Najruzniji automobili

Garwor:
naravno, charger i neon, bas su krsici.

Pretera ga i ti sada.

800px-Dodge-Charger-Daytona.jpg

Па зашто онда немају Даевуов знак на хауби него Шевролетов? Застава и Фиат сарађују, јер Застава лепи свој знак на хаубу. Ако тек тако мењају знак, онда су власници фабрике. Рецимо Дачија Логан се у Европи продаје као Дачија, док се у Русији продаје као Рено, јер онда има бољу прођу. И то стоји на месту јер је Рено власник Дачије.
По ономе што ти причаш закључује се следеће, пример следи:

Ја имам фирму ''Прцко & компани'' која сарађује са неком другом, нпр Гарворовом, која се зове ''1.8 втс & Боба Здравковић''. И сад Гарвор мени каже ''због пробоја на тржиште Занзибара твоја фирма се више не зове ''Прцко & компани'', већ се зове ''1.8 втс & Боба Здравковић''. И како сад ту постоји сарадња, између које 2 фирме кад сад постоји само једна, ''1.8 втс & Боба Здравковић''? А код Даевуа се причало баш о продаји (више пута су то помињали у САТ Плусу).

GM je vlasnik Daewooa, pogledajte sajt i pise sve lepo.
A ako vas mrzi da citate, Chevrolet je Original Trade Mark GM-a i time je zasticen od upotrebe trecih lica. Prema tome, Daewoo vozila koriste taj znak, jer dele prava koja su stekli ulaskom u GM grupaciju. To je jasno kao dan.
Fiat i GM su saradjivali na razvoju dizel motora za evropske modele (GM kupio licencu JTD motora) ali im to ne daje za pravo da stavljaju oznake JTD na opel dizelase, jer je ta oznaka trade mark grupe Fiat i treca lica ga ne smeju koristiti.

Dobro, to s Chevroletom smo rešili. Ili možda nismo?
Vozim tako suprugu ovih dana, kad ispred nas onaj PT Cruiser.
- Daj pretiči, da ga ne gledam koliko je ružan!

Stvarno, ima li šta gore? Ima!

2006-Chevy-HHR-2LT-SA-Studio-1024.jpg

Chevrolet HHR

Back