Najradije potrošim novac na...

Žalim samo što moram državi da dajem doprinse jer niti koristim zdravstvene usluge niti računam na penziju iz fonda kada dođe vreme. Takođe žalim pare za registraciji i servis auta, iz nekog razloga to odlažem uvek do poslednjeg trenutka.
A nije mi žao da potrošim na sebe i bližnje, bilo da su u pitanju daleka putovanja u delove sveta koje volim, da kupim nešto za kuću, da sednem u bilo koju kafanu ili restoran i da se ne ustručavam dok naručujem, bilo da sestričini kupim šta joj srce ište(barem još dok je malo pa joj želje ne porastu). U principu ne žalim za parama koje trošim na svoje zadovoljstvo, bilo ono sitno ili krupno.

Ako izuzmem izlaske i druzenja (blaza rec za alkoholisanje :p) koja sam inace u poslednjih nekoliko meseci ponovo redukovao zbog obaveza, , generalno na sve sto se tice tehnike/digitalne ili racunarskih periferija ( u poslednje vreme mi posebno privlace paznju Arduino senzorne komponente najvise zbog akvaristike kojom sam relativno skoro poceo da se bavim, smiruje me pa imam zelju da napravim nesto jedinstveno, lagano mozda za god. dana ) kao i teleskopska optika u koju tek nameravam da se upustim pa mi je najveca zelja da konacno kupim pristojan refraktor ili bar neki Dobsonov reflektor sa objektivom od bar 200-250mm. Mahom sve sto mi se cini da je kreativno.

Sto se tice garderobe to su mahom aksesoari najvise rucni satovi oni su mi eto fetish, sto opet ne znaci da se oblacim kao drvoseca :p

Back