Najludje osobe sa kojima ste bili..

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e i moj je krajem jula ali ja sam veci deo dana provela u klimatizovanom vozu i sa slusalicama u usima tako da se ne bunim :lol:
suti dobro je dok ne zaduva kosava :shock: :lol:
ali reci kad u pola leta izadjes uvece,a ono cela noc topla i pogodna za blejanje po parkicima,ulicama i ostalim sumnjivim mestima,po gradu tresti muzika i prosto ne znas gde bi pre... :D

e i moj je krajem jula ali ja sam veci deo dana provela u klimatizovanom vozu i sa slusalicama u usima tako da se ne bunim :lol:
suti dobro je dok ne zaduva kosava :shock: :lol:
ali reci kad u pola leta izadjes uvece,a ono cela noc topla i pogodna za blejanje po parkicima,ulicama i ostalim sumnjivim mestima,po gradu tresti muzika i prosto ne znas gde bi pre... :D
joj ne spominji mi kosavu zgrada mi se nalazi na 200 metara od Dunava,:| a za leto si upravu uglavnom uvece samo i izlazim iz kuce, a najlepse je sto vecernji izlasci znaju da po traju i do sutradan u podne pa i duze :-D

chika_doktor definitivno.
što volim vas što glorifikujete ludilo..
stvarno vam ne želim da na ružan način shvatite koliko grešite
=/
Pa, ja ne zelim da mislim da je Kucka mislila na stvarno ludu osobu, vise sam se orijentisala na luckasto, nesvakidasnje, razlicit od svih mojih ostalih momaka...
Ne mislim da je iko od njih bio lud, jedino drugaciji od vecine, ali to je ok...
Sa kim su ove forumasice bile boze boze... sta reci pa ipak je ovo forum :)
:mrgreen::rumenko:
Ne druzim se sa ludacima...:lol:
hm kako ovo shvaTiTi oo lord..:D
a radi kao vodoinstalater :rotf::rotf::rotf:
joj ne spominji mi kosavu zgrada mi se nalazi na 200 metara od Dunava,:| a za leto si upravu uglavnom uvece samo i izlazim iz kuce, a najlepse je sto vecernji izlasci znaju da po traju i do sutradan u podne pa i duze :-D
....ebga negde se moralo prelomiti :D

To je bio jedan zongler... :) Bio je skroz luckast, nosio pocepane stvari, non-stop negde putovao, stopirao, spavao na nekom drugom mestu, noci provodio zonglirajuci po parkovima, pored Dunava, pravio raznorazne rekvizite od kojechega nadjenog na ulici, a ponasao se kao neki deckic, bio je skroz umiljat... Onda je jednom otisao na duze u Hrvatsku, i nisam ga videla skoro 2 godine... Javio se pre par dana, vratio se... :P

E, sad, ne znam da li sam pogodila temu. :)

stvarno klovn,time se bavio ?? interesting :roll:

moj dechko iz srednje shkole,
bili smo zajedno 2 godine(shkorpija u horoskopi *perverznjak* )
imao je izbushene obe bradavice,cele ushi,nos,usnu,qrc na 2 mesta,i josh mnooogo mindjusha na koje kakvim mestima
najbolja fora je shto je sve sam probushio.
bio je ekscentrik u svakom pogledu,ljudi su ga obozavali.
svaki dan bi me pokupio posle chasova da bi otishli da cirkamo ispred marketa,bio je muzichar.izuzetno inspirativna osoba,sa neopisivo pozitivnom energijom.

dok se jednog dana nije pretvorio u bezlichnu seljachinu.... i to je to the end

imao je izbushene obe bradavice,cele ushi,nos,usnu,qrc na 2 mesta,i josh mnooogo mindjusha na koje kakvim mestima
svaki dan bi me pokupio posle chasova da bi otishli da cirkamo ispred marketa,bio je muzichar.izuzetno inspirativna osoba,sa neopisivo pozitivnom energijom.

:worth:
Svaka chast na mashti.

:hahaha: ehehe prejaka prica.... i kresete se povremeno ?:think:

Back