Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Do 9. razreda sam imala sve zube.
Sad takodje.
Sizzlym:e owo je najbolje do sada![]()
![]()
ja sam sa 6 godina htela sama sebi da izwadim mlechni zub, i wezala sam konac oko zuba i za kwaku u sobi kod nane i dede i chekala da dodju...
ali kako niko nije doshao jedno sat - dwa ( ja sam gledala crtace, nije mi bilo dosadno ) ja sam pochela da doziwam dedu....
posle mog dowikiwanja, deda se ipak nekako popeo na sprat i ushao u sobu, pritom otwarajuci wrata na unutrada li je potrebno da kazem kako me je chudno pogledao sa koncemo koji mi wiri iz usta ....
i svi su kopali Sizzlym:e owo je najbolje do sada![]()
![]()
ja sam sa 6 godina htela sama sebi da izwadim mlechni zub, i wezala sam konac oko zuba i za kwaku u sobi kod nane i dede i chekala da dodju...
ali kako niko nije doshao jedno sat - dwa ( ja sam gledala crtace, nije mi bilo dosadno ) ja sam pochela da doziwam dedu....
posle mog dowikiwanja, deda se ipak nekako popeo na sprat i ushao u sobu, pritom otwarajuci wrata na unutrada li je potrebno da kazem kako me je chudno pogledao sa koncemo koji mi wiri iz usta ....
Fizicar:Secam se kada mi je u trecoj godini usao krpelj u nogu i tata je morao da mi iscupa meso (ali samo malo) zato sto je ostala glava.

:lo: to je bio prvi i zadnji put da nas udario......

i bila sam mali rambo, tukla sam djechake. 
*november rain*:ja sam chitala nekakve slikovnice josh kad sam imala 3-4 godine, znam da sam u obdanishtu nervirala uchitelijcu jer sam nosila slikovnice i oko mene se okupljala djeca da im chitam priche, pa nisu htjeli da spavaju..i bila sam mali rambo, tukla sam djechake.
i sjecjam se operacije krajnika, aaaa uzhas, ganjali su me po bolnici, i vezali me za stolicu kasnije ...blblblb..najvecja trauma iz djetinjstva.mrgreen:

ahaaaa....zanimljivo....Avet:pa one male čikice , sa zelenim ocima , sto su sinoc parkirali njihovog mercedesa na raketni pogon , kazu da su sa meseca :?

nensy4ever:ahaaaa....zanimljivo....![]()
secam se da sam jednom progytala byby![]()
![]()