Clyde_the_Glide
Aktivan član
- Poruka
- 1.694
nisam ja nepismen, ja sam biznismenmicika_015:mislim da si nepismen...da se primetiti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam ja nepismen, ja sam biznismenmicika_015:mislim da si nepismen...da se primetiti...

PA ko nije, to i jeste poenta detinjstva..LUCKASTA_GIRL:al smo mi bili neki opičeni klindžovi.....![]()
- Vuu, ala sam se raspisao. Ovo mi je prvi post ovde.
stalno se pitam pored svih tih ludosti i smesnih stvari koje sam radila u detinjstvu zasto se naprimer uvek setim smrti.Ocigledno da na svu decu(u tom nekom najranijem periodu)smrt ostavlja najjaci utisak.newerna_beba:Evo ja se sjteih jos....
Ja sam imala 5 goina,moja sestra 9 i brat od strica isto 9....
Bili smo kod ovog brata qci i bio je jedan od rijetkih trenutaka kad smo se dosadjivali....
Strina je tada spremala spagete i donijela punu ciniju nama u sobu... mi to tada nismo ni voljeli.... ali da bi bilo kao da smo ih pojeli,mi smo pravili bombe od papira i napunimo ih spagetama pa kroz prozor na prolaznike i auta....
Preko puta nas u zgradu gledale nas neke dvije babe cija smo kola unakazili,pa su dosle do naseg stana,ispricali nasim roditeljima svasta i nas troje posle morali da idemo da cistimo njena kola....
Eh da vec pomenuh strinu... nju se kroz maglu sjecam.... umrla je kad sam imala 6 godina....
I to mi je jedna uspomena,kad je njen sin,moj gore pomenuti brat doso kod nas qci sav uplakan....![]()
Jeste,razumem da utice na nekog ko je stariji pa vec ima pojma o smrti,zivotu i prolaznosti,ali mene to fascinira kod male dece,koja jos ne znaju skoro nista o tome.newerna_beba:smrt kod svih ljudi bez obzira na starost ostavlja najjaci utisak....
- Jednom su me roditelji poslali po hleba, imao sam 5-6 godina. Uvek sam voleo da nahranim gladne pse, machke i vrapce. Uzmem ceo hleba, izmrvim ga za vrapce a sredinu za machke i pse... Kada se vratim kutji, pitashe me roditelji gde mi je hleba, ja kazhem: "Napale me machke i odzeparile mi hleba i kusur." - Dobio sam grdnju, nishta vishe. - Od kusura sam kupio Vesela jajca - chkoladice i prejeo se.

pa naravnonewerna_beba:smrt kod svih ljudi bez obzira na starost ostavlja najjaci utisak....

Nije mi se to desavalo,ali to me podseti kada smo ja i seka bile male,nosile smo one vrecice...ne znam da li znate sta je to,kao pidzama,samo sto nema prostor za nogice,bukvalno ko vreca (: Da ne mozemo da ludujemo hehehe....mrzele smo da ih nosimo i uvek smo jedna drugoj odvezivale rajfeslus (:micika_015:Ja se secam kada sam bila u krevetcu...Mozda nekome zvuci nemoguce ali ja se stvarno secam!Nikada necu zaboraviti kako me mama pokriva jorganom i toliko me je uvila u njega da nisam mogla da se pomeram,bila sam skor bespomocna...Zbog toga mi je to toliko ostalo u secanju...Da li se nekome mozda desilo slichno?