limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.117
jedan od ruznijih...reno megan...jos ako je crni...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garwor:meni ni Sierra ni Golf nisu ruzni. Jedino ako mislis zbog zadnjeg spojlera, gadan je.
vule gs:![]()
Не знам да ли сам ово чудо већ качио. Амери правили ово а смеју се Југу!![]()
luci:inace u americi je izdata kniga o najgorim automoblima svih vremena.. nase gore list.. yugo.. u obrazlozenju stoji da su AMC Gremlin i Ford pinto iako su bili nenormalno ruzni barem isli... a definitivno su isli jer taj gore postavljeni gremlin je u vreme naftne krize imao i neku performance opciju kja je za to vreme i te uslove bila vrlo pristojna.. dok yugo gak ni ne ide...i ima slika nekog coveka kako gura yugica..
hahaha, kao iz onog crtaća...nesha taxista:Mars napada! Ili je dizajner pao s Marsa ...
![]()
1958 Ford Nucleon

Ma pusti Amere, oni su tek imali bisera ...vule gs:Могу ми да пишу шта хоћеме али Југо није гори од Трабанта, како то тврди једна америчка књига о лошим колима.

Na osnovu podataka koje imam proizvodnja Gremlina je krenula 1970., a Yuga 1982. Prodaja ovog drugog u USA je krenula tek 1987.UltraZvuk:Uz sve postovanje.. postoji kardinalna razlika u ukusima amerikanaca i evropljana. Pri tome ne dovodim u pitanje kvalitet i trajnost samih vozila, vec iskljucivo dizajn. Mustang, ne mozes da se ne slozis samnom da su vozila tipa onih skaradnih taksija i 80% americkih kockastih automobila iz sedamdesetih (duzine cca 6m) sa klupom napred jednostavno bezlicna vozila bez ikakvog dizajna. Treba vuci vremensku paralelu i kada pogledas sta su tada pravili Evropljani (Audi, BMW, Mercedes, Alfa) a o onim luksuznijim jos da ne govorim (Porse, Ferari, Maserati i sl.) jednostavno su americki dizajneri mala deca i to je cinjenica. U to ne racunam Lade, Skode i slicna vozila istocnog bloka koja su bila van konkurencije iz ekonomskih razloga u kojima americka vozila nisu ni mogla da plivaju.
Sa dizajnerske strane, Jugo jos i ima dizajn pored gore pomenutih nakaza. A pomenuti Gremlin nisam bas siguran da se pojavio '59 kao sto tvrdis (Yugo se pojavio 1979.).
Z28:Meni jedan od najružnijih,ne sviđa mi se dizajn...
Ustvari nema nikakav dizajn
![]()
nesha taxista:Na osnovu podataka koje imam proizvodnja Gremlina je krenula 1970., a Yuga 1982. Prodaja ovog drugog u USA je krenula tek 1987.
jomini:hahaha, kao iz onog crtaća...![]()

UltraZvuk:A sta je jugo nego modifikacija Fiatovih modela iz '60-tih? Z128 kopija F128...