Najomrazenija grupa,pevac,pevacica,...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iju.
Nirvana?
Queen...?
Marilyn :sad2:?

:D
Silly bastard!

Um...
Svi fencerski bandovi.
Green Day... Iron Maiden *goora prst u grlo*
Sepooljtoora. Nasla sam majicu. Zamisli ima ovde majica Sepooljtoore. A nije losa :P
Ima & Cannibal Corpse [?] ima... ima... ima &, lele, Jimi Borgir.
A nije ni ona losa xO

Anyway... um...
I said enough.

Ne mrzim nikoga, ali ima tu nekih par muzicara/benda koji me smorise svojom muzikom. Ali ne krivim njih, vec mi dodje nekako krivo cinjenica da je novac pokretac svega i tako najgledanije televizije i najslusanije radio stanice budu one koje gledaju da 'prate trend' iz komercijalnog interesa.

svi novi balavi metalci koje popaljeni klinci slusaju u paketu.popali te drugar onda teras istu frizuru visis sa nekim isto takvim drustvom obavezno imam majice svih tih bendova.od te muzike nista ne kapiras,pljujes po svima iako nemas veze sa zivotom (bas kao i svoji novi idoli).deca prihvataju svoje 'muzicke' idole kao nosioce stila i shvatanja.i na svako pitanje odgovor je iskazujem revolt.muzicari bi trebalo da prave svoju muziku kao nacin da se izraze i jednostavno stvaraju neki zvuk koji proistice iz njih..ne da se trude da budu drugaciji.uvek moze da se napravi nesto drugacije.ovi momci se trude da bude sto izopacenije da bi bilo drugacije i originalno.onaj ko ima potrebu da bude nesto novo sebi i drugima a jos ne zna da se to ne postize na silu on prigrli lako ovakvu muziku koja da bi bila jos vise prihvacena ispred ne pored sebe gura i odredjeni izopaceni stil koji automatski postaje stil onoga koji to prihvati.oni prodaju svoju pojavu koja ako bude servirana izgubljenima postaje neka subkultura. kazem-cast izuzecima koji vide i osecaju nesto u tome i prepoznaju se u toj muzici ali samo i iskljucivo u muzici ,ni u cemu drugom sto uz to ide.naveo bih grupe ali znam da ima puno onih koji ih vole a ispitivanjem koje sam vrsio utvrdio sam da skoro svi koji su ljubitelji tih grupa prihvataju i njihov stil i stav.u nedostatku svog verovatno.
MOLIM PROCITAJTE

Poslednja izmena:
STA BRE QUEEN _OBRAZLOZI!!!!!
Nepodnošljiv mi je taj 'gay trans' imidž, kao i velika iskomercijalizovanost i blaga precenjenost...
Da dodam još da mi se gadi većina alternativhih rokera (umišljeni fensi kreteni koji kao sviraju neki umišljeni gay rock, pljuju po pravim rokerima kojima nisu ni do kolena, svojom gay muzikom neverovatno doprineli propadanju rocka početkom 90-ih, naravno da se mnogima smučila rock muzika zbog tih pedera - U2, Nirvana, RHCP, R.E.M. i sl.), kao i odvratni feminizirani gay gotičari (i gadne gotičarke)...

ovoliku kolicinu subjektivnosti, bezrazloznosti i hirovitosti nisam video skoro na jednom mestu :P

uzasno mi je i da pomislim da neko nekog ili nesto mrzi, a narocito izrazavanje mrznje u odnosu na neke ljude samo zbog toga sto ne pripadaju ''pravom'' muzickom pravcu....

a druga je velika glupost napisati ''mrzim'' pa jos ''sve od folka, sve od ovoga ili onoga''

malo manje napaljenosti, a vise ucenja i muzickog obrazovanja

inace , bez toga, mnogi zvuce kao ortodoksne neznalice (da ne iskoristim grublji termin)

Iju.
Nirvana?
Queen...?
Marilyn :sad2:?

:D
Silly bastard!

Um...
Svi fencerski bandovi.
Green Day... Iron Maiden *goora prst u grlo*
Sepooljtoora. Nasla sam majicu. Zamisli ima ovde majica Sepooljtoore. A nije losa :P
Ima & Cannibal Corpse [?] ima... ima... ima &, lele, Jimi Borgir.
A nije ni ona losa xO

Anyway... um...
I said enough.

Ne diraj mi Maiden :evil: lol zezam se, imas pravo na svoje misljenje...al sto su oni fenserski band???

P.S. meni su extra jedan od najboljih bendova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back