najludja stvar :)

Pa tako se ruse brakovi..gluvi telefoni i forumasko tracarenje uz kaficu:mrgreen:

Ima i u ovome istine, kolega.

Pre neki dan jedna zenina prijateljica morala citavom svetu preko jednog sajta na netu da saopsti kako se razvodi od muza. Jos sva kao srecna, zeza se ona i to. :roll:

Da se vratim temi...sta sam radio za voljene zene? Spavao na klupi ispred kuce, vozio vise od 1000 km da bi proveo sat-dva sa njom, ozenio se :mrgreen::eek:

Ma cuti. Jos kad sam sledeci dan saznao da sam glavna tema u komsiluku, bilo mi je jasno kakvu opste zabavljujucu scenu sam imao. A mogao sam se kvalitetno i prosuti, s´obzirom u kakvom stanju sam bio.:mrgreen:

:lol: Komšiluk uvek sve zna!

Ja sam se mrtav pijan peo uz merdevine na jedno nisko potkrovlje, otpuzao kroz tri tone prašine, prošao gde je trebalo i odozdo raspomerao crepove da izadjem gore na krov da bi odatle ušao kroz prozor jer je bio otvoren....ali to nije bilo zbog devojke...nego keva zaboravila da mi ostavi ključ na prozor, a ja kao da je ne budim...mogao sam da se rasipam ko zvečka.....ni dan danas mi nije jasno kako sam uspeo da se popnem....neću da pričam šta je bilo kad mi je keva sutradan videla košulju i farmerke na šta liče...:lol:

:lol: Komšiluk uvek sve zna!

Ma dobro, znam da oni znaju sve - i ono sto ne znaju cak. Ali nisam bas morao da im dajem "materijala" za traceve. Ali dobro, sta sad...

Nego, jednom je jedna devojka pristala na moju ideju da odemo na nocno kupanje na Savi. Kad smo stigli, ja sam nju poslao u vodu (ucinila mi se hladna voda), da bih joj nakon sto je izasla i tresla se sva od zime, rekao da ja ipak ne zelim da se kupam. :mrgreen:
I nakon ove svinjarije s´moje strane je ostala dalje sa mnom. E to je ljubav bila. :hahaha:

Ma dobro, znam da oni znaju sve - i ono sto ne znaju cak. Ali nisam bas morao da im dajem "materijala" za traceve. Ali dobro, sta sad...

Nego, jednom je jedna devojka pristala na moju ideju da odemo na nocno kupanje na Savi. Kad smo stigli, ja sam nju poslao u vodu (ucinila mi se hladna voda), da bih joj nakon sto je izasla i tresla se sva od zime, rekao da ja ipak ne zelim da se kupam. :mrgreen:
I nakon ove svinjarije s´moje strane je ostala dalje sa mnom. E to je ljubav bila. :hahaha:

Ahahaha...ali se sigurno durila neko vreme..:D

E da, ovo mi je bila najveća ludost. Imao sam devojku koju sam jako voleo i dugo mi je trebalo da je prebolim. A ona se već udala za lokalnog krimosa i to ne nekog sitnog nego bog i batina za sve ostale u gradu.....mrtav pijan sam ušao u dvorište, iskulirao pit bula, fala bogu pa neki miroljubiv inače bi me pocepao, pozvonio na vrata i drao se u interfon. Volim te, gusko glupa! :roll:....Da je gos'n muž bio kod kuće ostala bi od mene ružna uspomena....a ovi njegovi majmuni su prećutali..verovatno ih je ona molila..:lol: A šta je život, došao sam u sitaciju da nekoliko godina kasnije od njega tražim pomoć...i sve je bilo rešeno u roku od 5 minuta...

prosle godine ustanem u 6 i pravim tortu svojoj tadasnjoj ljubavi za rodjendan..
bas sam se trudila.. fino poslazem sve filove i kore i torta, posto je bila svjeza, samo sa slegne, rapadne, filovi se izmjesaju..

