Najnekompatibilniji znaci koji nikada ne bi trebali da izlaze

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ti iz licnog iskustva kazem da nije zadrzalo odnos.Egzaktna konjukcija.
Ali je ipak bio odnos, sa moguce mnogo teskih aspekata, cim se nije odrzao, jer snagu Svjetla i Ascedenta na sjevernom cvoru moze da ponisti npr kvadrat Saturna i Venere, Saturna i Marsa, Saturna i Mjeseca, kvadrati 2 Merkura itd.

Ako je juzni cvor to i jeste prekid necega sto je zapocelo u " proslom" zivotu", ali ne mora ni tu da bude kraj, nego prepoznavanje poznatih " dusa".

Ali je ipak bio odnos, sa moguce mnogo teskih aspekata, cim se nije odrzao, jer snagu Svjetla i Ascedenta na sjevernom cvoru moze da ponisti npr kvadrat Saturna i Venere, Saturna i Marsa, Saturna i Mjeseca, kvadrati 2 Merkura itd.

Ako je juzni cvor to i jeste prekid necega sto je zapocelo u " proslom" zivotu", ali ne mora ni tu da bude kraj, nego prepoznavanje poznatih " dusa".
Nije juzni,njegov severni je na celom mom stelijumu od 6 planeta.

Pa,ubila sam ga sa planetama.. Uran pravi egzaktan kvadrat na njegov Merkur,Saturn pravi opoziciju na njegovu Veneru a Pluton kvadrat..
Uran kvadrat Merkur moze da da zivopisnu komunikaciju, do duse i izazovnu iz koje se nesto uci, Saturn opozicija Venera moze donijeti da si pokusavala da dominiras nad njim, da ga kontrolises, gusis, ali nije to najtezi aspekt, ima tu nesto jace, ako se odnos nije nastavio.

Uran kvadrat Merkur moze da da zivopisnu komunikaciju, do duse i izazivnu iz koje se nesto uci, Saturn opozicija Venera moze donijeti da si pokusavala da dominiras nad njim, da ga kontrolises, gusis, ali nije tio najtezi aspekt, ima tu nesto jace, ako se odnos nije nastavio.
Pa ima,kukavica je :mrgreen: nego,sta ti mislis o solaru gde se desava Ve i Ma povratak?Ma,Ve,So u sol.7 a severni cvor na natalnom dsc?Solarni lilit i vertex na natalnom severnom cvoru?

Glumica Mila Jovovic i muz joj cini mi se da je reziser ili pojma nemam Paul Anderson, ona Sunce, Neptun Strijelac, Mars, Mjesec Blizanac, on u Ribama Sunce, Saturn, Venera , Merkur, Mjesec, Kiron, u Djevici Mars , Uran , Pluton, reklo bi se nigdje veze odnos, sve sami kvadrati, do duse Merkur joj je u Jarcu, Venera u Skorpiji, i rade skladne aspekte na njegove planete u Ribama, na Saturn i Veneru, ali to je malo u odnosu koliko onih najgrubljih kvadrata imaju, Sunca i Mjeseca, Marsa i Mjeseca, Saturna i Mjeseca, kvadrat 2 Marsa, Kvadrat Plutona i Marsa itd, ali njegov Sjeverni cvor u konjukciji sa njenim Mjesecom u Blizancu, i imaju skladne odnose svjetala sa midpointima ( srednjim tackama Sunca i Mjeseca) partnera, sto su najjaci polozaji u sinastriji, koji brisu sve ove silne kvadrate i neskladne aspekte koji dominiraju u sinastriji.

horoscope-synastry-chart23-700__tranzity.png

Hajd da upadnem sa jednim pitanjem, pa vi nastavite :zkez:
Ako je njegov južni čvor u konjukciji sa mojim marsom i mojim južnim čvorom i njegova venera sa mojim marsom i mojim južnim čvorom.
:eek:
Juzni cvor je vezan za proslost,prosli zivot.. Mislim da su to teske veze,karmicke.. Mada kazu karmicke su tu da nas "pripreme" za nesto stvarno dobro.

Back