najneprijatnije ( može i najsmešnije) situacije u seksu!?

Za muške možda "otkazivanje poslušnosti" vršnjaka je najgora noćna mora! Međutim iz iskustva znam da ima tu još dosta kojekakvih "situacija" kada bi čovek najradije u zemlju propao! Ajde podelite svoje nezgode iz oba "tabora" pa da vidim jesam li nešto propustio!

Ova tema je bila mali milion puta

Uglavnom je vazda neko prdnuo
Ili vriska ime bivših umjesto sadašnjih

:mrgreen:

More lock

Nisam imao nikakve ekstremno blamantne situacije u seksu. Osim naravno onih gde je citav seks blam koliko je jadan.

sto ne prekinu,ili kaza mala de se potrudi:lol:

- - - - - - - - - -

Valjali smo se, i ja sam zavrsio na njoj, nisam skontao da mi je koljeno tako blizu njene khm .. kako sam pokusao da se pomjerim malo prema naprijed, tako sam je odvalio koljenom medju noge ... morao sam kasnije ljubiti da prodje :D

sistem ko te prezivi pricace:lol:

ti nas trolujes :lol:

sasvim verovatno ..XD

- - - - - - - - - -

Ma šta ja da joj pričam, bolje da ćutim. Možda se zainati pa mi ne da više nikad. Tako sam tad mislio.

puna bara zlatnih ribica a ti nabaso na sominu koja jednu zelju ne moz da ispuni:lol: u sv zezo ti nas ne zezo ja sam za to da se uvek kaze na finomanipulativan nacin sta ne valja i kako mozeboljeXD

Za muške možda "otkazivanje poslušnosti" vršnjaka je najgora noćna mora! Međutim iz iskustva znam da ima tu još dosta kojekakvih "situacija" kada bi čovek najradije u zemlju propao! Ajde podelite svoje nezgode iz oba "tabora" pa da vidim jesam li nešto propustio!

amateri...:dosadno:

jurnjava do urgentnog centra sa peškirom na vršnjaku,njeno objašnjavanje sestrama šta se desilo,moje molbe tačnije panično cviljenje da rade šta god samo da ga spasu, čovek sa razbijenom krvavom glavom koji ne može da se suzdrži i umire od smeha u fazonu "dobro sam ja prošao"...doktor koji podjebava najstrašnije...z:cry:

amateri...:dosadno:

jurnjava do urgentnog centra sa peškirom na vršnjaku,njeno objašnjavanje sestrama šta se desilo,moje molbe tačnije panično cviljenje da rade šta god samo da ga spasu, čovek sa razbijenom krvavom glavom koji ne može da se suzdrži i umire od smeha u fazonu "dobro sam ja prošao"...doktor koji podjebava najstrašnije...z:cry:

On se okliznuo ja sam pala...

A ustvari desilo se da si pravio palacinke dok ti je pusila. Pala joj vrela palacinka na glavu...

Back