J jelen.co Veoma poznat Poruka 14.499 12.06.2025. u 16:12 - Koliku ste najveću patku videle u životu? #76 Paula: Velike, nisam imala lenjir da ih merim, zato samo odokativno. Neke su tanke i dugacke, neke deblje i krace, a neke deblje i dugacke. Kliknite za proširenje... Koje su tebi najlepše?
Paula: Velike, nisam imala lenjir da ih merim, zato samo odokativno. Neke su tanke i dugacke, neke deblje i krace, a neke deblje i dugacke. Kliknite za proširenje... Koje su tebi najlepše?
Бран Мутимировић Domaćin Poruka 3.786 12.06.2025. u 16:24 - Koliku ste najveću patku videle u životu? #77 mario80: Ja imam ogromnu patku svako jutro se rvem sa njom nekada je toliko agresivna da moram pikslom da je udaram kako bi se smirila! Kliknite za proširenje... A bre, kako to tretirate svoje voljene, čisto zlostavljanje. Ja svoju patku volim najviše na svetu, čuvam je i mazim je i pazim je i zovem je Đole.
mario80: Ja imam ogromnu patku svako jutro se rvem sa njom nekada je toliko agresivna da moram pikslom da je udaram kako bi se smirila! Kliknite za proširenje... A bre, kako to tretirate svoje voljene, čisto zlostavljanje. Ja svoju patku volim najviše na svetu, čuvam je i mazim je i pazim je i zovem je Đole.
spavach Poznat Poruka 8.942 12.06.2025. u 19:11 - Koliku ste najveću patku videle u životu? #78 jelen.co: Spavaš na času… Pričamo o Pekinškoj patki. Kliknite za proširenje... jedna sjajna rok grupa novosadska..
jelen.co: Spavaš na času… Pričamo o Pekinškoj patki. Kliknite za proširenje... jedna sjajna rok grupa novosadska..
M Mićo123 Početnik Poruka 1 13.06.2025. u 04:02 - Koliku ste najveću patku videle u životu? #79 Paula: Velike, nisam imala lenjir da ih merim, zato samo odokativno. Neke su tanke i dugacke, neke deblje i krace, a neke deblje i dugacke. Kliknite za proširenje... Koliko je to otp u cm ?
Paula: Velike, nisam imala lenjir da ih merim, zato samo odokativno. Neke su tanke i dugacke, neke deblje i krace, a neke deblje i dugacke. Kliknite za proširenje... Koliko je to otp u cm ?
Paula black cat VIP Poruka 40.464 13.06.2025. u 06:40 - Koliku ste najveću patku videle u životu? #80 Mićo123: Koliko je to otp u cm ? Kliknite za proširenje... Ispod 15 nije
J jelen.co Veoma poznat Poruka 14.499 13.06.2025. u 08:17 - Koliku ste najveću patku videle u životu? #81 Kako se zove doktor za patke?
2ličan Ističe se Poruka 2.774 21.06.2025. u 21:14 - Koliku ste najveću patku videle u životu? #82 jelen.co: Kako se zove doktor za patke? Kliknite za proširenje... Dr.Pačić
lapsi Poznat Poruka 8.312 21.06.2025. u 21:15 - Koliku ste najveću patku videle u životu? #83 2ličan: Dr.Pačić Kliknite za proširenje... Drpač