najludja stvar :)

pa udala se,zar to nije ludost
ludost ludost,ali i hrabrost (marinin otac kad im je nikola dosao na veceru)
inace ovako kad se setim,paaa poslala mu postom svoje gace
toga sam se sad setila,mada je to bilo kao nesto obicno

E čudo da ja nisam dobio gaće poštom...Ona ima neki fetiš prema gaćama...muškim...stalno mi kupuje gaće...Ali kad god krene u neki šoping mora da se vrati bar sa jednim gaćama za mene. Ranije mi je isključivo keva kupovala. Samo joj kažem kevo kupi mi gaće i podrazumeva se bele obične....a sad ne pitaj šta ima sve po ormanu.:roll:

E čudo da ja nisam dobio gaće poštom...Ona ima neki fetiš prema gaćama...muškim...stalno mi kupuje gaće...Ali kad god krene u neki šoping mora da se vrati bar sa jednim gaćama za mene. Ranije mi je isključivo keva kupovala. Samo joj kažem kevo kupi mi gaće i podrazumeva se bele obične....a sad ne pitaj šta ima sve po ormanu.:roll:

Kad smo kod gaća, setih se jednog događaja neposredno posle udaje. Moj muž se uspavao za pos'o (posle burne noći, normalno :)) pa navuk'o pantalone bez gaća i tako otiš'o. Tek je tamo primetio.:zcepanje:

cuti rado i ja sam pre neki dan isla po gradu bez gaca,a i bez brusa:rumenko:
posla na bazen i kao uvek obukla kupaci kod kuce,a zaboravila da ponesem ves.kad sam zavrsila plivanje bilo je ono :eek:sta cu sad...
i nista,bez gaca ko gulanfer...

pa sta se smejes afro,tamo negde valjda pocetkom devedesetih bila fora da u grad izadjes,a ne nosis gace,kao ono seksi se osecas.bila ja par puta,naladila jajnike,pa presla na ove duboke bele,sto greju

...aaaaaa..ja sam izgleda taj period prespavala...ustvari nisam bila mi deca mala,
pa nisam imala kad da probam tu ludost....:mrgreen:

pa ono...pirilo mi odole...

...čudi me baš što...:zper:

pa sta se smejes afro,tamo negde valjda pocetkom devedesetih bila fora da u grad izadjes,a ne nosis gace,kao ono seksi se osecas.bila ja par puta,naladila jajnike,pa presla na ove duboke bele,sto greju

Osamdesetih godina nije bilo svilenih unihopa, vec svilene carape do butina, na zabice. Napolju sneg, mraz, a moja drugarica, "sminkerka" obukla za diskoteku babine roze, debele gace do kolena, prko zabica. Molile smo Boga da je neko ne bari to vece.:zcepanje:

Ja sam vodolija, pa nisam perverzna. Zaključak je da je problem u tebi.:manikir:

Hm, nisi još otkrila svoju perverznu stranu....treba ti pokretač..:zper:

Kad smo kod gaća, setih se jednog događaja neposredno posle udaje. Moj muž se uspavao za pos'o (posle burne noći, normalno :)) pa navuk'o pantalone bez gaća i tako otiš'o. Tek je tamo primetio.:zcepanje:

:lol: :lol: ....Meni se desilo da pokažem gaće budućem tastu, ne znajući da je on u kući, zapravo nij trebao da bude...ali sreća u nesreći što su mi gaće bile na dohvat ruke kad sam krenuo u kuhinju po sok, inače je malo falilo da odšpartam ko od majke rođen, jer me ova moja ubedila da je tast na slavi i da nema šanse da se vrati još duuugo...:lol:

cuti rado i ja sam pre neki dan isla po gradu bez gaca,a i bez brusa:rumenko:
posla na bazen i kao uvek obukla kupaci kod kuce,a zaboravila da ponesem ves.kad sam zavrsila plivanje bilo je ono :eek:sta cu sad...
i nista,bez gaca ko gulanfer...

:rotf: ::rotf:

Ahahaha, e ovo me podseti na školsku drugaricu, najbolja riba u razredu.....kasni ona jedno jutro na čas...ulete u učionicu: Izvinite, bla,bla...sede u klupi i priča: Nešto sam zaboravila, ma nešto sam zaboravila.....šta sam zaboravila majku mu....I tek: Ah, zaboravila sam da obučem brus! ...Samo to je rekla toliko tiho da je ceo razred i profa pogledali u nju...i prsnuli od smeha:rotf: Koje je to podjebavanje posle bilo narednih 6 časova..:rotf:

:lol: :lol: ....Meni se desilo da pokažem gaće budućem tastu, ne znajući da je on u kući, zapravo nij trebao da bude...ali sreća u nesreći što su mi gaće bile na dohvat ruke kad sam krenuo u kuhinju po sok, inače je malo falilo da odšpartam ko od majke rođen, jer me ova moja ubedila da je tast na slavi i da nema šanse da se vrati još duuugo...:lol:

Ја знам типа који се туширао код девојке, а заборавио је да закључа врата од купатила па му је њена мама, која је ненадано дошла кући упала у купатило.
А он је у том моменту брисао главу и како је она ушла, тако се он заледио...
И држи он пешкир на глави, а жена отворила уста и гледа... :)

Касније се дуго нису гледали у очи... :)

Ја знам типа који се туширао код девојке, а заборавио је да закључа врата од купатила па му је њена мама, која је ненадано дошла кући упала у купатило.
А он је у том моменту брисао главу и како је она ушла, тако се он заледио...
И држи он пешкир на глави, а жена отворила уста и гледа... :)

