov auto za 2000 evra. . . Ne trosi puno, nije velik. Za sve ove sto voze nase predotrajale krntije dobar bi bio. Moj tata kad je cuo da tako nesto postoji poceo je da masta o njemu non-stop. Samo vice da mu je jedan takav. Upravo iz tih razloga: ne trosi puno, nije skup (ovo je mozda i najvaznije), a nov je. Mada kvalitet dolazi u sumnju, ali kad pogledas kakvi su nasi stojadini i jugo. . . Verovatno ni on nije nista gori. . .

Yugo i stojadin su konacno dobili jaku konkurenciju u izboru najruznijeg automobila. Phuj na šta ovo liči!!! Nebih ga volio vidjet' u gradu a kamo li pred kuću.

zlocin je dati svom detetu da vozi ovo g o v n o...

gledaj bre to,sa 30 mogu se prevrnuti,a kresh test ne smem ni da zamislim kakav je...

inace, kod nekih auta - zastavinih,pa sada i ovo- novo nije novo...
novo je novo kod audija,alfe i slicno...a ovo stvarno nikakv kvalitet nema,garant

da,al 70na sat maxi.... moj cale oce naruci..reko nea sanse sine...to ***** ne da vozim

ko je kome cale:shock:
hbt stvarno g..o,pa secam seima 15 godina kada smo maruti zvali skuter na cetir tocka a onaj indijac tata se jos ponosi...
ja pomislio neki autic u rangu propalog lupa npr.
dok se ne napravi limuzina sa relativno jakim motorom recimo 1.6za 4.000€ to nije to,i da prodje sve crash testove
@baranin,oko juga i fiata 101 pricaj sa italijanima,imas ih po gradu ako se br tako moze nazvati,sta vec sve ne valjate..

ko je kome cale:shock:
hbt stvarno g..o,pa secam seima 15 godina kada smo maruti zvali skuter na cetir tocka a onaj indijac tata se jos ponosi...
ja pomislio neki autic u rangu propalog lupa npr.
dok se ne napravi limuzina sa relativno jakim motorom recimo 1.6za 4.000€ to nije to,i da prodje sve crash testove
@baranin,oko juga i fiata 101 pricaj sa italijanima,imas ih po gradu ako se br tako moze nazvati,sta vec sve ne valjate..

hehehe,,,

topic: crash test ovo malo indijsko ne moze da prodje... :) zamisli tvoj auto u njega da udari ceoni sudar sa oboji ca po 60 na sat...

To nije auto, to je gradsko prevozno sredstvo, kvalitet mu je gori od Zastave.
S tim krsom bi se mogao prevrnuti ako malo agresivnije skrenes na raskrsnici. :-D
Da biram ocu li imati udes (daleko bilo) sa tim krsom ili skuterom, izabrao bi skuter. :-D
Da li bi se vozio u tome? :lol:

ps: Jesi li pokazao tati slike, ako nisi pokazi mu ga iz svih uglova, pa da vidimo sta ce reci. :lol:

Back