Najomrazenija grupa,pevac,pevacica,...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja recimo,ranije nisam podnosila Disciplinu Kicme.

Verovatno zato sto je jako drugacija ,po svemu,od meni omiljene grupe (EKV),iako su obe nastale iz jednog benda.

Stvarno je nisam podnosila.

Danas mislim da i Disciplina ima svoje kvalitete.
Samo zavisi sta tebi lezi...

A za angelu-Mladost ne opravdava besvest! ;)

jel me mrzite samo zato sto mislim da je azre bezveze?:hahaha: nisam bas najomiljenija na muziKi

to K ja namerno stavljeno,i namerrno povecano

a sad......dakle ja te ne mrzim,samo ne razumem kako mozesh da kazesh da su Azra i Dugme sranje(za drugo potpisujem),ako ne znash ni 2pesme...........!!!!!????????i stavljash ih u "isti kosh",a da te to i malo zanima,znala bi da se Stulic i Bregovic bash i ne gotive..........ako vec ne vidish(ocigledniu)razliku,imaj poshtovanja prema njima!

i dalje:dontunderstand::confused::dontunderstand:

to K ja namerno stavljeno,i namerrno povecano

a sad......dakle ja te ne mrzim,samo ne razumem kako mozesh da kazesh da su Azra i Dugme sranje(za drugo potpisujem),ako ne znash ni 2pesme...........!!!!!????????i stavljash ih u "isti kosh",a da te to i malo zanima,znala bi da se Stulic i Bregovic bash i ne gotive..........ako vec ne vidish(ocigledniu)razliku,imaj poshtovanja prema njima!

i dalje:dontunderstand::confused::dontunderstand:

dobro znam dve, ali uglavnom nisam rekla da mrzim tebe ili bilo koga ko to slusa nego tu grupu. jer sad razumes?

Da zaobidjem Grand i City records gde nema nikog ko zna da peva, svira i sl. i vredi kao umetnik... Postoje mnogi koje ne volim da slusam, ali ih ne mrzim, npr. rep kao muzicki pravac ne podnosim. No, oni koje ne volim sa nekim bitnijim razlogom su:
Eminem i dr. reperi koji u spotovima propagiraju drogu, golotinju i to kako su puni para;
Avril Lavigne - za sta se zalagala ranije, a sad je ono sto je najvise mrzela;
Britney S., PCD i ostale, prepoznacete koje jadnice sto se skidaju gole da bi prodale CD-ove;
Nirvana - mrze oni mene, mrzim i ja njih;
GNR - zbog toga sto su ispali onako fuj onda kad su svirali sa Metallicom;
Madona - zato sto bogohuli...
Ako se setim jos nekog, 'cu da napisem kasnije.

Ma, sigurno ima jos neko...:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back