Najpopularniji Tadić, raste rejting LDP

inace cedomir jovanovic kao lider ima 3% podrske... jasno je da se biraci identifikuju LDP i cedomira... odakle tolika razlika u podrsci cedomiru kao lideru i LDPu kao stranci?

vec sam pokushao jednom radikalu da objasnim da mozak "patriJote" i demokrate ne funkcionishe isto... 8)
al ne vredi

on tvrdi da se maja otcepljuje da bi usla u parlament i donela nove glasove radikalima ;)

ne vredi... 8)

Ropero, Bogdanovic je POBEDIO Vucica i od Beograda napravio evropsku metropolu.Ne smem ni da pomislim na sta bi moj grad licoo da je pobedio Vucic-seljacina; u stvari, znam, napravio bi od Beograda istu kasabu kao i od centra Zemuna.Ili bi i drugim nesrecnicima prodavao jeftine placeve na poplavnom zemljistu, kao Sheki u munzeu, **** ga onaj ko mu Munze pokaza..Ako nista drugo, Seselj treba da robija samo zbog toga.Bolje u Hagu nego ovde, jos i da ga hranim.

retardu ovde pricamo o namestenim anketama .

pre glasanja za drugi krug izbora za gradonacelnika beograda cesid i druge placenicko-izdajnicke NVO su javljale da prema anketama bogdanovic tuce vucica za 20% . kad ono bogdanovic pobedi za 0.95% glasova vise. Omanuli su samo za 19% . Nista strasno.

naravno da treba.

kako objasnjavas rast popularnoti LDP od 4%?

Koji su to biraci koji ranije nisu bili LDP simpatizeri a sada su to postali?

Oni koji su postali simpatizeri LDP.Oni koji ce glasati za njih sad, kad su usli u parlament.

retardu ovde pricamo o namestenim anketama .

pre glasanja za drugi krug izbora za gradonacelnika beograda cesid i druge placenicko-izdajnicke NVO su javljale da prema anketama bogdanovic tuce vucica za 20% . kad ono bogdanovic pobedi za 0.95% glasova vise. Omanuli su samo za 19% . Nista strasno.

Ovo pitanje sam ti vec objasnio: Bogdanovic je POBEDIO i napravio evropsku metropolu od Beograda.Kraj price.

Ovo pitanje sam ti vec objasnio: Bogdanovic je POBEDIO i napravio evropsku metropolu od Beograda.Kraj price.

da... ne sporim neka dostignuca ali:

1) da li metropola poput BGD mora svake godine da asfaltira iznova bulevar mihajla pupina losim alsfaltom koji nakon 3 meseca dobija kolotrage duboke 20cm?

2) da li metropola ppoput BGD mora da plati preko 800 miliona RSD za rekonstrukciju nesto vise od 1km NEmanjine [please note da je 1 km punog profila autoputa (citaj 28 metera sirine najkvalitetnijeg asfalta) kroz grdelicku klisuru kosta 10 mil EUR]?

i tako.... imao bih jos par pitanja koja se odnose na BGD kao mentropolu made by Nenad Bogdanovic

Evo ih

Prilozi

• MAJA.jpg
    MAJA.jpg
    22,5 KB · Pregleda: 2
sta "evo ih"?

gde si iz mog pitanja videla da sam radikal?

da li se bulevarf mihajla pupina asfaltira svake godine? DA
da li se stavlja los asfalt koji pravi duboke kolotrage? DA

moje pitanje je : ZASTO?

kako zasto. pa lepo da bi demokrate marnule proviziju svake godine i strpale je u sopstvene dzepove. stvari su jasne i ne vidi ih samo onaj ko nece.

da... ne sporim neka dostignuca ali:

1) da li metropola poput BGD mora svake godine da asfaltira iznova bulevar mihajla pupina losim alsfaltom koji nakon 3 meseca dobija kolotrage duboke 20cm?

2) da li metropola ppoput BGD mora da plati preko 800 miliona RSD za rekonstrukciju nesto vise od 1km NEmanjine [please note da je 1 km punog profila autoputa (citaj 28 metera sirine najkvalitetnijeg asfalta) kroz grdelicku klisuru kosta 10 mil EUR]?

i tako.... imao bih jos par pitanja koja se odnose na BGD kao mentropolu made by Nenad Bogdanovic

800 miliona RSD je 11 miliona eura. kao sto si vec rekao 1 km autoputa sa 6 traka ( 4 auto i 2 zaustavne) kosta od 3 miliona do 10 miliona kroz najtezi teren kosta . Sto znaci da kroz nemanjinu nije mogao kostati vise od 4-5 . Znaci placeno je 4-5 miliona rekonstrukcija nemanjine a ostatak su demokrate strpale u svoje dzepove.

To mozes da vidis i sam ako si kao ja ziveo pre blizu sedista DS-a u Krunskoj. Samo pogledas vozni park demokrata i sve ti je jasno. NIKO ne vozi jeftiniji auto od 20.000 eura.

Imao bih i ja pitanje na kasabu Zemun made by SRS:

1.Zasto sve investicije idu na periferiju Zemuna?
2.Zasto se ne obezbedi novo zemljiste ljudima kojima je prodato poplavno zemljiste koje unsitava kuce i dovodi u opasnost ljudske zivote?
3.Zasto se u centru Zemuna dozvoljava nelegalna prodaja prehrambenih proizvoda sumnjivog kvaliteta?
4.Zasto SRS vlast u Zemunu za 8 godina nije mogla da asfaltira Glavnu ulicu, vec je to morao da ucini Grad?
5.zasto su sporedne ulice u Zemunu u mraku, kao i Gardos?
6.Odakle ti ideja da se bul.Mihajla Pupina asfaltira svake godine?Naime, prolazim i setam tom ulicom svaki dan, pa znam.I nisam primetio da je asfalt nekvalitetan.

7.cenio bih izvor po kojem je rekonstrukcija Nemanjine ulice kostala 800 miliona RSD, ali ne radikalski?

ne mogu ja da ti odgovaram mesto de sistija. on ucestvuje u gradskoj vlasti pa ima informacije da je renoviranje nemanjine placeno 800 miliona RSD

to je najobicnija pljacka budzeta.

ja znam da su recimo oni vozici za turisticko razgledanje beograda placeni 10 puta skuplje od njihove realne cene.

tako se pljacka grad beograd i srbija generalno. uglavnom preko naduvanih faktura.

ne mogu ja da ti odgovaram mesto de sistija. on ucestvuje u gradskoj vlasti pa ima informacije da je renoviranje nemanjine placeno 800 miliona RSD

to je najobicnija pljacka budzeta.

ja znam da su recimo oni vozici za turisticko razgledanje beograda placeni 10 puta skuplje od njihove realne cene.

tako se pljacka grad beograd i srbija generalno. uglavnom preko naduvanih faktura.

Ajde reci cije su tvoje informacije,vidim da prosipas gluposti svetske razmer na forumu?

Koliko ja vidim LDP-ovci su novi Slobisti.Prošlo je 7 godina,ali svest ljudi se nije promenila,ovce traže svog vođu,ovog puta Sloba je Čeda.Neprijatelj na sreću nije NATO,nego kriminal,korupcija,devijantne pojave u društvu i lično bogaćenje...sve što novi Slobica propagira.Metode iste-komunističke,sektaški pristup svesti pristalica i masovna hipnoza i ispiranje mozga!:D

Back