ajme histerije..:rotf:

odnesem je ladno u zamrzivac takvu kakva jest, izvadin nakon dva sata i oblikujem se kao plastelin golim rukama.. preko stavim slag i sarene mrvice, cak i svjecice..:heart:

i nakon mjesec dana me ostavi poslije 3.5 god veze :lol: :manikir:

E da, ovo mi je bila najveća ludost. Imao sam devojku koju sam jako voleo i dugo mi je trebalo da je prebolim. A ona se već udala za lokalnog krimosa i to ne nekog sitnog nego bog i batina za sve ostale u gradu.....mrtav pijan sam ušao u dvorište, iskulirao pit bula, fala bogu pa neki miroljubiv inače bi me pocepao, pozvonio na vrata i drao se u interfon. Volim te, gusko glupa! :roll:....Da je gos'n muž bio kod kuće ostala bi od mene ružna uspomena....a ovi njegovi majmuni su prećutali..verovatno ih je ona molila..:lol: A šta je život, došao sam u sitaciju da nekoliko godina kasnije od njega tražim pomoć...i sve je bilo rešeno u roku od 5 minuta...

da si ga tad pijan skenjo danas bi ti bio qum i ne bi moro da ides po pomoc..a i ona bi bila tvoja... verovatno posto zene koje vole krimose idu iz ruke u ruku od slabijeg ka jacem...

mis' nema veze sa tom tvojom devojkom... to je neko pravilo podzemlja...

a ima jedna bas fina i romantican..

srednja skola, Meljine, hotel RR i jedan sezonski kuvar Davor.

primjetili smo se prvog dana ali nismo se upoznali..dani su odmical, mi nista nismo poduzimali..zadnju noc kaze on mojoj cimerki "aj pozovi mi onu curu duge kose sto ima rozi kupaci..ma znas onu sto se gledamo":lol:

negdje oko ponoci ja sidjem i tad nasteje sou u kuhinji..mazanje slagom, jedenje voca, prskanje vodom..
zoru smo docekali na lezaljkama na terasi hotela..;)

sve je bilo toliko slatko i nevino..nismo se cak ni poljubili..:heart:

poslije smo se dugo dugo dopisivali ali nikad se vise nismo sreli...:(

prosle godine ustanem u 6 i pravim tortu svojoj tadasnjoj ljubavi za rodjendan..
bas sam se trudila.. fino poslazem sve filove i kore i torta, posto je bila svjeza, samo sa slegne, rapadne, filovi se izmjesaju..

odnesem je ladno u zamrzivac takvu kakva jest, izvadin nakon dva sata i oblikujem se kao plastelin golim rukama.. preko stavim slag i sarene mrvice, cak i svjecice..:heart:

cccc....skotina..
vrpvg6.gif
.:D

pa naravno, al' moj ti je savet reskiraj ko toni montana... ziveces kratko ali slatko potpuno ispunjen.. nije dzems din bio nimalo mutav....

Eh, davna prošlost...danas mi nije jasno što sam toliko balavio za njom...i, brate, nema više ničegu šta sam se zaljubio...operisala nos, napumpala dupe, grudi...pregorena od solarijuma....nema to veze više sa onom devojkom..:roll:

Poslednja izmena:

I ti mislis da je tvoje neznanje oko pravljenja torte bio razlog da te ostavi nakon 3,5 godine? :eek:

Eh, davna prošlost...danas mi nije jasno što sam toliko balavio za njom...i, brate, nema više ničegu šta sam se zaljubio...operisala nos, napumpala dupe, grudi...pregorena od solarijuma....nema to veze više sa onom devojkom..:roll:

Budi srecan. Inace bi ti to sve morao finansirati. :mrgreen:

Moja bivsa gura svoju decu u kolicima od > 1.000 EUR, a kad sam je upoznao bila sirotinja. Pa ti vidi bato...uspela u zivotu, uvalila se coveku koji ima firmu, a plus covek nikad nije tu. Ma ne da je uspela u zivotu, nego... :worth::worth:

:mrgreen:

Back