Najopasnija situacija u kojoj ste bili je...

veverica321

Obećava
Poruka
63
Ratna zona davne devedeset i neke...prelazak preko nicije zemlje i copor besnih pasa ispred mene...Samo mi je bilo u glavi da ne smem da bezim ...nastavila napred .sagla glavu i psovala...copor stao.samo dva najveca.predvodnici nastavili prema meni..Psovala jos jace.odustali i oni.Rasprsili se i oslobodili mi put...Secate li se vi neke opasne situacije i kako ste se izvukli

Nekoliko, prva je kad sam bila prvi osnovne i kad me je copor pasa okruzio. Sledila sam se od straha i samo sam stajala i gledala u jednog od njih. Dok lokalni taksista nije bacio nesto na njih pa su se razbezali.

Druga situacija je kad kad sam isla mini busem do Novog Sada i vozac je krenuo u krivini da pretice kamion a u tom trenutku je kamion iz suprotnog pravca naisao i zakocili su na vreme tako da su na pedalj bili udaljeni jedan od drugog. Naravno izgubio je vozacku posle toga...

Treca je kad su me tri coveka napala a uspela sam da se odbranim. Htela sam da zastitim malo dete koje na terenu nije htelo da im da loptu a bilo je samo u parku, divne roditelje ima :roll:
I da, ne znam kako sam se izvukla ali otisli su sa povredama. Mislim da mi je adrenalin proradio i samo sam gledala da zastitim dete. Ono daj boze da je krenulo u prvi razred. Strasno.

- навијачко дивљање колима или губитак контроле над возилом мало поред мене као пешака
- нечији други налет колима и нагло кочење
- разни чопори паса
- лекарски прегледи
- небројени број дана на послу
- хватање на делу неког друштва корисника марихуане од стране полиције где су они из неког непознатог разлога хтели да наместе да сам и ја с њима иако сам био у пролазу и скроз су непознати
- родитељске критике
- могућност бескућништва
- уопштено моје рођење у људском друштву и живот

Dve situacije:
- kad smo skontali 1999. da nam je F16, dok je bio u odlaznoj putanji, detektovao radar i videli odraz na radaru kako se okrece nazad. Tad sam najbrze trcao u zivotu 😁

- 2001. kada me je ponela struja kod Petrovca na moru, krenula da me nosi dalje od obale - mislio sam da nema sanse da se izvucem, da je to-to. Al sam se izvukao. Tad sam najbrze plivao u zivotu 😁

U djetinjstvu...davila sam se u moru,izvukli su me.
U ratu,kad smo se vozili u autu preko brisanog prostora,na nisanu snajpera.
99-e prelaz preko Dunava u Novom Sadu u prepunom camcu.
U kuci-pad u kupatilu,samo su milimetri falili da slomim vrat.
Prva tri slucaja nisam bila svjesna opasnosti situacije.U cetvrtoj je moj mozak radio brzinom svjetlosti,potpuno svjesna kako cu pasti i udariti glavom,a nista ne mogu uciniti.
Da,sad se sjetih jos jedne situacije iz studentskog doba,kad smo stajali nas par drugarica na trotoaru,i mene jedna od njih povuce u stranu,jer je vidjela da kamion da prikolicom u punoj brzini ide na nas,posto je bila krivina i nije mogao smotati,a ja sam bila okrenuta ledjima i nisam vidjela.
I jos mnogo situacija,gdje nisam bila svjesna opasnosti,ali se dobro zavrsilo,srecom.
Vecina izlazaka u grad u mojoj mladosti,okolo pijani,naoruzani ljudi,malo malo neko negdje baci bombu,suzavac itd.Jednom nam je iza ledja isao pijani lik sa automatskom puskom i nesto dobacivao.Sjecam se da smo ga se nekako razgovorom jedva rijesili.
Ali kad si mlad,zaista u glavi nisi svjestan realne opasnosti.Samo te neka visa sila sacuva.
Da,zaboravila sam i situaciju kad me umalo pregazio covjek koji je isao autom u rikverc,na potezu gdje idu samo pjesaci i gdje ne ocekujes uopste auto.Ja sam samo osjetila nesto me kao gura i nekim krajickom oka vudim auto ide na mene i u djelicu stotinke,vise nesvjesno nego svjesno,izujem cipelu,i on predje autom preko moje cipele,a presao bi preko noge da nisam izula.Meni ni danas dan nije bilo jasno kako sam ja to uspjela uciniti,jer to su bukvalno sekunde bile u pitanju.Sjecam se da mi je iz obliznje prodavnice zena donijela casu vode i da je vidjela cio dogadjaj i isto se cudila da sam uspjela izbjeci.
Zaista nas u nekim momentima cuva neka visa sila.Mnogih opasnosti covjek postane svjestan tek kad prodju.

Sad kad smo išli na odmor
Izbjegla sam lančani sudar stim sto sam uspjela da zakocim

Sve se odigralo vrlo brzo muž i ja smo to timski odradili

Kako je padala jaka kiša osjetim da auto pleše i kontam polako ću kociti da smanjim brzinu da me ne odbaci, vidim da nešto leti na autoputu i pitam muža “šta je ovo” on vrisnu vuci desno vuci desno unfal

Vristim ja ne mogu desno ne vidim ja kocim
Vrišti Nećeš uspjeti udariti ćeš
Neću i ja na kočnicu i tik pred se zaustavim

Gledam i ne vjerujem

Uglavnom je BMW vozač izgubio kontrolu nad vozilom 5 auta su bili ukljuceni u taj udes , sreća je bila sto niko nije mogao da gasa i svi su izasli iz svojih auta

3 dana poslije toga kazuje “dobro je da si ti vozila nisam siguran da li bi tako dobro prošli da sam ja vozio”

kazujem da nisi ti bio ja bi udarila jer stvarno do tvog vriska nisam skuzila šta se dešava

Hvala Bogu 🌸 Ružno vrijeme i ne vidiš prst pred okom i za čas se desi sto ne treba

Mrtav pijan odigrao ruski rulet sa magnumom, jedan metak u burencetu

Germany Cry GIF by Marc Ruehl

napad pasa par puta, trauma života i dan danas iako ih volim, strah je jaci od mene.

Prosle godine u kanjonu Morace u Platijama gdje svi znaju ko je ikad prosao kakav je to put.... idemo prvi kolona iza nas,noć, izlazi iz krivine šleper i auto ga pretiče u ide direktno u nas ja vrištim dečku da stane da uradi nešto, ali on me ne konstatuje ja vristim UBI NAS ****** KOCI i nekako u milisekundi uspijeva da odreaguje i da uletimo u kanal i izbjegnemo čeoni gdje bi vjerovatno svi završili u provaliji. Od tada me baš strah saobraćaja al jbg ipak nemamo previše uticaja na to.

I utapanje u moru par puta 😂

Back