Najpopularniji/a decko/devojka u razredu.

Imam li sanse kod nje/njega?

• Nemam sanse

glasova: 9 17,3%
  • Imam neke sanse

glasova: 13 25,0%
  • Imam realne sanse

glasova: 16 30,8%
  • Imam veoma mnogo sanse

glasova: 14 26,9%

• Ukupno glasova
    52
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zapravo,pogrijeshila.
Kod mene se svi vataMO. ((((:

Kako necje mocji,novo meso je uvijek dobrodoshlo.

Moj razred od 26 cura i 2 momka je leglo bludi i napaljenica.
Momci i nisu tako (jedan je flegma,drugi je gay) ali zato,mi,cure....
Eto,ja imam 3 ribe u odjeljenju i one imaju mene ((((: . :lol:

uf nije lose, kod meen ima 25 riba, petoro nas muskih (1 gey, 2 smotana samo ja i jos 1 moj drug smo nesto :D, kad budemo isli na maturu nas dvoje ima da budemo ko seici ili pimpovi ima da imamo najmanje po 10 pratilja :D)

Ja važim za najveću ludaču u odeljenju...zato što znam kako da ih zasmejavam i zato što imam petlju za sve, ali baš sve!!!! i zato što imam zanimljive ideje, za sve...i ebeno sam neozbiljna, nema šanse da nekog savetujem, tešim, plačem s nekim, delim patnju i tako to...ja umirem od smeha uvek...jednom je ortakinja iz odeljenja pala u nesvest a ja od smeha nisam mogla da kažem šta joj se desilo...smeh ne mogu, ali ne mogu da kontrolišem :D :D :D eto ti lude katy...šta ćeš, mora neko i to biti...a najpopularnija "riba" je Kristina...nju svi jure, ona je manekenka (i ja bih bila da imam visinu...sada sam prelepi, najlepši i najpametniji patuljak ;) od 160m ) i svi fegeti je jure...ali, ona je pametna na mene i odbija sve retarde....;)

Ja važim za najveću ludaču u odeljenju...zato što znam kako da ih zasmejavam i zato što imam petlju za sve, ali baš sve!!!! i zato što imam zanimljive ideje, za sve...i ebeno sam neozbiljna, nema šanse da nekog savetujem, tešim, plačem s nekim, delim patnju i tako to...ja umirem od smeha uvek...jednom je ortakinja iz odeljenja pala u nesvest a ja od smeha nisam mogla da kažem šta joj se desilo...smeh ne mogu, ali ne mogu da kontrolišem :D :D :D eto ti lude katy...šta ćeš, mora neko i to biti...a najpopularnija "riba" je Kristina...nju svi jure, ona je manekenka (i ja bih bila da imam visinu...sada sam prelepi, najlepši i najpametniji patuljak ;) od 160m ) i svi fegeti je jure...ali, ona je pametna na mene i odbija sve retarde....;)

tebe da pretvore u muskarca i da budes u mogucnosti da savetujes, tesis i delis patnju i eto mene :D da i da malo budes visa jedna 25cm :D

Me go in gimnazija
We all shtreberi
We no have mnogo popularni in razred
we have couple of sponzorushas
Kako prvo kaze se I a ne ME i kao drugo kaze se DON'T a ne NO. Bas sam pametna, zar ne?:D:D:D

pa kad sve vec pravish pametna,onda je ispravi skroz....
onda ide i'm going to,we are all,we don't have mnogo popularni in the,we have a couple.....
:roll:
cc,shta turbo folk chini od ove dece....xD

aj sad hocete da kazete da kod vas nema glavnih u razredu??? ajde priznajte pa shta ako niste VI BASH TI!!!!
Evo npr. ja kad sam ishla u osnovnu uvek sam bila jedna od glavnih (ne samo u mom razredu), ali su umele te iste "drugarice" da se urote zestoko protiv mene i ceo 6 razred su me odbacivale, jer smo nas dve iz tog drushtva ishle na izbor za miss male princeze Novog Sada, i onda ove stale na njenu stranu a na moju ove iz drugog razreda....mislim meni je to sve jaaaaako smeshno sada, al' shta fali da vi priznate???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back