Najranija secanja

Kako je ekstra tema :)
I ja sam se pržio na Moćne Rendžere ko niko ;) Sećam se da sam plakao kad je došlo do promene likova pa su crveni, žuti i crni zamnjeni. A crveni je bio moj omiljeni Rendžer. Uhh koja je to tuuuuuuuga bila :D
Takođe se sećam sa 5 godina u Šapcu kod rođaka moj mali brat (ujakov sin) sa 2 godine je nosio veeelike ortopedske cipele za ispravljanje nogu (ko martinke za bebe :D ) i u svakom slučaju baba nas nešto grdila pošto smo narafski bili nemirni. I brat uzme i šutne je u venu na nozi (koja je i dan danas mnogo boli) i šutne je on i kaže "Ako ne budeš bila dobra opet ćeš dobiti!"
Sećam se kad sam izgubio ključ od stana sa oko 7 godina (u stvari mi je bio u džepu :D ) i otišao da se igram a vrata od stana zabarikadirao lepljivom trakom i kanapom.

Kada sam na moru sa neke 2 godine ležao na dušeku koji je imao prozorčić kroz koji se vidi morsko dno i ljuljam se ja tako na talasim i izjavim "Aca ljulja more!"
Ako se setim još pisaću ;)

Setjam se kada sam imao 4-5 godina, brat me je poduchavao anatomiji - Jednog dana video sam neko chudno ispupchenje u predelu grla (Adamova jabuchica), ja ga pitam: "Bato shta ti je to tu?" - To mi je jabuchica... taman da mi objasni.Ja kazhem - sad tju da ti je vratim unutra i pochnem da je guram gushetji mog brata.
Setjam se i da sam jedno vreme govorio da srce Gumpa krv
:) - Vuu, ala sam se raspisao. Ovo mi je prvi post ovde.

secam se kada sam imala 3,5 godine i bila sam u stanu moje pokojne bake.gledale smo cvece u basti,i ja sam dirala polomljeno staklo na vratima,a ona me je opomenula.Umrla je par meseci posle toga,ne secam se nicega vezanog za nju,sem eto ovog dogadjaja.

Evo ja se sjteih jos....
Ja sam imala 5 goina,moja sestra 9 i brat od strica isto 9....
Bili smo kod ovog brata qci i bio je jedan od rijetkih trenutaka kad smo se dosadjivali....
Strina je tada spremala spagete i donijela punu ciniju nama u sobu... mi to tada nismo ni voljeli.... ali da bi bilo kao da smo ih pojeli,mi smo pravili bombe od papira i napunimo ih spagetama pa kroz prozor na prolaznike i auta....
Preko puta nas u zgradu gledale nas neke dvije babe cija smo kola unakazili,pa su dosle do naseg stana,ispricali nasim roditeljima svasta i nas troje posle morali da idemo da cistimo njena kola....

Eh da vec pomenuh strinu... nju se kroz maglu sjecam.... umrla je kad sam imala 6 godina....
I to mi je jedna uspomena,kad je njen sin,moj gore pomenuti brat doso kod nas qci sav uplakan....:cry:

newerna_beba:
Evo ja se sjteih jos....
Ja sam imala 5 goina,moja sestra 9 i brat od strica isto 9....
Bili smo kod ovog brata qci i bio je jedan od rijetkih trenutaka kad smo se dosadjivali....
Strina je tada spremala spagete i donijela punu ciniju nama u sobu... mi to tada nismo ni voljeli.... ali da bi bilo kao da smo ih pojeli,mi smo pravili bombe od papira i napunimo ih spagetama pa kroz prozor na prolaznike i auta....
Preko puta nas u zgradu gledale nas neke dvije babe cija smo kola unakazili,pa su dosle do naseg stana,ispricali nasim roditeljima svasta i nas troje posle morali da idemo da cistimo njena kola....

Eh da vec pomenuh strinu... nju se kroz maglu sjecam.... umrla je kad sam imala 6 godina....
I to mi je jedna uspomena,kad je njen sin,moj gore pomenuti brat doso kod nas qci sav uplakan....:cry:
stalno se pitam pored svih tih ludosti i smesnih stvari koje sam radila u detinjstvu zasto se naprimer uvek setim smrti.Ocigledno da na svu decu(u tom nekom najranijem periodu)smrt ostavlja najjaci utisak.

