Najomrazenija grupa,pevac,pevacica,...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene Van Gogh strasno nervira,a i Djule,pre savega.

Mislim,sad ih svi zivi slusaju, i uvoj nasoj turbo-folk stvarnosti vaze za rok bend,a otkad to nisu...

MTV nagrada-otkad je to merilo kvaliteta?

Vala baš, komercijala čini svoje. Šta god se dešava u javnosti - eto ti Van Gogha. Dobar dan - Van Gogh. Mislim da postoje bendovi koji su dobri kao oni (ako ne i bolji), a uopšte nisu eksponirani. I samim tim su nepoznati široj javnosti.

Ne mogu da smislim samo ljude koji su nazivani muzičarima a u stvari ne znaju šta je muzika...kao ni one priučene "muzičare" koji "muziku" koriste da bi se reklamirali, bili vidjeni na crvenom tepihu i naslovicama novina...Znači, padne mi mrak na oči kad gledam leve tipove poput: Rihanne, Chris Browna, Justina, Avril, što dobijaju svakakva priznanja i čak osvajaju Grammyje :roll:
A ove sa Balkanike tek...to je komedija :D pogotovo oni bugarski turbofolkeri, sa sve dubokoumnim tekstovima i plejbek nastupima :lol:
Inače, prave muzičare sve poštujem, i one koje ne slušam, naravno...

Jedna stvar je sto oni zele da budu EKV,a druga sto EKV -u nisu ni do kolena.

Jedini pravi naslednik EKV-a je Block Out.

Eto,Milan stvorio Djuleta,a ovaj sta radi sada...:roll:

Zato se Milan sad u grobu prevrce....:neutral:

A jedina prava grupa koja tekstovima i muzikom može u isti koš najboljih srpskih rock bendova sada sa Block Out-om su Bjesovi...

tekstovi su kratki, ali nevjerovatni...

A ove sa Balkanike tek...to je komedija :D pogotovo oni bugarski turbofolkeri, sa sve dubokoumnim tekstovima i plejbek nastupima :lol:

Bio kod jednog drugara i on gleda neku Balkanika TV na kablovskoj. Naravno, minići i slične stvar, svi znamo o čemu je reč. Neka mešavina twin-turbofolka. Ja zinem i pitam: "jes ti normalan što slušaš ovakvu muziku?!?!". On nonšalantno stisnu dugme "mute" na daljinskom i reče: "ne, samo gledam". :mrgreen:

:lol:

W_Munch.jpg

:D

Ja nemam ,srecom,taj kanal.

al zato Pink-vredi za 10 tak'ih,imam,i to odlicna slika...:roll::neutral:

jes, jes...pink je najsličniji Balkanici ;)
samo šo se na Balkanici 24h puštaju folkeri...imaš sve po redu: Srpsi turbofolk, bugarski, albanski..sve zemlje balkana...pa reklame, da te obaveste koji su hitovi novi....sve sam upućena :p moja naj drugarica nažalost sluša tu muziku, pa se kod nje samo ovaj kanal nalazi u opticaju :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back