Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.893
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan od najjacih aspekta u sinastriji je konjukcija sjevernog cvora sa Suncem ili Mjesecom partnera.Konjukcija sa juznim cvorom su sjecanja iz " proslog" zivota.Konjukcije cvorova su bitne (karma),uglavnom bolne veze..
Ni to ne drzi odnos.Jedan od najjacih aspekta u sinastriji je konjukcija sjevernog cvora sa Suncem ili Mjesecom partnera.Konjukcija sa juznim cvorom su sjecanja iz " proslog" zivota.
Samo to moze da odrzi odnos dugotrajan do kraja zivota bez mnogo skladnih aspekata u sinastriji, provjerio kod jako mnogo parova.Ni to ne drzi odnos.
Ja ti iz licnog iskustva kazem da nije zadrzalo odnos.Egzaktna konjukcija.Samo to moze da odrzi odnos dugotrajan do kraja zivota bez mnogo skladnih aspekata u sinastriji, provjerio kod jako mnogo parova.
Ali je ipak bio odnos, sa moguce mnogo teskih aspekata, cim se nije odrzao, jer snagu Svjetla i Ascedenta na sjevernom cvoru moze da ponisti npr kvadrat Saturna i Venere, Saturna i Marsa, Saturna i Mjeseca, kvadrati 2 Merkura itd.Ja ti iz licnog iskustva kazem da nije zadrzalo odnos.Egzaktna konjukcija.
Uran egzaktno na Veneri,itd.Ali je ipak bio odnos, sa moguce mnogo teskih aspekata, cim se nije odrzao, jer snagu Svetla i Ascedenta na cvoru moze da ponisti npr kvadrat Saturna i Venere, Saturna i Marsa, Saturna i Mjeseca, kvadrati 2 Merkura itd.
To ne mora da bude prekid ako osobe jedno drugoj dozvoljavaju vise slobode, i ako se zadrzi crta individualnosti u vezi.Taj aspekt ne trpi " moranje".Uran egzaktno na Veneri,itd.
Nije juzni,njegov severni je na celom mom stelijumu od 6 planeta.Ali je ipak bio odnos, sa moguce mnogo teskih aspekata, cim se nije odrzao, jer snagu Svjetla i Ascedenta na sjevernom cvoru moze da ponisti npr kvadrat Saturna i Venere, Saturna i Marsa, Saturna i Mjeseca, kvadrati 2 Merkura itd.
Ako je juzni cvor to i jeste prekid necega sto je zapocelo u " proslom" zivotu", ali ne mora ni tu da bude kraj, nego prepoznavanje poznatih " dusa".
Kojih 6 planeta, koliki je orbis , tj udaljenost sjevernog cvora od Sunca?Nije juzni,njegov severni je na celom mom stelijumu od 6 planeta.
njegov cvor je na 13 jarca,moja venera na 10,mars na 11,sunce kazimi merkur na 13,uran i neptun su dalje..Kojih 6 planeta, koliki je orbis , tj udaljenost sjevernog cvora od Sunca?
Hajde mi posalji tu sinastriju na pp.njegov cvor je na 13 jarca,moja venera na 10,mars na 11,sunce kazimi merkur na 13,uran i neptun su dalje..
Pa,ubila sam ga sa planetama.. Uran pravi egzaktan kvadrat na njegov Merkur,Saturn pravi opoziciju na njegovu Veneru a Pluton kvadrat..Hajde mi posalji tu sinastriju na pp.
Uran kvadrat Merkur moze da da zivopisnu komunikaciju, do duse i izazovnu iz koje se nesto uci, Saturn opozicija Venera moze donijeti da si pokusavala da dominiras nad njim, da ga kontrolises, gusis, ali nije to najtezi aspekt, ima tu nesto jace, ako se odnos nije nastavio.Pa,ubila sam ga sa planetama.. Uran pravi egzaktan kvadrat na njegov Merkur,Saturn pravi opoziciju na njegovu Veneru a Pluton kvadrat..
Pa ima,kukavica jeUran kvadrat Merkur moze da da zivopisnu komunikaciju, do duse i izazivnu iz koje se nesto uci, Saturn opozicija Venera moze donijeti da si pokusavala da dominiras nad njim, da ga kontrolises, gusis, ali nije tio najtezi aspekt, ima tu nesto jace, ako se odnos nije nastavio.
Kada neko nece da trpi komandovanje, nije kukavica nego pametanPa ima,kukavica je![]()
ne komandovanje,moj karakterKada neko nece da trpi komandovanje, nije kukavica nego pametan![]()
Juzni cvor je vezan za proslost,prosli zivot.. Mislim da su to teske veze,karmicke.. Mada kazu karmicke su tu da nas "pripreme" za nesto stvarno dobro.Hajd da upadnem sa jednim pitanjem, pa vi nastavite
Ako je njegov južni čvor u konjukciji sa mojim marsom i mojim južnim čvorom i njegova venera sa mojim marsom i mojim južnim čvorom.
![]()
dugo me pripremajuJuzni cvor je vezan za proslost,prosli zivot.. Mislim da su to teske veze,karmicke.. Mada kazu karmicke su tu da nas "pripreme" za nesto stvarno dobro.
i sa mnom se igrajudugo me pripremaju![]()
Mozda ste bili i vanbracni ljubavniciKonjukcija južnog čvora i marsa u osmoj kući na 17-om stepenu
Ubila sam ga u prošlom životu?