Najranija secanja

g062.gif

meni je prvi zub ispao kad sam sa sestrom i njenom drugaricom isla u grad,mozda sam imala 6,7 godina...
Inace,meni su zubi jako sporo i ispadali i rasli,pa je dva mjeseca prije ekskurzije u 8. razredu ispao poslijednji zub,desna trica i tu sam na izboru za miss imala rupu u osmijehu...komedija...:) Do 9. razreda sam imala sve zube.:) Sad takodje.

Sizzlym:
e owo je najbolje do sada :lol: :lol:
ja sam sa 6 godina htela sama sebi da izwadim mlechni zub, i wezala sam konac oko zuba i za kwaku u sobi kod nane i dede i chekala da dodju...
ali kako niko nije doshao jedno sat - dwa ( ja sam gledala crtace, nije mi bilo dosadno ) ja sam pochela da doziwam dedu....
posle mog dowikiwanja, deda se ipak nekako popeo na sprat i ushao u sobu, pritom otwarajuci wrata na unutra :roll: da li je potrebno da kazem kako me je chudno pogledao sa koncemo koji mi wiri iz usta ....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Umro sam! :D

Secam se da sam u zabavistu bio jako gadljiv i da nisam mogao da sedim za stolom sa nekim ko mljacka.. Inace sam uvek bio duhovna velicina za vecinu pa sam ih sve lepo dresirao da ne mljackaju!
Takodje sam jednom nagovorio sve ortake i klince iz ulice da iskopamo ceo onaj deciji pesak da bismo napravili otvoreni bazen :lol: i svi su kopali :twisted:

Sizzlym:
e owo je najbolje do sada :lol: :lol:
ja sam sa 6 godina htela sama sebi da izwadim mlechni zub, i wezala sam konac oko zuba i za kwaku u sobi kod nane i dede i chekala da dodju...
ali kako niko nije doshao jedno sat - dwa ( ja sam gledala crtace, nije mi bilo dosadno ) ja sam pochela da doziwam dedu....
posle mog dowikiwanja, deda se ipak nekako popeo na sprat i ushao u sobu, pritom otwarajuci wrata na unutra :roll: da li je potrebno da kazem kako me je chudno pogledao sa koncemo koji mi wiri iz usta ....

Meni je prvi zub ispao kad sam jela lubenicu... :>

P.S. njam ....njam.... lubenica....

ehhh secjam se ja kad sam imala tri godine sa tatom sam slushala maidene....:lol:
a kad sam imala 2 godine..moj brat 4 igrali se mi lego kocaka i sklapali neku kucju i za svaku kocku opsujemo(nismo znali shta su psovke)i tata chuo ushao u sobu i prebio nas :lol: :lol: :lo: to je bio prvi i zadnji put da nas udario......

ja sam chitala nekakve slikovnice josh kad sam imala 3-4 godine, znam da sam u obdanishtu nervirala uchitelijcu jer sam nosila slikovnice i oko mene se okupljala djeca da im chitam priche, pa nisu htjeli da spavaju.. :mrgreen: i bila sam mali rambo, tukla sam djechake. :mrgreen:
i sjecjam se operacije krajnika, aaaa uzhas, ganjali su me po bolnici, i vezali me za stolicu kasnije ...blblblb..najvecja trauma iz djetinjstva.mrgreen:

*november rain*:
ja sam chitala nekakve slikovnice josh kad sam imala 3-4 godine, znam da sam u obdanishtu nervirala uchitelijcu jer sam nosila slikovnice i oko mene se okupljala djeca da im chitam priche, pa nisu htjeli da spavaju.. :mrgreen: i bila sam mali rambo, tukla sam djechake. :mrgreen:
i sjecjam se operacije krajnika, aaaa uzhas, ganjali su me po bolnici, i vezali me za stolicu kasnije ...blblblb..najvecja trauma iz djetinjstva.mrgreen:

Zato cu ja da uvedem reformu u bolnicu...da se ne bi vishe dogadjale takve stvari... :>

Ja se secam kad sam imala 3,4 godine da mama i tata nikako nisu mogli da nadju mesto gde ce da stave suncobran(u pitanju je bila budva) i ja vise nisam mogla da izdrzim i sa sve odecom,papucicama i kapom sam otrcala i uskocila u more...Dobre sam batine dobila posle toga :(
A kad sam imala nekih 5 moja tetka se udavala i mene pitali kakav mi je Dragan(njen muz) i ja odgovorila pa nije los samo je malo smotan :razz:

Back