najludja stvar :)

gost 114587

Elita
Poruka
23.661
negde procitah da zaljubljeni cine najludje stvari, sve ono sto inace nikada ne bi. e pa mene zanima koja je najludja stvar koju ste ucinili da nekome pokazete naklonost/ljubav/zaljubljenost ili bar nesto sto ste planirali da ucinite ili neki interesantan slucaj koji ste culi/videli.
love is in the air - pucajte :heart:

negde procitah da zaljubljeni cine najludje stvari, sve ono sto inace nikada ne bi. e pa mene zanima koja je najludja stvar koju ste ucinili da nekome pokazete naklonost/ljubav/zaljubljenost ili bar nesto sto ste planirali da ucinite ili neki interesantan slucaj koji ste culi/videli.
love is in the air - pucajte :heart:

Pristao da me odvede na groblje u sred noći i natera da se kresnemo tamo...:lol: ...prvo mi beše bezveze i nelagodno...ali posle..ufff..:D

Ne znam koliko je ludo...tada smo se dečko i ja zabavljali na daljinu,
ja sam u petak uveče pravo sa fakulteta sela na voz i otišla kod njega u CG,
bili smo zajedno subotu i nedelju prepodne, u nedelju uveče sam krenula nazad,
i u ponedeljak opet pravo sa stanice na predavanje...

A ostalo mi je u lepom sećanju kad me je pre par godina tadašnji dečko pozvao,
i zamolio da izađem na terasu... a kad sam izašla dole su on i drugovi zapalili baklje,
vatromet, i on mi je pevao neke pesme :)

i zamolio da izađem na terasu... a kad sam izašla dole su on i drugovi zapalili baklje,

Navijačke?:lol:

za dobrobit deteta nadam se da ga niste zaceli na groblju

NIsmo, to je bilo u leto 2009., klinca smo napravili u Turskoj na moru...:lol: ..ali šta fali da smo na groblju?...Pa stvara se novi život...:D
Žao mi je, ali mi imamo drugačije poglede na smrt. Kad umrem mogu i psima da me bace, ne verujem u zagrobni život i verujem Hamletu tačnije Šekspiru..;)
Eee, a sve je počelo tako što sam se kladio sa njom da neće smeti sama da prodje kroz groblje, ja sam je čekao kod jedne kapije ona je išla sa druge...i prošla...i ona onda meni: Ajde sad da se kladimo da ti nećeš smeti ovde da se kresneš sa mnom....I šta sad ja treba ispadnem *****...:cool: :lol: :lol:

...meni ovo nije ludo, već lepo...to je ljubav...:heart::heart:

Što je najgore, da :lol:
Samo je gde gof ide "zvezda" on pevao moje ime...
Ali se dobro uklopilo, išli je nešto: "S znaj da ludo volim te, da ne mogu dana bez tebe..."
A i imali smo 15 godina :mrgreen:

Affro, i ja to mislim, tj ne znam šta se podrazumeva pod "ludo" :)

...što su ti zvezdaši...:lol:

...iskreno ne znam ni ja šta je toliko ludo, mada evo napisa "kolega" iznad...:eek:

Pa znas sta..najgore sto se ne isplati uraditi nesto lepo ako 100% nisi siguran da partner zeli takvu paznju..to je u ljubavi ok..a kad je zaljubljenost u pitanju onda se isplati raditi nebuloze koje po meni nisu za pohvalu jer se uvek tumace i procenjuju

Što je najgore, da :lol:
Samo je gde gof ide "zvezda" on pevao moje ime...
Ali se dobro uklopilo, išli je nešto: "S znaj da ludo volim te, da ne mogu dana bez tebe..."
A i imali smo 15 godina :mrgreen:

Affro, i ja to mislim, tj ne znam šta se podrazumeva pod "ludo" :)

e, nista mi nije jasno shushu.. el pricas o dva decka.. kod jednog si otisla za vikend sa fakulteta.. drugi ti je pevao pre par godina navijacke pesme, a imali ste 15 godina.. sa kolko godina si krenula na faks

e, nista mi nije jasno shushu.. el pricas o dva decka.. kod jednog si otisla za vikend sa fakulteta.. drugi ti je pevao pre par godina navijacke pesme, a imali ste 15 godina.. sa kolko godina si krenula na faks

Kod sadašnjeg sam otišla za vikend sa fakulteta, tada sam imala 19-20 god, a na fax sam krenula sa 18 ;)
A ovo pre "par" godina je zapravo pre 7 godina :eek: Ali meni ne deluje tako daleko pa sam se zeznula :p

Pristao da me odvede na groblje u sred noći i natera da se kresnemo tamo...:lol: ...prvo mi beše bezveze i nelagodno...ali posle..ufff..:D

Joj, ovo me podsjeti...Malo je off temi... Elem, u nedeljnom dodatku Pressa bio neki takst, na slicnu temu...I opisuje jedan poznati dasa kako je izgubio nevinost upravo na groblju. Kaze, ja na njoj, ona vristi, mislim se u sebi kakav sam frajer...a poslije skontah da je sva ledja izgrebala o spomenik...

Joj, ovo me podsjeti...Malo je off temi... Elem, u nedeljnom dodatku Pressa bio neki takst, na slicnu temu...I opisuje jedan poznati dasa kako je izgubio nevinost upravo na groblju. Kaze, ja na njoj, ona vristi, mislim se u sebi kakav sam frajer...a poslije skontah da je sva ledja izgrebala o spomenik...

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Mi smo se јebali na praznoj parceli....bilo baš mekačko...:lol:

pa udala se,zar to nije ludost
ludost ludost,ali i hrabrost (marinin otac kad im je nikola dosao na veceru)
inace ovako kad se setim,paaa poslala mu postom svoje gace
toga sam se sad setila,mada je to bilo kao nesto obicno

Back