Касније се дуго нису гледали у очи... :)

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ја сам водолија. ;)
И учинила много лудих ствари. И чиним још увек. Али не могу да пишем овде, кад нико не износи своје приче... :confused:

Ja bi voleo da čujem....Vodolije su najluđa bića u pozitivnom smislu..:)

Zato evo još jedna ludost...:D
Letos smo otišli da se kupamo na reci u blizini vikendice moje žene, a kilometar dalje je selo iz kog je njena baba po majci, još uvek nismo bili venčani. Mesto je poznato izletište, stalno tu cunja neko, a priroda je fantastična...MIrno mesto, ispod visećeg mosta sa svih strana neke vrbe, koje rastu prema reci, tako da se sunce tu jedva probija..Bilo je kasno popodne, i tu nije bilo ljudi, nekim čudom, bili neki 200 metara niže. Ovde ni žive duše...i tako malo smo se pipkali i štipkali u vodi, ja njoj skinuo gornji deo kupaćeg, pa ona meni gaćke, pa ja njoj i sve to izbacimo na obalu i zezamo se...Toliko smo se zaneli, da nismo ni primetili kad je čovek stigao do visećeg mosta i pokušao da zabaci štap, Da smo bili pažljiviji videli bi smo ga kroz grane odavno na puteljku i imali vremena da se obučemo. Doduše voda je malo mutnija a sunce ne probija pa nas je nemoguće videti da sm goli u vodi. On peca tamo, već nam postaje ledeno, ja smišljam kako ću do'vatiti gaće...ali jok bre, mnogo smo daleko bacili...šta ćemo, kako ćemo...rekoh ja ću da izadjem, pa ko ga 'ebe, a tebi ću da bacim kupaće u vodu...I ja krećem, ma samo što nisam izašao kad čovek progovara s mosta: "Mnogo ste razbumbali vir, neće riba da grize uopšte...A ti mala, da nisi ti od Zoke ćerka?" ..:rotf: I ona mene povuče natrag u vodu...:lol:..."Jesam"....a pa prepoznao sam te, ličiš na mamu...i počinje on da priča ko je i šta je...meni otpdaju muda od ladne, vode, ovoj mojoj pomodrela usta...a šapće mi na uvo: samo izadji zadaviću te, celo selo ima me pronosi..ovaj je gori od frau Gabrijele.....I čovek priča, priča..priča, ne skida pogled sa nas...ne mogu više....I onda je stigao blagoslov!.... "Tata, tata....dođi ovde, zapetljao sam štap u grane..".:lol: Bio mu i sin 30 metara niže iza krivine...Ufff...Istrčali smo iz vode čim je zamak'o...:rotf:

Poslednja izmena:
ja od juce mislim,od toliko ludih stvari,sta bih smela da ispricam za javnost.a bilo je vise glupih nego ludih
imala sam 18 godina,a tadasnji momak 16.bila je to ozbiljna veza,godinu dana.
i jedno vece sporeckamo se mi i on ode kuci.
a ja kao ocajna,a sklona dramatici odlucim da cu da stojim celu noc pred njegovom zgradom i da placem(sad da me ubijes ne znam zasto)
i tako u neko doba suze presusile,noge zabolele,al volja jaka i odlucim ja da cu da sednem u starog spaceka bez krova koji je tu stajao mesecima.taman ja pocnem da se verem po kolima da bih uskocila unutra kad milicijska kola.
dobro vece,dobro vece,sta to radis i ja lepo kazem
licnu kartu-nemam(doslo mi da kazem,el moze pasos?e pa nemam)
i oni mene malo maltretirali i ajd u kola da me vode u stanicu.ja odusevljena,puna adrenalina,nesto se desava...
kad smo stigli na bulevar,oni stanu i izbace me iz kola,ajd ti kuci.
e kojoj bre kuci.ja sam tada zivela u ledincima i poslednji bus mi je otisao davno.
i pametna ja odlucim da noc provedem na zeleznickoj stanici
do pet sam sedela sa pijanicama i klosarima i cekala zoru
ne bih da pricam sta je bilo kad sam stigla kuci...

ja od juce mislim,od toliko ludih stvari,sta bih smela da ispricam za javnost.a bilo je vise glupih nego ludih
imala sam 18 godina,a tadasnji momak 16.bila je to ozbiljna veza,godinu dana.
i jedno vece sporeckamo se mi i on ode kuci.
a ja kao ocajna,a sklona dramatici odlucim da cu da stojim celu noc pred njegovom zgradom i da placem(sad da me ubijes ne znam zasto)
i tako u neko doba suze presusile,noge zabolele,al volja jaka i odlucim ja da cu da sednem u starog spaceka bez krova koji je tu stajao mesecima.taman ja pocnem da se verem po kolima da bih uskocila unutra kad milicijska kola.
dobro vece,dobro vece,sta to radis i ja lepo kazem
licnu kartu-nemam(doslo mi da kazem,el moze pasos?e pa nemam)
i oni mene malo maltretirali i ajd u kola da me vode u stanicu.ja odusevljena,puna adrenalina,nesto se desava...
kad smo stigli na bulevar,oni stanu i izbace me iz kola,ajd ti kuci.
e kojoj bre kuci.ja sam tada zivela u ledincima i poslednji bus mi je otisao davno.
i pametna ja odlucim da noc provedem na zeleznickoj stanici
do pet sam sedela sa pijanicama i klosarima i cekala zoru
ne bih da pricam sta je bilo kad sam stigla kuci.
..

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: genijalno !

Back