najneprijatnije ( može i najsmešnije) situacije u seksu!?

Cek malo samar u fazonu sta to radis? ajde prekini ili samar u fazonu ajde sad nastavi gde si stao?
...питао сам је после па зашто си ми ударила шамар(то је више био шамарчић)а она каже не сећам се...
..претпостављам да је била у екстази(била ја на мени)па јој је то вероватно неки несвесни фетиш..

A koji je to fino manipulativan nacin i sta ako ne moze bolje?
uvek moze bolje tj utvrdis sta je lozi i utvrdis kako njen ego funkcionise...izvuces njene najdublje perverzije i zadovoljis je i onda usput kad je srecna provuces i svoje...sve to na fin i nimalo obavezan nacin vec predstavis kao igru zadovojlstvo od kog moze da odustane od bilo kog trenutka...u sv sl ovo ranije sto sam napisala zavisi od tipa zena tj svaki pristup zavisi od njenih emocija ega strahova i zelja..
...добио сам шамар(у сред сехуалног чина) а да нисам знао зашто..:znamiguje:
ma to je bio sex samar...isprobavanje granica mozda,ono ja imam moc sad cu da ga lupim pa ko lutrija da vidim dal ce da mi vrati ono igranje sa opasnoscu
ili ispoljavanje dominacije tj istrazivanje da li joj se svidja..
amateri...:dosadno:

jurnjava do urgentnog centra sa peškirom na vršnjaku,njeno objašnjavanje sestrama šta se desilo,moje molbe tačnije panično cviljenje da rade šta god samo da ga spasu, čovek sa razbijenom krvavom glavom koji ne može da se suzdrži i umire od smeha u fazonu "dobro sam ja prošao"...doktor koji podjebava najstrašnije...z:cry:
ti si sine lud,msm bitno je da radi sad:rotf:sta s ti radio kukuuuu..

Kad je mazis i ona svrsi..
dolazi trenutak kad treba da se odradi glavna radnja..a ona ce!
Ja sam gotova,,:(
:lol:axaxaxaxa
mozda se uplasila od tvog nadolazeceg entuzijazma:lol:
a mozda ti planinarenje ne ide:lol:

pričo sam više puta i ne bi, al eto tema je takva pa ću opet

udenem ga ja analno, izvadim, kad na njemu ljuspice paprike, isprva sam pomislio da mi s ljušti koža pu pu daleko bilo, al kad su krenule košpice paprike bi mi lakše jer sam spoznao da se ne perutam nego da je do njenog ručka

Ili kaka :(
Ja ne smem ni da ga gledam dok stignem do lavaboa,cak ni dok ga perem.
ali jbg dobro je to analno pa se istrpi i to.

vaz dvojica posebno hero ako ne zakacite negu bolset nista niste uradili...brate kondom i kad je u pedu kondom..a ako bas necete onda najavi anal pa nek se ocisti da ne citamo gadne price ovde:bljak:
u sv sl h mogo bi majke mi da posetis dr mr nekog..
a najcrnje mi je zgadio zivot(msm da je delit al da ne lazem nisam sigurna)davno na forumu kad ste slicnu temu popunjavali i rece lik krenuo da joj skidam tange kad ono ko izorani put na njima tj nije se obrisala..znaci fuiuuuuuuj...:bljak:

uvek moze bolje tj utvrdis sta je lozi i utvrdis kako njen ego funkcionise...izvuces njene najdublje perverzije i zadovoljis je i onda usput kad je srecna provuces i svoje...sve to na fin i nimalo obavezan nacin vec predstavis kao igru zadovojlstvo od kog moze da odustane od bilo kog trenutka...u sv sl ovo ranije sto sam napisala zavisi od tipa zena tj svaki pristup zavisi od njenih emocija ega strahova i zelja..

ma to je bio sex samar...isprobavanje granica mozda,ono ja imam moc sad cu da ga lupim pa ko lutrija da vidim dal ce da mi vrati ono igranje sa opasnoscu

vaz dvojica posebno hero ako ne zakacite negu bolset nista niste uradili...brate kondom i kad je u pedu kondom..a ako bas necete onda najavi anal pa nek se ocisti da ne citamo gadne price ovde:bljak:
a najcrnje mi je zgadio zivot(msm da je delit al da ne lazem nisam sigurna)davno na forumu kad ste slicnu temu popunjavali i rece lik krenuo da joj skidam tange kad ono ko izorani put na njima tj nije se obrisala..znaci fuiuuuuuuj...:bljak:

Hvala na savetu.

pričo sam više puta i ne bi, al eto tema je takva pa ću opet

udenem ga ja analno, izvadim, kad na njemu ljuspice paprike, isprva sam pomislio da mi s ljušti koža pu pu daleko bilo, al kad su krenule košpice paprike bi mi lakše jer sam spoznao da se ne perutam nego da je do njenog ručka

Ili kaka :(
Ja ne smem ni da ga gledam dok stignem do lavaboa,cak ni dok ga perem.
ali jbg dobro je to analno pa se istrpi i to.

stvarno ste seljaci. obojica.
za analni sex su potrebne adekvatne pripreme a vi se ponašate ko pećinski ljudi.

stvarno ste seljaci. obojica.
za analni sex su potrebne adekvatne pripreme a vi se ponašate ko pećinski ljudi.
napisah da se ne desava uvek,ali da je analni seks jako lep..:lol:

- - - - - - - - - -

:rotf:

- - - - - - - - - -

da a ako je zguza pa te odozdo zapuhne miris ?
to stalno podseća
:sad2:
To mi se nije desilo..
ali mi se desilo da je polizem polse izvesnog ubacivanja i osetim nesto lepljivo..hmm onako cudan ukus u ustima.
kad zavrsio sve i odem pod tus odnekud u kadi kao u horor filmu;lol:
Jbt ja sve krvav..a tek oko brade:(
Pitam je ti mi nisi rekla..kao jao izvini nesto je neredovna,,izgleda da je od seksanja pocelo ...Nema veze ja sam uvek :ortaci2:
Kad te prodje ponovicemo..Jaooooooooo ljubavi znas..jako mi je nezgodno,ovo mi se nikada nije desilo i ne bih nikada tako nesto uradila stvarno! :lol:

napisah da se ne desava uvek,ali da je analni seks jako lep..:lol:

- - - - - - - - - -

:rotf:

- - - - - - - - - -

To mi se nije desilo..
ali mi se desilo da je polizem polse izvesnog ubacivanja i osetim nesto lepljivo..hmm onako cudan ukus u ustima.
kad zavrsio sve i odem pod tus odnekud u kadi kao u horor filmu;lol:
Jbt ja sve krvav..a tek oko brade:(

Pitam je ti mi nisi rekla..kao jao izvini nesto je neredovna,,izgleda da je od seksanja pocelo ...Nema veze ja sam uvek :ortaci2:
Kad te prodje ponovicemo..Jaooooooooo ljubavi znas..jako mi je nezgodno,ovo mi se nikada nije desilo i ne bih nikada tako nesto uradila stvarno! :lol:

E ovo je bas gadno

Ima veze s fekalijama, ali nije društveno prihvatljivo pa neću da pominjem. Jeste li primetili da su najuštogljeniji pripadnici društva ujedno i najperverzniji u krevetu...

čuj uštogljeni, živim sa jednim....
perverzija je nešto što ne postoji dok se o tome ne progovori na glas. a onda postaje predmet sablažnjavanja jer,
svako voli da se uprlja na svoj način...

Back