:) - Jednom su me roditelji poslali po hleba, imao sam 5-6 godina. Uvek sam voleo da nahranim gladne pse, machke i vrapce. Uzmem ceo hleba, izmrvim ga za vrapce a sredinu za machke i pse... Kada se vratim kutji, pitashe me roditelji gde mi je hleba, ja kazhem: "Napale me machke i odzeparile mi hleba i kusur." - Dobio sam grdnju, nishta vishe. - Od kusura sam kupio Vesela jajca - chkoladice i prejeo se.
I dan danas kada idem za hleba, malo gricnem ja, malo dam nekoj maci ako je vidim. Kad se vratim, vidi da fali pola hleba. Mama mi kazhe: "Machke, a?" :D
Napisatju josh dogodovshtina kada se setim.

Secam se....ma ko zna..secam se zasto i dan danas mrzim policajce i uniformu.
Jedan dan u parku, a bila sam bas malecna uzela ja da sutam drvo...
Zlocesto drvo..ja pricala sa njim a ono cuti pa sam ga sutnula.
IU tu prolazi neko klince sa majkom i pita kevu" a zasto seka suta drvo"
A majka ce " jer je zlocesta i sad ce doci policija i uhapsice je "
E tu ja sirota briznuh u plac i nikada nisam mami rekla za to..ali se i danas secam da sam duugo dugo posle toga cekala policajce da mi dodju na vrata i odvedu me....
Ta majka je ocigledno bila jako dobar pedagog.....eh....

ja mrzim policiju jer mrzim.nicemu ne sluze,samo uzimaju pare....

ne znam jesam li pricala,ali sam nedavno napichkala jednog debila koji je mene i mamu zaustavio jer mu je puklo na pamet i htio uzeti 10 maraka jer ja nisam bila vezana.boli ga ****... :roll:

Ja se secam kada sam bila u krevetcu...Mozda nekome zvuci nemoguce ali ja se stvarno secam!Nikada necu zaboraviti kako me mama pokriva jorganom i toliko me je uvila u njega da nisam mogla da se pomeram,bila sam skor bespomocna...Zbog toga mi je to toliko ostalo u secanju...Da li se nekome mozda desilo slichno?

micika_015:
Ja se secam kada sam bila u krevetcu...Mozda nekome zvuci nemoguce ali ja se stvarno secam!Nikada necu zaboraviti kako me mama pokriva jorganom i toliko me je uvila u njega da nisam mogla da se pomeram,bila sam skor bespomocna...Zbog toga mi je to toliko ostalo u secanju...Da li se nekome mozda desilo slichno?
Nije mi se to desavalo,ali to me podseti kada smo ja i seka bile male,nosile smo one vrecice...ne znam da li znate sta je to,kao pidzama,samo sto nema prostor za nogice,bukvalno ko vreca (: Da ne mozemo da ludujemo hehehe....mrzele smo da ih nosimo i uvek smo jedna drugoj odvezivale rajfeslus (:

Hehehehhe, i ja sam to isto imao... Kad god bih se probudio, vrishtao bih jer sam mislio da sam osakatjen. A, i bilo mi je strahovito vrutjina unutra. - Ali je zato je rajsfershlus bio i spolja i iznutra. :)
Bliznakinja, ti si imala prostor za rukice, zar ne? - E, pa ja sam bio prava larva - Nisam imao prostor ni za noge a kamoli ruke, pa nije chudo shto sam vrishtao svako jutro kada sam se budio. Tada sam imao 2 godine. I dan danas se toga setjam. Neverovatno, zar ne? 2 godine :D

joj sjecam se kad su me odveli u vrtic,imala sam jedno 5 godina,i legli mi spavati popodne,poslije ruchka, i taman fino zadrijemali,vaspitacica izasla,kad djecaci iskocise iz svojih krevetica i pocese otkrivati nas,curice,i skidati nam gace. naravno,ja kao ja,iskocim iz kreveta,uzmem saksiju sa prozora i razlupam je nekom frajeru od glavu...ne moram govoriti da sam bila kaznjena. Morala sam pokupiti tanjire poslije uzine. nema veze,bar sam ostala u gacama.

Back