Najruzniji automobili

Meni je prethodna Opel corsa bila mnogo lepša od ove nove. Nova ima nekako buljave farove ko neki vanzemaljac, linija je nekako bezvezna i sva je nekako glomazna za mali gradski auto. A i već je proglašena za ženski auto...

Jel bila ovde nova laguna?

Renault_Laguna_GT_1_Large.jpg

2008-Renault-Laguna-Back.jpg

Prva je izgledala ok. Svaki sledeći model sve ružniji. Uz ozbiljan redizajn prednjeg i zadnjeg dela moglo bi nešto da se napravi.
Ne znam, meni ona nije ružna, kao ni Corsa, a spram onog prošlog Megana su oba prave lepotice.

kupio ga ovako:

-"Gospodine, imamo extra popust na Nissana"
-"Koji model?"
-"Pa otuda i taj popust, da kupite auto na "slepo"."
-"Moze, kupujem."
pri preuzimanju: " W T F " ???!!!
Meni taj auto vise lici na mobilni telefon (neki smartphone) nego na auto. . . Kad ga vidim na ulici dodje mi da ne zakocim i da ga skroz razlupam da ga vise ne gledam. . . Totalno ne kontam kupce, sve mi izgleda kao fora aj da ga uzmemo jer je on ove godine "in" pa da budemo malo moderni, a dogodine cemo neki drugi.

Meni taj auto vise lici na mobilni telefon (neki smartphone) nego na auto. . . Kad ga vidim na ulici dodje mi da ne zakocim i da ga skroz razlupam da ga vise ne gledam. . . Totalno ne kontam kupce, sve mi izgleda kao fora aj da ga uzmemo jer je on ove godine "in" pa da budemo malo moderni, a dogodine cemo neki drugi.

...odmah pomislih da nisi odavde :mrgreen:

Nisam ga vidjao ovde. 'El ga ima vamo?

Inace, profil kupca tog auta je nedefinisan. Odnosno, definisan, al necemo da vredjamo sad ovde :)

...odmah pomislih da nisi odavde :mrgreen:

Nisam ga vidjao ovde. 'El ga ima vamo?

Inace, profil kupca tog auta je nedefinisan. Odnosno, definisan, al necemo da vredjamo sad ovde :)
Za Srbiju ne znam, ali ovde kod mene u SAD ovih kockica sam do sada video 3-4 a jedna mi je na putu za fax tako da je vidjam svaki dan. Cela ta gama rugoba je pocela sa Scionom Xb (predhodna generacija, ova sada moze komotno da ide sa ostalima) koji izgleda na prvi pogled kao teska rugoba medjutim unutra je dosta dobro uradjen i za razliku od ostalih vrlo lako moze da se menja i da ga pravis da bude sportski ili ono da ga teras da bude kombi. Posto ne obiluje sa oblinama onda je i dosta dobar za neki artwork da ga malo ukrasis i sl. Tako da ako vlasnik ima ukusa (a i para) moze dosta dobro da ga uradi i da od * pitu napravi. Ali ostali. . . Honda Element, Kia i ovaj sada. . . Pa to je da ne uzmes ore iz ruke vlasniku koliko je ruzno i koliko ama bas ninasta ne lici. . . Po meni jednostavno bacanje para. . . Ako vec imas tih 10-15000$ i ne znas sta ces sa njima, bolje idi daj u dobrotvorne svrhe, bar ces nekog usreciti. . .

Dobro, ali se mora priznati da je tako mali automobil veoma teško napraviti da liči na nešto. Tu je maksimalnom iskorišćenju premalog prostora podređeno sve ostalo. Proizvođači su toga svesni, pa se dovijaju na razne načine da sakriju ružnoću. Recimo ovako:

Ligier_Emma_siviili_k.jpg

Auto se zove Ligier (po naški: Ližije, uh kako to ponekad dobro zvuči...). Nekad su pravili i lepe sportske automobile, a učestvovali su i u Formuli 1.

Uz naziv auta i ova riba... I sad šta oni nama nude, pi..ku ili auto?

Back