Ја сам водолија. 

И учинила много лудих ствари. И чиним још увек. Али не могу да пишем овде, кад нико не износи своје приче... 

Ja bi voleo da čujem....Vodolije su najluđa bića u pozitivnom smislu..

Zato evo još jedna ludost...

Letos smo otišli da se kupamo na reci u blizini vikendice moje žene, a kilometar dalje je selo iz kog je njena baba po majci,  još uvek nismo bili venčani. Mesto je poznato izletište, stalno tu cunja neko, a priroda je fantastična...MIrno mesto, ispod visećeg mosta sa svih strana neke vrbe, koje rastu prema reci, tako da se sunce tu jedva probija..Bilo je kasno popodne, i tu nije bilo ljudi, nekim čudom, bili neki 200 metara niže. Ovde ni žive duše...i tako malo smo se pipkali i štipkali u vodi, ja njoj skinuo gornji deo kupaćeg, pa ona meni gaćke, pa ja njoj i sve to izbacimo na obalu i zezamo se...Toliko smo se zaneli, da nismo ni primetili kad je čovek stigao do visećeg mosta i pokušao da zabaci štap, Da smo bili pažljiviji videli bi smo ga kroz grane odavno na puteljku i imali vremena da se obučemo. Doduše voda je malo mutnija a sunce ne probija pa nas je nemoguće videti da sm goli u vodi. On peca tamo, već nam postaje ledeno, ja smišljam kako ću do'vatiti gaće...ali jok bre, mnogo smo daleko bacili...šta ćemo, kako ćemo...rekoh ja ću da izadjem, pa ko ga 'ebe, a tebi ću da bacim kupaće u vodu...I ja krećem, ma samo što nisam izašao kad čovek progovara s mosta: "Mnogo ste razbumbali vir, neće riba da grize uopšte...A ti mala, da nisi ti od Zoke ćerka?" ..

I ona mene povuče natrag u vodu...

..."Jesam"....a pa prepoznao sam te, ličiš na mamu...i počinje on da priča ko je i šta je...meni otpdaju muda od ladne, vode, ovoj mojoj pomodrela usta...a šapće mi na uvo: samo izadji zadaviću te, celo selo ima me pronosi..ovaj je gori od frau Gabrijele.....I čovek priča, priča..priča, ne skida pogled sa nas...ne mogu više....I onda je stigao blagoslov!.... "Tata, tata....dođi ovde, zapetljao sam štap u grane..".

Bio mu i sin 30 metara niže iza krivine...Ufff...Istrčali smo iz vode čim je zamak'o...